• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyür :53::53:benimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halim:53::53:mümkünmü :53:

seninkiler önceden büyümüş hayalotum daha büyümezler sanırımmm. anammmm daha büyürlerse kaç beden olcak senin memiklerrrr:53::53:

netten yazı okuyorumda diyorki memikler 20.haftada 2 kat büyür :53::53:benimkiler zaten 2 kat büyümüştü şimdi bi 2 kat daha büyürse ne olur benim halim:53::53:mümkünmü :53:

e normaldir :9::9::9: toto büyücek,. karın büyücek. memikler küçük mü kalcak :53::53: olmaz öyle şey :19::19::17::17::17::52::52::52::9::9:
herkescikler gitmişşşşş:51::51::51:

ben burdayım da. pc nazlanınca yazamıyom ki :50:
resetledim smdi açtım

seninkiler önceden büyümüş hayalotum daha büyümezler sanırımmm. anammmm daha büyürlerse kaç beden olcak senin memiklerrrr:53::53:
karamım 85 b ile hamile kaldım geçen ay 90 d beden aldım şimdi ufak geliyor sıkıyor artık:26:ve desteksiz kullanıyorum düşün halimi:50:nolur dursun artık yaa:31:bu kullandığımın daha büyüğüde yoktu en son gidişimde sorduydum:26:sanırım artık emzirme sütyenimi alsam napsam:53:

ozmn gözün karardı diyem :52::52::52:

tmm senden şişko olam, ama ikiz olursa :27::27::27:
deli bu yaa.. :52::52: enistemle aynı yatağa sığma diyo pess :9::9::9:

piriorum.. kusum bakalım dr neler diyecek, haberini bekliyoz cnm :29::29:

hsgledin melekim :16:nassın bakam :54:

sernesim.. yazını okuyunca bikaç bisey yazam dedim ..
sebepsiz dedin ya..
sen soğan kürünü yapmış mıydın, bi denesen iyi gelir diye umuyorum :26::26:

bak kln e de ben yaptırdım, smdi doğuma yakın zamanlarında..

şu bikaç güne adet olma zamanım, ben yeniden yapmayı düsünüyom soğan kürünü.

karamım snde yaptın mıydı bilmiyom.. soğan kürünü deneyin be canım :26::26:
yaptım canım onuda denedım 3 ay mıdem bulana bulana:120::120::120: ama doktorum kullanma dedı:100: myomlarımı kucultsun dıye ıcıyodum ama nafıle ıyıce buyutmus doktorumda kızdı eger boyle bıse olsa ılac fırmalrı kapsulunu yapar dıye:31:
Kuzum gormemisim idare ediyorum iste biraz yogun geciyor gunlerim.bugun de temizlige basladim.sen nasilsin :29:

Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki acepp :50::50: gormedinizmi acaba :26:

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın

karamım 85 b ile hamile kaldım geçen ay 90 d beden aldım şimdi ufak geliyor sıkıyor artık:26:ve desteksiz kullanıyorum düşün halimi:50:nolur dursun artık yaa:31:bu kullandığımın daha büyüğüde yoktu en son gidişimde sorduydum:26:sanırım artık emzirme sütyenimi alsam napsam:53:

maşallah hayalotummmm dursun artıkın ne o öyle büyümesin daha çocuk emincede büyüycek bunlarrr... olmadı özel diktiririz sanaaa en büsbüyüğündennnn:53:

maşallah hayalotummmm dursun artıkın ne o öyle büyümesin daha çocuk emincede büyüycek bunlarrr... olmadı özel diktiririz sanaaa en büsbüyüğündennnn:53:
maşallahmı:53::53:allahım olmayanlara versin benimkiler zaten yeterliydi bana:26::26:bu gidişle herifede diyorum özel dikim yeri bulcaz diye ne çok takıyorsun dıyor ama takılmıycak giibi değilki:50:yinede rabbimin gücüne gitmesin isyan değil ama çok zor ve tuhafıma gıdıyor:5:

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın[/QUOTE]

Bendw bugun basladim tadilat vardi yeni bitti .onmli bisi deil braz kanamam vardida batim karisik dusuk filan olunca gunler deisti.bktim dan once yazmistm sorun deil gecti suan.

yaptım canım onuda denedım 3 ay mıdem bulana bulana:120::120::120: ama doktorum kullanma dedı:100: myomlarımı kucultsun dıye ıcıyodum ama nafıle ıyıce buyutmus doktorumda kızdı eger boyle bıse olsa ılac fırmalrı kapsulunu yapar dıye:31:

iyim cok sukur canım bende bayramda yapamadıgım temızlıgı sımdı yaptım sen ne sormustun bıktım yazmıstın

cnm. dr a dersen,. o tabi kullanma der..
dr lar öyle soğan kürüymüş, bilmem neymis, bunları pek hazetmezler

faydasını görenler var, bunu desen onlara, denk gelmiştir der kesin.
benimde myom var, küçük bi iki tane fln. heç bisorun da olmuyo.
ben yapıcam yine.
gerçi ben çok yapmıyom öyle de. 3ay naptın sen hacı ya :53::53:

Back
X