- 15 Eylül 2012
- 8.387
- 6.843
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün varmış yaaa.. aslında bu gün de bitti desek 11 gün var...
çok uğraştım ancak bu kadar yakına çekebildimm24 ünde... doktoru arasamda bikaç gün öne mi alsam
![]()
hoş geldin çiğdemimmmmmmmmmmmselam kızlarrrrrrrnasılsınız ne var ne yok
![]()
esilam kuzum hoşgeldinn
inş kızçem çok üzülüyorum onu o şekil gördükçe
aslında normalde hamılelere yapılması şartmış zaten ama benden istemediler.ben yaptırcaktım devlette oda kaldı gidemedim bir türlü ve ben bunu ozamanlar çok kafama takmıştım .sonra düşündüm taşındım bu tek kedilerden geçmiyor sonuçta birçokta yerde okudum çiğ olan herşeyden geçiyor.ve ben bu zamana çiğ sosis salamları yedi yedim durdumee bu kedi 3 senedir bende umarım geçirmişimdir diye dua ediyorum artık.ama hamle kaldığımdan snra kedıyle arama bıraz mesefa koydum en azından gecelerı yanımda yatmıyor yada öpüp kokladıktan sonra yıkıyorum elimi yüzümü bunun gıbı.bu saatten sonra doktorada denırmı daha onuda bılmıyorum ama sen yaptır ıstersen
anladım cnm.neyse ben yaptırım ozaman.
mutlaka yaz canım habersız bırakma emi
değişik bişey.tarifi nasıl olur bilmiyorum ama hani salıncakla sallanırken aşağıya doğru inersinde kalbin atar ya işte o his tam karnında oluyoryani bi boşluk olup doluyor gıbı inanılmaz bişey.rrabbım herkese yasatsın inş
sizlerde benim hep dualarımdasınız tanıdık tanımadık herkese dua edıyorum
![]()
hoş geldin çiğdemimmmmmmmmmmmbiz iyiyiz sen nasılsınnnn
bende iyim kuzum sağolasınn.. napıyım işte yumurtlama gününe gün sayıyorum![]()
günaydın canbonlarım.
bahsettiğim akraba dün akşam sıraları vefat etti.
gece boyu cenaze evindeydik .bugün cenaze kaldırılacak.akşam annemlere geçmek zorundayım malum kardeşim gidiyor.
bi kaç gün olamayabilirim beni merak etmeyn.
amcada kurtuldu diyelim çok çekti çünkü rabbım mekanını cennet olsun.2 çocuğu vardı perişan oldulardualarınızda eksik etmeyin olurmu.
sizi seviyorum allaha emanet olun![]()
selam kızlar nasılsınızzzzzzzzzz benı soracaksanız merak edenlerınız varsaaa ıyıyımmm ama kızım kakasını yıne yapamıor sıkıyor kendını gecnlerde yaptııııı sevınc cıglıgı ıcındeydımmm hıc bırının kakasını sevınderecegını dusunememıstımmmmm uykusuzm yorgunummmmmm gece uyumuyorummmm oglen aksam mısafırım dolu tebrıge gelenler oluyorrrrrrrr hepnızı cok sevıyoum arada takılacak zaman bulursammmm sızlerın yanına gelıyorumm....hepınızı kocaman opuyorummm![]()
canbonum hiç takılma böyle şeylere onlar Allahlarından bulsunlar inşallahben bi ara çok kafama takıyodum ama şimdi allaha havale etiim
![]()
ne fotosu kuzum onlar.... benim net face e girmiyo.. merak ettim.. :44::44::44:
Eee herkesler nerde ki :44::26::26:
Bu arada henyz adet olmadim. Bakim olursa ne gun olurum bnde sasrdim artikgecen ki 17.guunumde olmustu. Normalui20 gunde bir oluyorum. Eger 20 gunde dersek dun 20.gunumdu. ama 17.gunumde oldum dedigime gore sayarsak. Dünü 20.gun dersek bugun 21.gun olmus oluyo.
Brl agrilarim var ve.. Birde sol kasigima sabh beri arada kasılmalar geliuo..hayirsid ins. Demek istiyorum Allah'immmm birtek sen biliyon ne halde oldgumuzu..bizlere de o mutlulugu yaşat YarabbiimmAmiiinnn ins
![]()
hayırlı cumalar kızcem benım batta 16 eylul gelmeseler ne guzel olur dımıHayirli Cumalar .. kızlar nasilsiniz..
Rabbin dualarimizi kabul eyler ins.![]()
29 nisanda adet gören birinin gebelik zamanı tahmini kaç gün sonra olur arkadaşlar.
Eee herkesler nerde ki :44::26::26:
Bu arada henyz adet olmadim. Bakim olursa ne gun olurum bnde sasrdim artikgecen ki 17.guunumde olmustu. Normalui20 gunde bir oluyorum. Eger 20 gunde dersek dun 20.gunumdu. ama 17.gunumde oldum dedigime gore sayarsak. Dünü 20.gun dersek bugun 21.gun olmus oluyo.
Brl agrilarim var ve.. Birde sol kasigima sabh beri arada kasılmalar geliuo..hayirsid ins. Demek istiyorum Allah'immmm birtek sen biliyon ne halde oldgumuzu..bizlere de o mutlulugu yaşat YarabbiimmAmiiinnn ins
![]()