Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım bizim bibili için isim fikri verseniz:26::26:
aslında çınar istedik ilk ama kimse beğenmedi çevremizde..eşim çınar ege olsun dedi ben iki isim olucaksa biri kurandada geçsin istiyorum:40:
ama böyle samet,Muhammed giibi anlamları büyük isimler düşünmüyorum sonuçta bue çocuğa büyüdükçe neler denilecek kimbilir:26:birde böyle isimler çocuklara ağır geldiğine inanıyorum benim fikrimce:26: eşim ilk Hira istedi herkes dağ adı konulmaz dedi bide kızlara konuluyomuş daha çok.
ben kayra istedim anlamı lütuf hediye demek ama aileler pek söyleyemedi :44:
ee şimdi çınar dedik kime dediysek gülüyo beğenenlerde bizle yaşıt olanlar:27::27:
siz nedersiniz fikriniz varmı acaba:53:

geçmiyo canım geçmiyo hala ağlıyorum ağlamaktan gözkapaklarım şişti:14::14: kimseler anlamıyo beni o kadar yalnızım çaresizim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum. çok canım yanıyooo. yarına geçer mi yüzüm gülse bile içim ağlıyo. artık umudum yok bitti bugün bi kez daha...:43::43::43::43::43::43::43: çok canım yanıyo çokkkkk:14::14::14::14::14:

ama kuzum böyle yaparsanda bir şey değişmiycek aksine bilmeden isyana bile gidebiliriz.unutma mevlanaydı galiba bir sözü var sanmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var diye.oyüzden ya sabır ya şükür diycez ki bunuda sen çok iyi becerebilen insanlardan birisin kuzum:29:tabıkı üzülmekte ağlamakta bizler için ama sabretcez balım oldumu.ben inanıyorum baka nasıl olucak en kısa zamanda inşallah:16:

geçmiyo canım geçmiyo hala ağlıyorum ağlamaktan gözkapaklarım şişti:14::14: kimseler anlamıyo beni o kadar yalnızım çaresizim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum. çok canım yanıyooo. yarına geçer mi yüzüm gülse bile içim ağlıyo. artık umudum yok bitti bugün bi kez daha...:43::43::43::43::43::43::43: çok canım yanıyo çokkkkk:14::14::14::14::14:

yok arkadaşım yapma ama böyle yaaa bu kadar kafaya takıp kendini üzmen zaten iyi değil stres bu işin en büyük engelleyicisi..
olmadığı her ay bir dahaki aya daha güzel hazırlanıcam diye düşün
yavaş yavaş isyana gidiyor bu üzüntün senin yapma bak benim annemin 7 yıl teyzemin 17 yıl olmadı Allah ne zaman OL derse ozaman tevekküllü olmaya çalış Veren O.. acını anlıyorum ama senin çocuğun muhakkak olacak çünkü oluyor daha öncede olmuş bunu düşün teselli ol hiç olmuyor deil ya?

ama kuzum böyle yaparsanda bir şey değişmiycek aksine bilmeden isyana bile gidebiliriz.unutma mevlanaydı galiba bir sözü var sanmaki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var diye.oyüzden ya sabır ya şükür diycez ki bunuda sen çok iyi becerebilen insanlardan birisin kuzum:29:tabıkı üzülmekte ağlamakta bizler için ama sabretcez balım oldumu.ben inanıyorum baka nasıl olucak en kısa zamanda inşallah:16:

inşallah hayalotum. doğru benim ki dert mi neleri var ama bana göre benim yüküm ağır. Rabbim taşıyamayacağım dertler vermesin tabi hiç birimize... Affet beni allahım isyan etmek istemiyorum diyorum tövbe ediyorum ama akan yaşlarada mani olamıyorum:14::14::14::14:
bu arada yavrukelebeğime ömer ismini ver annesi oğlum olursa ben ismini vercem hz ömer gibi adaletli olsun inş.. kimileri eski isim diyo ama benim çok hoşuma gidiyoo

hoşbulduk kızçem nasıl benım tosbam:54:kasılmalar olurmuş hamılelıkte annemde de cok oluyodu:24:benımde kuyruk sokumumda var ama belımle alakalı hamılelıkte daha bı cogaldı napcamı sasırdım :26:

ya arkads gelıyo sanırım hayırlısı ıse:16::16:adına karar veremedik kı:53:kızçelerimle bi isime karar verseniz yardımcı olsanız bana :26:

oyyy balım goşgeldinnn anlat hadı prenses napıyo:52::52:.52:

biz emir Yusuf istiıruzz hayatolummm...ailede emir hiç yokkk ............isim konusunda

yok arkadaşım yapma ama böyle yaaa bu kadar kafaya takıp kendini üzmen zaten iyi değil stres bu işin en büyük engelleyicisi..
olmadığı her ay bir dahaki aya daha güzel hazırlanıcam diye düşün
yavaş yavaş isyana gidiyor bu üzüntün senin yapma bak benim annemin 7 yıl teyzemin 17 yıl olmadı Allah ne zaman OL derse ozaman tevekküllü olmaya çalış Veren O.. acını anlıyorum ama senin çocuğun muhakkak olacak çünkü oluyor daha öncede olmuş bunu düşün teselli ol hiç olmuyor deil ya?

biliyorum canım stres yapmamam lazım ama olmuyo işte bugün o testi yaptım ya yıkıldım işte toparlarım ama kendimi bi kaç güne inş... hayırlı zamanda hayırlı evletlarımız olsun inş... Rabbim çok bekletmesin... inşallah olur canımm.

inşallah hayalotum. doğru benim ki dert mi neleri var ama bana göre benim yüküm ağır. Rabbim taşıyamayacağım dertler vermesin tabi hiç birimize... Affet beni allahım isyan etmek istemiyorum diyorum tövbe ediyorum ama akan yaşlarada mani olamıyorum:14::14::14::14:
bu arada yavrukelebeğime ömer ismini ver annesi oğlum olursa ben ismini vercem hz ömer gibi adaletli olsun inş.. kimileri eski isim diyo ama benim çok hoşuma gidiyoo

herkesin derdi tasası yeri geliyor kendine göre karamım ama düşününce neleri var.
bende çok ağladım balım bilmemmi bu duyguları ama bak şimdi meleğim benimle.gün gelicek sende yaşıycaksın inş.ağlamakta gülmekte bizler için ama isyan etmek bizlere göre değil karamım ki bunu sende istemessın bılıyorum..hem bak ben hep ağlardım geceleri ookadar agır gelırdı yukum.heleki tüpe başlıycam ay bılıyosun nasıl dalga gecmıslerdı benle..ama bak Rabbim nekadar buyuk degılmı.. hem inş ömer ismini koyucaksın bebeğine allahın izniyle..:16::16:

canbonlarım bizim bibili için isim fikri verseniz:26::26:
aslında çınar istedik ilk ama kimse beğenmedi çevremizde..eşim çınar ege olsun dedi ben iki isim olucaksa biri kurandada geçsin istiyorum:40:
ama böyle samet,Muhammed giibi anlamları büyük isimler düşünmüyorum sonuçta bue çocuğa büyüdükçe neler denilecek kimbilir:26:birde böyle isimler çocuklara ağır geldiğine inanıyorum benim fikrimce:26: eşim ilk Hira istedi herkes dağ adı konulmaz dedi bide kızlara konuluyomuş daha çok.
ben kayra istedim anlamı lütuf hediye demek ama aileler pek söyleyemedi :44:
ee şimdi çınar dedik kime dediysek gülüyo beğenenlerde bizle yaşıt olanlar:27::27:
siz nedersiniz fikriniz varmı acaba:53:
kayra cokk guzeeel.cinari pek sevmem.daha dogrusu baydi artik.ama kayra cok guzel isim kizcem:46::46:

biz emir Yusuf istiıruzz hayatolummm...ailede emir hiç yokkk ............isim konusunda

bizde bugün arabada gelirken emir ismini düşündük eşim birde baran olabılır dedi :1:ama emire daha sıcak baktım açıkçası bızımde yok ailede aslında :27:rabbım adıyla buyumeyı nasıp etgsın ıns klnım:46::46:

herkesin derdi tasası yeri geliyor kendine göre karamım ama düşününce neleri var.
bende çok ağladım balım bilmemmi bu duyguları ama bak şimdi meleğim benimle.gün gelicek sende yaşıycaksın inş.ağlamakta gülmekte bizler için ama isyan etmek bizlere göre değil karamım ki bunu sende istemessın bılıyorum..hem bak ben hep ağlardım geceleri ookadar agır gelırdı yukum.heleki tüpe başlıycam ay bılıyosun nasıl dalga gecmıslerdı benle..ama bak Rabbim nekadar buyuk degılmı.. hem inş ömer ismini koyucaksın bebeğine allahın izniyle..:16::16:

beni en iyi sizler anlıyosunuz zaten canım... İsyankar değilim haşa ama istemeden bazen ediyorum pişman oluyorum tövbe ediyorum daha kötüsünü düşünüyorum elime alıpta kaybetseydim diye şükrediyorum halime. bugün banada dediler sübyan için hoca var mı gideyim dedim hocayı napcan hastasın işte sen hoca napsın sana dedi biri. hiç bişey demedim sustum :14:. eşime diyorum bu ay gidelim testleri tahlilleri yaptıralım tüpte deniyelim şansımızı diyorum ama bakalım sonuçlar ne çıkıcak. bakalım msty bi hoca adı söyledi burda ona gidicem kaynanama söyledim götür beni diyee...

slm kızlar napıyorsunuz bakalımmm yaaa benimmm kırmızılar geldi malesef bu ayda fos çıktı:(

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda canım.geçmişi hızlı hızlı okudum ilki kaç yaşındaydı acaba:nazar:Allah bagıslasın evladını:16:

amin saolun oğlum 3.5 yaşında aslında daha erken ama auralı migren çıkınca bende hapı bırakmak zorunda kaldım spiiralde olmuyor velhasıl olacaksa olsun dedik bakalım.. :)

ben geldimmmmmm:10::10::10::10::10:
nerde kalmıştım acep geçmişide unuttum şimdi:44::44::44:
hemşirem çok şükür hamıleydı:nazar::16:
karamım sernesim keserim darısı başınıza inş:16::16:sizinde günleriniz yaklaşmış :46::46::46:keserim ovu testiyle çıkanda var çıkmayanda var normal gebelik testı yaptınmı canbonum:29:hayırlısı olur ınsallah:16:karamım seninde bıgun degerın bırden bu sekıl fırlıycak hıc anlamıycaksın bıle:46::46::46::46:
umudum kayıp nolmuskı bu canbona:26::26:
scorcipim de yok:44:
Cok sukur kizcemmm.darisi onlara insallah.evt bnde inaniyorum karamim ayni bnim gbi olcak stresi de ayni bnim gibi cunku bnde:52::26:boyleydim.halada kuruntularim var malum korkuyorum yinede.ama oluruna brakmak lazimmis.son dusukten snra inanirmisin bu ay olmasin rahmim filan toparlansin bunyem kendne gelsin dedm.hatta tup bebek merkzleri arastriyorduk senemiz dolunca yaptrcaz dye konusmustuk.cok sukur Rabbime :nazar::nazar:gerek kalmadi :46:
Sahi bu kizceler nerde :26:

beni en iyi sizler anlıyosunuz zaten canım... İsyankar değilim haşa ama istemeden bazen ediyorum pişman oluyorum tövbe ediyorum daha kötüsünü düşünüyorum elime alıpta kaybetseydim diye şükrediyorum halime. bugün banada dediler sübyan için hoca var mı gideyim dedim hocayı napcan hastasın işte sen hoca napsın sana dedi biri. hiç bişey demedim sustum :14:. eşime diyorum bu ay gidelim testleri tahlilleri yaptıralım tüpte deniyelim şansımızı diyorum ama bakalım sonuçlar ne çıkıcak. bakalım msty bi hoca adı söyledi burda ona gidicem kaynanama söyledim götür beni diyee...

canbonum benim isyan etmeyız tabı ama bazen en ufak bı gözyaşımız haşa isyan olur bılmeden.Rabbım en doğrusunu bılır :16:hem iş hamıle olmaklada bitmiyorki bakalım sağlıklı bır sekılde kucağımıza alıprta buyutebılecekmıyız.kımbılır belkı bugünkü halımız gelecekteki halımızden bın kat daha ıyıdır.
belki saçma ama eşimle konuşuyoruz çok ağladık bu bebek için ama belki o hiç mutlu olmıycak dıyor.belkı bızı sövüp sayıcak küfür edicek belki çok kötü bi insan olucak dıyor Allah korusun..istiyoruz evet ama nasıl istemek çok önemli.ne deyipte istiyoruz.ben hep derdim allahım hayırlı ise ver sağlıklı ise verderdim.ama çok ağladığım zamanlarda allahım yeterki evladım olsun dediğimde oldumuki acaba:26:rabbım nasıp ettı ama bakalım herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.evladımızla sınavlara sokmasın rabbım bızlerı:50:sen tahlillerini yenilettir hem hoca yada doktor yinede herşey rabbimden.kendimden örnek vermeyi sevmem ama bak 1 ayda 2 mılyar para harcadım hemde sadece muanelere.noldu tedavi bile olmadan geldi allahın izniyle.önce inancaz .ama hocayada git tabi kızçem.oynatma ama ellemesin hani bazıları karın falan kaldırıyormuş ona karsıyım korkarım:26:ama gitmende fayda var dua okunacaksa eger:29:

Cok sukur kizcemmm.darisi onlara insallah.evt bnde inaniyorum karamim ayni bnim gbi olcak stresi de ayni bnim gibi cunku bnde:52::26:boyleydim.halada kuruntularim var malum korkuyorum yinede.ama oluruna brakmak lazimmis.son dusukten snra inanirmisin bu ay olmasin rahmim filan toparlansin bunyem kendne gelsin dedm.hatta tup bebek merkzleri arastriyorduk senemiz dolunca yaptrcaz dye konusmustuk.cok sukur Rabbime :nazar::nazar:gerek kalmadi :46:
Sahi bu kizceler nerde :26:

rabbım kuagınada almayı nasıp etsın ıns.kızçem batın gectımıki değer cok güzel.erkenmı yumurtladın yoksa acaba ikiz falanmı:52::52::52::52:

Back
X