Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ya bende deminden beri pembemsi lekelenme var ya cok korkuyorum:26: ilki bildigim kirmizydi akntiylq beraber ondan snra lekelenme tarzi acik renk geliyor.gerci dr lekelenmen olabilir korkma demisti ama ben korkmaya basladm belmde agriyor.Allahim bebegimi alma bendwn :50: :18::43:

hemşirem çok dikkatli ol ne olur ara ara olabiliyor öyle şeyler ama doktorunla hep bağlantılı olun.dualarım senınle aklına kötü şeyler getirme:50:
Günaydın kızlar ben kahvaltımı yaptım mutfağımıda topladım oturuyorum günüm yaklaşıyor pazartesi salı bekliyorum inşallah gelmez kırmızılar...pazartesi evlilik yıldönümü çok heyecanlıyım ilk yıldönümümüz...kasık ağrım var 2 taraflı Bi yanım olumlu Bi yanımda olumsuz acaba bu ay oldu mu soruları sürekli kafamda...akşam düğün vardı çok üşüdüm gece karın ağrısından çok rahat uyuyamadım dondum resmen şimdi iyiyim sadece tatlı tatlı kasıklar ve belim ağrıyor o kadar imş kırmızılarım gelmez
seremcemim gelmezler inşallah canbonumm:46::46::46::46:
kızlar aranıza yeni katıldım hepinize kucak dolusu sevgiler ben de sizler gibi bebek istiyorum nisan ayında hamile kaldım fakat şartlar bebeğimden vazgeçmeme neden oldu hala o kadar pişmanım ki anlatamam şimdi korunmayı bıraktım bu ay olmadı bakalım önümüzdeki aylarda umarım iyi haberler alırım sizleri de okuyorum takip ediyorum umarım herkese Allah Dilediğini verir ve beni affeder :((((( Ben çok üzgünüm
hoşgeldın canım :16:bazen hayat yapmıycağımız şeyleri yaptırabılıyor olan olmuş artık.inşallah fazla beklemeden meleğine kavuşursun sende :16:
Canbonum gelen gideninde hic eksilmiyor masallah:9:ama seni yormasinlar ona goree :26:
:52::52::52::52::52::52::52:
kimse yokmuuuuu:52::52::52:
umut hayolot nerdesiniz kızlar:4::4:
ben geldim kimseler yok:51::51:

kız kaçak nerelerdesinnnnn:4::4::4:melekim gel bi sarılammmm:48::48::48::48::48::48:

Son düzenleme:
Bebegim gidiyor bu da gidiyorrr olmek istiyorum artik bu aci dayanilmaz bisi. ben onu hissetmistim icmde.simdide gitmesini izliyorum.yeter artk heray ayni sey offfffff.kesenin yapisi bozulmus.butun ilaclarini kes dedi dr.haftaya kyrtaja gtcem kendilignden gtmezse kurtaj yapilacak.smdide kendilignden gtsin dye dua ediyorum su ise bakn.hayat cok fena cokk.surekli oyun oynuyor bizmle dalga geciyorr.offfff.

Son düzenleme:
Bebegim gidiyor bu da gidiyorrr olmek istiyorum artik bu aci dayanilmaz bisi. ben onu hissetmistim icmde.simdide gitmesini izliyorum.yeter artk heray ayni sey offfffff.kesenin yapisi bozulmus.butun ilaclarini kes dedi dr.haftaya kyrtaja gtcem kendilignden gtmezse kurtaj yapilacak.smdide kendilignden gtsin dye dua ediyorum su ise bakn.hayat cok fena cokk.surekli oyun oynuyor bizmle dalga geciyorr.offfff.

hemşirem nasıl yani doktoramı gıttın anlamadım nasıl oldu ya:14::14::14:dur kuzum öyle konuşma beterin beteride var.rabbim büyüktür

canımm inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok üzüldüm rabbim sana dayanma gücü versin seni çok iyi anlıyorum:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kuuzummmm ne diiimm bilemedimmmm.... var bir hayır bunda... canın çok yanıyor mutlakaa.. sözler teselli etmiyor ama kızçem Rabbim bu kadar ömür vermiş... hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olacak inşallah sana da.. bunlar çok yıprattı seni ama düzelecek Allah ın izniyle. sınavın böyle demek ki... dua et kızçemm..Allah a sığın.. veren de o alan da o.. isyanımız kime.. öyle değilmi.. :29::29::29::29::29::29::29:

Takvimmiss.takvim benim neyime gulmek benim neyimee.:5:

yavru kuşummmmm... eşin de perişan olmuştur senin gibi... siz şimdi birbirinize tutunarak ayakta kalacaksınız.. birbirinizin acısını hafifleteceksiniz.... isyan etme bitanemm...

bebegim gidiyor bu da gidiyorrr olmek istiyorum artik bu aci dayanilmaz bisi. Ben onu hissetmistim icmde.simdide gitmesini izliyorum.yeter artk heray ayni sey offfffff.kesenin yapisi bozulmus.butun ilaclarini kes dedi dr.haftaya kyrtaja gtcem kendilignden gtmezse kurtaj yapilacak.smdide kendilignden gtsin dye dua ediyorum su ise bakn.hayat cok fena cokk.surekli oyun oynuyor bizmle dalga geciyorr.offfff.

merhaba ben bugün okudum ve eskiyi bilmiyorum daha öncede aynı şeyleri yaşadınmı , kaç yaşındasın bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum benim ilk bebeğim 9 aylıkken doğuma 1 hafta kala karnımda öldü ve 2 gün sancı çektim normal doğum yaptım ikinci bebeğim kızım aşkım şuan altı yaşında. Yalnız kalmasın dedim 37 yaşındayım tekrar hamile kaldım ve mayıs ayında 5,5 aylık kızım karnımda öldü normal doğum yaptım ve şuan tekrar deniyorum . Fakat sonki kaybımdan sonra tüm tahlillerimi yaptırdım troitlerim çok yüksekmiş. şuan onları kontrol altına aldım.
Bak şunu unutma allahü teala isteseydi bebeğine birşey olmazdı demekki hayırlısı böyleymiş. Deneyemeye devam edicen ve dualarımızı eksik etmiycen. Senin için dua ediyorum . Allah tekrar hamile kalmanı nasip etsin ve sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini kuçağına almayı nasip etsin.

Evt sabah kanamam artti sancilarim basladi kalktik hemen gittik dra :50:
hemşirem nedesem acını hafifletirki demekki rabbim böyle uygun görmüş bitanem nolur eşinle sımsıkı sarılın çabuk toparlanın inşallah.senin için tek dua kürtaj olmaman kendi kendine düşmesi eğer sonu bu şekilde olucaksa.yinede bişey olsada meleğin tutunsana sana elimizden bişey gelsede yapabilsek canım arkadaşım ama bununda daha kötüsü var.yine bunları düşünerek ayakta kalmalıyız gulbısım :14:
annesi gelmiş olubilir mi kuzum... eylül de gelecekti....:44::44:
aa evet priorim olabılır :26:inşallah öyledir :31:
merhaba ben bugün okudum ve eskiyi bilmiyorum daha öncede aynı şeyleri yaşadınmı , kaç yaşındasın bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum benim ilk bebeğim 9 aylıkken doğuma 1 hafta kala karnımda öldü ve 2 gün sancı çektim normal doğum yaptım ikinci bebeğim kızım aşkım şuan altı yaşında. Yalnız kalmasın dedim 37 yaşındayım tekrar hamile kaldım ve mayıs ayında 5,5 aylık kızım karnımda öldü normal doğum yaptım ve şuan tekrar deniyorum . Fakat sonki kaybımdan sonra tüm tahlillerimi yaptırdım troitlerim çok yüksekmiş. şuan onları kontrol altına aldım.
Bak şunu unutma allahü teala isteseydi bebeğine birşey olmazdı demekki hayırlısı böyleymiş. Deneyemeye devam edicen ve dualarımızı eksik etmiycen. Senin için dua ediyorum . Allah tekrar hamile kalmanı nasip etsin ve sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini kuçağına almayı nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun meleğin şimdi cennetedir annesi rabbım kızınada uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallah:16:

kıyamam sana canım yaa :59::59::59:neden olduki acaba agır bı ıs yapmadın ınsallah tatlım sakın ısyan etme buda senın ımtıhanın demekkı Rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar kuzum sabret herşey güzel olacak inşallah tatlım benim

neden artık kımseler gelmıyor bende gelemıyorum gercı ama dıger kızceler nerelerdesınız ben kıslık domates komposto onlarla ugrasıyorum o yuzden gıremıyorum ama arada bakıp gıdıyorum :54::54:

Çok saolun iyiki sizlerle tanismisim.Allah hepinizden razi olsn.kaderimde bu varmis boyun egcem mecbur :59:badem buyuklugunde et parcasi geldi galiba melegimdi o boyle kilcal damarlari gorunuyordu.eger oysa kurtaja gerek kalmadi.ablamda bebek dedi..arada soka giriyorum arada agliyorum icm yaniyor.

Mrb cok cok gecmis olsun.Allah sabir versin ben benmkine bile dayanamiyorum kucucuk haline dokuz aylk nasl aci olur blemem.beterin beteri vardir.24 yasndaym ben bu dorduncu dusugum.digerleri rahime yerlesirken daha cok yeniyken dusmustu.bunda da keseyi gormustuk kalp atislarinida bugun ekrandan gorduk..Rabbim seninde gonlundekini versn.guzel dualarin icn Allah razi olsn..

hemşirem çok dikkatli ol ne olur ara ara olabiliyor öyle şeyler ama doktorunla hep bağlantılı olun.dualarım senınle aklına kötü şeyler getirme:50:

seremcemim gelmezler inşallah canbonumm:46::46::46::46:

hoşgeldın canım :16:bazen hayat yapmıycağımız şeyleri yaptırabılıyor olan olmuş artık.inşallah fazla beklemeden meleğine kavuşursun sende :16:

:52::52::52::52::52::52::52:

kız kaçak nerelerdesinnnnn:4::4::4:melekim gel bi sarılammmm:48::48::48::48::48::48:
sarılalım kıscem:48::48:sen nerelerdesin tatilin nasıldı:52::52:

yavru kuşummmmm... eşin de perişan olmuştur senin gibi... siz şimdi birbirinize tutunarak ayakta kalacaksınız.. birbirinizin acısını hafifleteceksiniz.... isyan etme bitanemm...

Evt canm dogru soyluyosun.o da iste dunden grip olmustu onun bahanesiyle gozu burnu sulaniyor hic konusmadan yatiyor surekli.birara yalvardi yakardi uzulme dye snrada yatti.demin kalkip sarildi skıca bosver olmasn biz birbirimizi seviyoz yeter bze dyor.

Back
X