Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sernesim noldu yavrukusum sana :54:

oh maşşaAllahh karama bak hele, nasılda marifetli bu kısçe :46::46::46:daha bnde yapmadım,. elin değmişken banad bi yardım et hele :52::52: hayalot bu kimbilir hangi alemlerde :9::9:babannesi ayakda uyutmustur onu :9: ama bugün onun için büyük gün,ş babanne evden gidicek :52::52:
bnde gelemedim kusum yaa:31: yürüyüş yaptık saat 9 gibi.. 1saat yürümüşüz, gelince kanepeye bi uzanmışım, umud kütt uykuya gitmis :27::27: tabi ordan da yatağa geçiş yaptım saatin kaç oldğnu bilmiyom o sıra :1::1: aklıma geldiniz ama, gözümü açamadım, nasıl yazacakdım size :27::27: artık kısmet bu geceye inşaAllah burada bulusalım :52::52::52:
umudum napacan mecbur kışa hazırlık işteee. valla çok işime yarıyo kışın. yardım ederim cankuşum etmem mi sen haber et uçarım ben hemen:10::10:

ah sernesim.. yakında olsan, uzakta olsan hep bi sorun oluyor mutlaka.. :29: zamanla hersey düzelir de işte, insan kendini sıkıntıya girdiğin bildiğinle kalıyo..
yada onlar varken, ......... " benim ailemle hiç gelip oturamıyoz böyle " ...... desen biseyler çakarlar mı ki :27::27::27:
yada annemler olsa çok durmazdı, yemek yer giderlerdi .. de :9::9::9:
oooo biz kaç senedir ne tartısmalar ettik, halen oluyor .. kaç kere ayrılalım olmuyo dedik.. ama ayrılınca hersey daha kötü olucak bunu biliyorum .. :31::31::31:
üzme sernesim kendini.. Allah görüyor herseyi, O'na sığın, O'na duat et ki, hersey istedğin gibi olsun cnm benim :54:

gunaydın kusum :54: gene beni geçti bu kısçe yaww sabah sabah damlamış bura :27::27: ben alıntıları yapıp yazıncaya kadar.. e tabi çene bol, eli de bol maşaşşaAllahh :DDD:9::9::9::9:
haydi güle güle simdiden, teyzosrdan haberler getir bize :emir_bebek::nazar::nazar:
gece gonzalezinde yokdu üzülme :37::37: hadi görüsürük bakam, seviorum seni :51: sevmesem mi acaba ne :44::44::27::27::52::52:

canbonlarım biz geldikkk:46::46::46:çok iyiymişiz teyzeleri:nazar:tabi doktor biraz bana güldü :26:fazla kilo almışız dedi:31:bende biliyorum dedim 1,5 kilo almam gerekirken ben 3 kilo almışım:53:nasıl oluyo anlamıyorum ya:14:neysem benim kilaları boşverelimde gfelelim sıpaya:1:
260 gram olmuş 21 cm de boyu olmuş:16:sattan 2 gün daha büyük çıktık yine.güzel besleniyo bebek dedi.:1:beslencek tabi dedim bende anası bu haldeyken onun kemik torbası çıkması komik olurdu değilmi:52::52:
%100 erkek dedi artık:55:9 ile 15 eylül arası ayrıntılı ultrosana gırcez bakalım oda iyi çıkar inşallah.kepçe dedi çocuğuma belli olurmu ya:53::53:soramadımda o ara:26:kepçe olmasın çocuğum ya:27:ailedede yok ama:27:darısı sizlere kızçelerim :16:
kasıklarım çok agrıyo çok yürüdüm bugün :31:biraz uzanayım yine damlarım ben:54::54:
maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar: kuzucuguma sağlıklı sıhhatliymiş. sende takma kiloları kafana be hayalotum doğurunca verirsin emzir sürekli bebeyi bak kilo kalıyo mu bi emzirmede 500 kaori yakılıyomuş diye duydumm:16::16::16:

2-3gündür de günün belli saatlerinde uykum geliyo desem, yuh artık diceğniz :9::9::9:
belirti aramak da güzel, :52: kaç aydır aramıyordum, belkim tutar :1::1:

yaa kuşumm.. son ki tüp den sonra.. anca 2aydır düzene girmisdim.. :26: 20. günümde oluyordum.. heh tamam dedim. normale dönüyom, döndüm.. bu ay da ayın 20sine denk geliyordu yani salı günü olmam gerekti.. ama bugün daha 17. günüm yaa :50:
ama sadece kahvernegi leke.. baskada bisi yok simdilik . ayy insaAllah gelmeeeezzzz :27: Allahım 9 aycık nolur :17::17::18::18:
ama bnde bu şans varken yine adet olurum beee :29::29: yine şükür bi adetimiz var, olmasa bida ki aya, olmasa bi dka ki aya.. :31::31: aylar bitmiyo nasılsa :15::15::15:
hayırlısı olsun dıyelım yıne canım benımde memıkler almıs basını gıdıyo normalmı bılmem cogu kısıde olmuyomus ablamlarda falan hıc olmmaıs bu ayda tutmadı heral:5: dediğin gibi buay olmadı bi dahaki ay aylar bitmediya :46::46:
öyle cnm.. ümidimizi kaybetmesek iyi olur da, işte bazen hormon seviyelerimiz alt-üst olunca, ne düsünceğimiiz bilmiyo oluyoruz, o halimizi de Allah görüyo, eğer yalnıs bi hale geliyorsak, Allahım afetsin bizleri :29:

ins cnm..ben hiç kullanmadım owu testini fln..
anam bide bu ay olmuş oluyomus,:26::26: aldıklarımızı netçem ben yaw :9::9::9:
artık duyuru yaparım, buradan almak isteyenlere, :52:hazır set halinde:52: bay ve bayan kullanımlı :52::52:
umut eczanesi hahaha :9::9::9:
bende 20 tane gebelık testıyle 10 ovulasyon aldım 2 senede 2-3 kere gebelık testı yapan ben napcaksam 20 taneyı:31: bizimkisi sadece bayan kullanımlı:9::9:

Allahım isyana dusurmesın bilmeden yanlıs bişeler soyluyosak affettsın ınsallah:31:
amın kuzum darısı sizlere olsun inşallah:16::16::16:karnım büyüyo zaten aldğım kilolardan yağ bağlanmıştım öncesinde:17:şimdi bebek olduğu belli giibi:46::46:
amin kızcem amin :nazar::nazar::49: boyunla kılon kac senın kızcem bazı kıslerın kemıgı kucuk oluyo kılolar saklanıyo:31:

günaydın kızçelerim bugün bugünkü sabah şekeriniz benim heralde gece ağlamaktan uyuyamadım gözlerim mosmor olmuş.hiç yoktan yere eşimle tartıştık nolcak bizim sonumuz bilmiyorum:14::14::14::14:

günaydın kızçelerim bugün bugünkü sabah şekeriniz benim heralde gece ağlamaktan uyuyamadım gözlerim mosmor olmuş.hiç yoktan yere eşimle tartıştık nolcak bizim sonumuz bilmiyorum:14::14::14::14:
herkes yasıyor canım donem donem boyle seylerhıc sıkma canınıben her kavgada barısacagımızı dusunerek kavga edıyorum :1:

Gnaydn kusum :54:
Canm benm duzelmediniz mi hala :26: konunun ne oldgnu bilmiyom ama ins duzelcek bseydir cnm :26:
Sernesim sabret cnm bu gunlerde geccek ins
Her ewde oluyo..hele bizim..şükür hersey zamnla geciyo
Bide sizin ewliligniz cok yeni..zamanla oturcak bazi seyler yerine
Bi ablam derdi ki ; bi ewliligin yerine oturmasi 10 yılı bulur.. demisdi
Kolay degil cnm.iki kişinin ayni ewi paylasip ayni hayatı birlikte sürdürmesi :29:
Opuyom seni cnm :54:

Günaydın canlar ...Pazar günümüz güzel geçsin ins :16:
Benim adet temelli geldi :27: sagolsun hic beni yalnız bırakmaz :27:
Ama bida ki ay soracam ben ona :9::9::9: tabi insaAllah :26:
Smdi kvalti yapdkta benm ağrılar başladı.
Bide dünden enisteniz pikniğe gderiz diyordu :1::1:
Tam pikniklik oldum ben :27::52::52:

hayırılısı olsun canımm ben pazartesi arayacağım telefonla bakalımm sonuçlar çıktıysa söylerler :16:kilolar verilir canım boş ver bebek doğduktan sonra uykusuzluktan zaten hal kalmaycak :16:
hadi bakalım güzel haberlerle inşallah:16::16::16:dorum veririz inşallah.tek korkum geç kilo veriyorum zorlanıyorum gider kalmaz inşallah:32:

kuzummm maşallahh sizeee :nazar::nazar::nazar: güzel sonuçlar alın inşallah..

yaww agzım yırtılıyoo esnemekten... kamyon geçmiş gibi üzerimden..erkenden sızıpp kalıomm :50::50::50:
priorim ilk aylar ben sürekli uyuyordum :1:geçer ama biraz daha sabret şimdi ise günde sadece 15 dakka uyumam yeterli hormonlar değişiyor:27::27:

Zaten hep sen benm sacciklarmdan cekiyon :27:
Bilmem belki seemiuorimdur :52:
Kesip cikartirlar senden merak etme :9::9::9:
E zaten halam 2tane 5kilo cikartmsdi zamanin birinde :27: bi oglan bi kiz. Halama crkersem bi 5 kiloda benden olur :27:
çekerim tabi çekerim:27::27::27::27:abowww hemide 2 tane doğurmuş maşallah:52::52:halan kaç kilo ile doğuma gittiydi acep:27::27::27:darısı sana kızçem :16::16::16:

maşallahhh teyzoşumaaa benimm.... annesiiii ne zaman askere göndercesss... çok büyümüşş sıpaa :9::9::9::9:
:9::9::9:daha var teyzesi :1::1:belkim ozamana askerlikte kalmaz ya bu memlekette oda ayrı bi konu:31:ilk zamanlar diyordum hep nokta nezaman büyücek şimdi inanamıyorum çok hızlı büyüyorlar:8::8:sende gelcen bu günlere inşallah bakalım ne cıkıcak senin minnak:46::46::46:

maşallah canımmm:nazar::nazar::nazar: kuzucuguma sağlıklı sıhhatliymiş. sende takma kiloları kafana be hayalotum doğurunca verirsin emzir sürekli bebeyi bak kilo kalıyo mu bi emzirmede 500 kaori yakılıyomuş diye duydumm:16::16::16:
tilk zamanlar gibi takmıyorum sanırım artık aynayla barıştımmı ne:27::27:yeni bir kıyafet denemediğim sürece sorunum yok:9::9::9::9:aslında karamım göğüslerim olmasa bir çok şeyim oluyor hala işte bu memiklerden hiç bir şey geçmiyor kafamdan:50:ahhh hele bide süt çıkmasın bunlardan kestirecem bunları sonunda başa bela valla:31::31::31:
Bizde ayni kuşum. .yuruyus yaptk geldik..gelirken de dondurma yi kaptim tabi ki :52:
dondurma mı yediniz insan bi tanede bize ısmarlar:17::17: 2-3 de olabilir tabi:27::27::27:

hayırlısı olsun dıyelım yıne canım benımde memıkler almıs basını gıdıyo normalmı bılmem cogu kısıde olmuyomus ablamlarda falan hıc olmmaıs bu ayda tutmadı heral:5: dediğin gibi buay olmadı bi dahaki ay aylar bitmediya :46::46:

bende 20 tane gebelık testıyle 10 ovulasyon aldım 2 senede 2-3 kere gebelık testı yapan ben napcaksam 20 taneyı:31: bizimkisi sadece bayan kullanımlı:9::9:

Allahım isyana dusurmesın bilmeden yanlıs bişeler soyluyosak affettsın ınsallah:31:

amin kızcem amin :nazar::nazar::49: boyunla kılon kac senın kızcem bazı kıslerın kemıgı kucuk oluyo kılolar saklanıyo:31:
ayyy utandım ya:17::17:160 boy 57 ile hamile kaldım:27:şimdik üstüne 7 kilo ekle işte:26:yok kızçem kemikleri bilmemde memikleri atsam sanırım 3 kilo düşmüş olcam:27::27:

noldu kızçem sana dünde soracaktım çıkmak zorunda kaldım :26:ne sorunun var anlat bakım :54:
Canm benm duzelmediniz mi hala :26: konunun ne oldgnu bilmiyom ama ins duzelcek bseydir cnm :26:
Kolay degil cnm.iki kişinin ayni ewi paylasip ayni hayatı birlikte sürdürmesi :29:

offf offf ben evlendiğimde herkes derdi 3 yıl geçmesi lazım bekle bekle geldi değişen bişey yok:1:5 yıl dediler bekle bekle baktım odun aynı odun ama biraz uysallaşmış sanki:52::52::52:demekki 10 yılda zafer benimdir öylemi gonzalezim:9::9::9:sen bu eniştemi avuca almışın valla yazık adama:1::1:herifim bekle 4 yılımız kaldı sonra halin yandı:27::27::27::27::27:sernesimm 40 yıllıkta evli olsanız tartışmalar hiç bitmez.aynı evde ıkı farklı ınsan kolay bir şey değil bu.daha dur bak her seneyi atlattığınızda eşinin yeni bir huyunu göriceksin oda seninkini tabi.bu sferde hep eskiden böyle değildi deyip yıne kavga edıceksınız:52::52:demekki doğanın kanunu bu:1::1:

Günaydın canlar ...Pazar günümüz güzel geçsin ins :16:
Benim adet temelli geldi :27: sagolsun hic beni yalnız bırakmaz :27:
Ama bida ki ay soracam ben ona :9::9::9: tabi insaAllah :26:
Smdi kvalti yapdkta benm ağrılar başladı.
Bide dünden enisteniz pikniğe gderiz diyordu :1::1:
Tam pikniklik oldum ben :27::52::52:

hayırlısı olsun gonzalezim.gelene git denmezmiş napalım:54:elbet 1 ay tuttak inş:16:
pikniğemi gitcenizzz:52::52::52::52:

günaydın canbonlarımmm:3::3::3:
dün akşam babanemi bıraktık bugün başım ağrımıyo:1:bugün çok işim var kim yardıma gelicek bana:52::52::52::52:
şimdi çamaşır makinesi çalışmaya başladı akşama kadar susmaz.bi yandan ütü valizleri hazırla:32::32:
bu arada ordayken giycek hiç bir şey bulamadım :26:neyle dolancağımıda bilmiyorum :30:bugün bakalım arada bir fırsat bulabilirsem bi yarım saatliğine kıyafet bakmaya gidicem..inşallah bulurum bişeyler:51:
ara ara gelirim kızçelerim :54:öpüyorum hepinizi:16::16:

inşallah canım dediğin gibidir hakkız yere hep bağırıyo haketsem gam degıl:14:
herkes yasıyor canım donem donem boyle seylerhıc sıkma canınıben her kavgada barısacagımızı dusunerek kavga edıyorum :1:
her seferınde esım gelıp ozur dılıyo ama malesef gonul kırılıyo bıkere:50:
ayyy utandım ya:17::17:160 boy 57 ile hamile kaldım:27:şimdik üstüne 7 kilo ekle işte:26:yok kızçem kemikleri bilmemde memikleri atsam sanırım 3 kilo düşmüş olcam:27::27:
memiklerin derdi neyse :1: demekki bol sutun olcek kızcem:46:
noldu kızçem sana dünde soracaktım çıkmak zorunda kaldım :26:ne sorunun var anlat bakım :54:

bılmıyorum bende hayalotum bu ara karabulutlar dolanıyor tepemızde hayr olsun ınsallah:43:
offf offf ben evlendiğimde herkes derdi 3 yıl geçmesi lazım bekle bekle geldi değişen bişey yok:1:5 yıl dediler bekle bekle baktım odun aynı odun ama biraz uysallaşmış sanki:52::52::52:demekki 10 yılda zafer benimdir öylemi gonzalezim:9::9::9:sen bu eniştemi avuca almışın valla yazık adama:1::1:herifim bekle 4 yılımız kaldı sonra halin yandı:27::27::27::27::27:sernesimm 40 yıllıkta evli olsanız tartışmalar hiç bitmez.aynı evde ıkı farklı ınsan kolay bir şey değil bu.daha dur bak her seneyi atlattığınızda eşinin yeni bir huyunu göriceksin oda seninkini tabi.bu sferde hep eskiden böyle değildi deyip yıne kavga edıceksınız:52::52:demekki doğanın kanunu bu:1::1:

Back
X