Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende ikinciyi düşünüyorum bu aralar amma bu ay olmaz heralde sistit oldum yine yada kum döküyorum yada 2si birden :)

hoşgeldin canım. bende daha birinciyi düşünüyorum ama teşrif etmedi daha:50: bu arad geçmişler olsunn...
kocaelinin neresindesin canımm...
tşkler saolun
izmitin karşısından diyeyim :)
bütün testler tahliller falan yapıldımı arkadaşım ikinizdede bir sorun yok dendimi? eğer öyleyse denenecek bir sürü yöntem var benim ilkindede 5-6 ay kadar olmamıştı birşeyler denediydim bende ama onlarmı işe yaradı bilemiyorum

tamma canım annemler çok uzakta benim canım şu an gitme imkanımda yok eşim yoğun çalışıyo bırakmama onu yalnız başına. hayırlısı olsun artık...

:
hayırlısı olsun kuzum inşallah gittim hocayada yazdı bısyler bakalım ya nasıp hayırlısı olsun
slmm kızlar nasılsınız iki günden beri giremedimm geçmişi okudum da geldimm ama keserim belki yumurtluyosundur tekrardan olabiliyor çünkü ben adetine bir hafta kala evlenip hamile kalanları biliyorumm bol bol çalışın tutarsa gelmez adetin belkide gebelik ttestinde yükselecek kadr çıkmamıştır kırmızılar gelmediği müddetçe sorun yok hayırlısı ise gelsin bebişin canımm...

karammm neden test yapmıyorsun kuzumm inşallah hamilesindir hadi sendenden de hayırlı haberler alalım inşallahh...

bu arada bebeğin düşmemesi için okunacak dualar var sürekli düşük yapıp tutunamayanlar için hocaya gitmeye gerek yok kuzum hocanız var burada allahın izniyle o duaları okursanız bir şey olmaz bir ara girdiğimde yazarımm...

priori miniğin nasıl sen nasılsın bakalımm...

hayalott yok ortalıklardaa...

umudum nerelerde girmedi bir daha..

sernes canım sen nasılsın ...her şeyin bir zamanı var kuzum inşallah hayırlı zamanda gelir meleğin burda bir tanıdığım var ikiz hamileydi bebekler karnında öldü sonra kadın 2 sene hamile kalamadı hiç bir sorun olmadığı halde rabbim biliyor dualarımdasınız hayırlısıyla sende iyi haberler alırsın en yakın zamanda...

bende uğraşıyorum evde temizlikle güya yorulmayayım diye halıları verdik yıkamaya halı bir geldi sapsarı tekrar yıkadık bügün eşimle..mutfak yerler falan derken oturamadım bir türlü ...herkesi öptümm canlar
iyim canım cok sukur sende ıyısındır ınsallah yoktun bayadır kuzucum nerelerdesın inşallah canım beklıyoruz ama artık asılama yoluna gırıcem galiba

Son düzenleme:
tşkler saolun
izmitin karşısından diyeyim :)
bütün testler tahliller falan yapıldımı arkadaşım ikinizdede bir sorun yok dendimi? eğer öyleyse denenecek bir sürü yöntem var benim ilkindede 5-6 ay kadar olmamıştı birşeyler denediydim bende ama onlarmı işe yaradı bilemiyorum

yapıldı canım eşimde varikosel var ama doktor herşey normal onun etkisi yok dedi. bende pko var...
2 tane kimyasal gebeliğim oldu ne yazık ki... şimdi genetik ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırcam. bakalım adetim 3 gün geçikti onu beklyorum inşallah gelmezde hamişimdir...

hayırlısı olsun kuzum inşallah gittim hocayada yazdı bısyler bakalım ya nasıp hayırlısı olsun

iyim canım cok sukur sende ıyısındır ınsallah yoktun bayadır kuzucum nerelerdesın inşallah canım beklıyoruz ama artık asılama yoluna gırıcem galiba

inşallah hayırlara bebişine vesile olsun o dualar canım. rabbim bizlerinde evlerine göndersin en kısa zamanda cennet kuşlarımızı. gelicek o bebiş konucak göbüşüne bak görr..:16::16:

yapıldı canım eşimde varikosel var ama doktor herşey normal onun etkisi yok dedi. bende pko var...
2 tane kimyasal gebeliğim oldu ne yazık ki... şimdi genetik ve kan pıhtılaşması testlerini yaptırcam. bakalım adetim 3 gün geçikti onu beklyorum inşallah gelmezde hamişimdir...

rastlantıya bak benimde eşimde varikosel var :) hatta bende rahimağzı tersliği gibi bi durum var birde üstüne sürekli tekrarlayan sistit bi kaç doktor sizin hemen olmaz belki yıllarca olmaz dediydi ama oldu işte çok şükür..

inşallah adetin gelmez bakalım bu ay.. bende bu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum rahim temizlemesine çok işe yarıyormuş tıkanıklıklara,kistlere falanda yani

rastlantıya bak benimde eşimde varikosel var :) hatta bende rahimağzı tersliği gibi bi durum var birde üstüne sürekli tekrarlayan sistit bi kaç doktor sizin hemen olmaz belki yıllarca olmaz dediydi ama oldu işte çok şükür..

inşallah adetin gelmez bakalım bu ay.. bende bu soğan kürünü denemeyi düşünüyorum rahim temizlemesine çok işe yarıyormuş tıkanıklıklara,kistlere falanda yani

inşallah gelmez canım. o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi artık hiç bişeyden zevk almıyorum meğer ne çok istiyomuşum ben bi bebeğim olmasını diyorum. burda sopalı araştırmaya gittim doktor bana üçüncüyüde düşür öyle gel dedi:47::47: onlar için söylemesi çok kolay... benim canımdan canlar gitti. hele ilk bebeğimde ne çok yıkıldım ağladım kendime gelemedim. hala bile onun günlerini sayıyorum şimdi 22 haftalık olucakttı meleğim diye:14::14:
inşallah Rabbim anne olmayı bizlerede nasip eder.
ben soğan kürü nü içemiyorum midem almıyo çıkarıyorum hemen . ama yapabilirsen yap sen canım çok iyi geliyomuş

Bugun dayanamadim is cikisi dr a gittim kan verdm.snra hocaya gittim.biseler yapti gene okudu ufledi tam zamaninda gelmissin dedi.el acti dualar etti tesbihler cekti.bir hafta perhiz verdi iliski acidan :) bir ay snra gene gel dedi.gebelik varsami yoksami gelcem dedm sen kaygisiz ol rahat ol dedi guldu cok emin konustu.neyse sehre donduk sehrin girisinde gelinle damadi aldk kuafore gittik suslendik puslendik.bisiler yedik.tabi dr coktan gitmsti.dugun salonuna girmeden esime dedim bi ara ogren sonucu.acilden dr arkadasi vardi aradi ogrendi sonucu....

inşallah gelmez canım. o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi artık hiç bişeyden zevk almıyorum meğer ne çok istiyomuşum ben bi bebeğim olmasını diyorum. burda sopalı araştırmaya gittim doktor bana üçüncüyüde düşür öyle gel dedi:47::47: onlar için söylemesi çok kolay... benim canımdan canlar gitti. hele ilk bebeğimde ne çok yıkıldım ağladım kendime gelemedim. hala bile onun günlerini sayıyorum şimdi 22 haftalık olucakttı meleğim diye:14::14:
inşallah Rabbim anne olmayı bizlerede nasip eder.
ben soğan kürü nü içemiyorum midem almıyo çıkarıyorum hemen . ama yapabilirsen yap sen canım çok iyi geliyomuş

bu çocuk için her yolu deniyoruz bende olmadığı dönemde hepsini denedim hatta rahim sarmısak testii diye bişe var onuda yaptım :) birde köseköyde numan hoca diye biri var onada gittim adama taa kalkıp istanbuldan gelen var sübyan diye bişe oluyor bebek olmasını tutunmasını engelleyen bunuda bi araştır düşün derim ben sana okunmaktan zarar gelmez sonuçta

Bugun dayanamadim is cikisi dr a gittim kan verdm.snra hocaya gittim.biseler yapti gene okudu ufledi tam zamaninda gelmissin dedi.el acti dualar etti tesbihler cekti.bir hafta perhiz verdi iliski acidan :) bir ay snra gene gel dedi.gebelik varsami yoksami gelcem dedm sen kaygisiz ol rahat ol dedi guldu cok emin konustu.neyse sehre donduk sehrin girisinde gelinle damadi aldk kuafore gittik suslendik puslendik.bisiler yedik.tabi dr coktan gitmsti.dugun salonuna girmeden esime dedim bi ara ogren sonucu.acilden dr arkadasi vardi aradi ogrendi sonucu....

evet gülbişim sonuç neeeeeee :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: hadi hayırlara vesile olsun bu dualar canım dikkat et kendine. bak yazmışın yazmışın sonucu yazmamışın çatlıcam uyku tutmucak cevappp ver canımmmmmmmm

bu çocuk için her yolu deniyoruz bende olmadığı dönemde hepsini denedim hatta rahim sarmısak testii diye bişe var onuda yaptım :) birde köseköyde numan hoca diye biri var onada gittim adama taa kalkıp istanbuldan gelen var sübyan diye bişe oluyor bebek olmasını tutunmasını engelleyen bunuda bi araştır düşün derim ben sana okunmaktan zarar gelmez sonuçta

canım sübyanı bende duydum kayınvalidem söyledi ama hiç bi yere götürmedi beni sağolsun. köseköyde nerde bu hoca canım olmadı eşimi alıp giderimmm

canım sübyanı bende duydum kayınvalidem söyledi ama hiç bi yere götürmedi beni sağolsun. köseköyde nerde bu hoca canım olmadı eşimi alıp giderimmm

tam adresi bilmiyorum kendi arabamızla gittiğimiz için ama şehiriçi otobüs şöförleri bile biliyorlar numan hocaya gidicem diyorsun adamlar evnin orda indiriyolarmış baya bi tanınıyor yani

tam adresi bilmiyorum kendi arabamızla gittiğimiz için ama şehiriçi otobüs şöförleri bile biliyorlar numan hocaya gidicem diyorsun adamlar evnin orda indiriyolarmış baya bi tanınıyor yani

tamam canım çok sağoll.. peki bi faydası oldu mu bu hocanın ne bileyim gerçekten anlıyomuymuş olup olmadığını...
Allahım iyice paranoyak oldum bennnnn:37::37:

tamam canım çok sağoll.. peki bi faydası oldu mu bu hocanın ne bileyim gerçekten anlıyomuymuş olup olmadığını...
Allahım iyice paranoyak oldum bennnnn:37::37:

:) :D normaldir valla şöyle diyeyim ben bekarlığımdan beri giderim hamile kaldım yine gittim kötü rüyalar görüyordum,çocuk oldu 3.5 yaşında hala ara ara gideriz nazar i.in falan kendi inancınıda işe yarayack diye sağlam tutarsan Allahın izniyle olur bize kendide söylemişti sübyan var diye ondan sonrada oldu zaten hamileilik gerçi ben o arada bi çok şey denedim hangisi işe yaradı bilinmez belki de hepsi birden :D :D

Back
X