Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah sağlıklıdır canım hayırlı güzel haberler alırsın inşallah ben iyiyim canım minikde iyi hç durmuyo maşallah sabahları tekmeleriyle uyandırıyor artık istemediği bir tarafa yattığım zaman hemen tekmeliyor bazen geceleri uyanıyor e haliyle benide uyandıryor böyle işte teyzesi günlerimiz geçiyor böyle ...

inş kızçem ya yine bi korku sardı beni.ne gelirse rabbimden hayırlısı neyse o olsun yavrumda sağlıklı olsun :16:
maşllah kuzuna:1::1:iyice büyüdüler artık kızçem uyandırmaya başladılar bıle:9::9:

canım benimmm :16::16: nasılsın... ya bizim şubede bazı işlemleri sdece ben biliyorum... millet de sağolsun yapan var diye öğrenmekten kaçıyor. haliyle biraz yük biniyor. senden iyi olmasın bi amirim var o çok yardımcı oluyor. müdürümün de hakkını yemeyeyim.. ama bazen bastıyor işler, hepbirlikte çok çalışıyoruz. h.sonları olan bankanın programlarında zorunluydu katılım.. gebeliği mazeret saymadılar.bir de sermaye piyasası lisanslama sınavım vardı.. az kaldı yoğunluğum ama ayın 6 sında da yükselme sınavım var 8 gün daha dişimi sıkıcam.. bitiyor inşallah.. bayramın 3. günü anneme gidicem.. tatil yapayım biraz.. bayram sonuna da yıllık izin bağladım 21 gün yatıcam... biraz minnak da nefes alsın.. o da çok hırpalandı ...

sen nasılsın küçükler :29::29:nasıllar :16::16:

ne çok konuştum di mi... ne zamandır yazmıyordum.. :37:

Genelde öyle olur priorim , hali hazırda işi yapan varsa kimse öğrenmek istemez. İşi yapmamak için. Zorlanıcaklar o zaman sen izindeyken :9:
Sevindim canım neyse ki yöneticilerin iyi, anlayışlı . Senin de her şey aynı zaman dilimine gelmiş ya Allah kolaylık versin.
İnşallah belgeni de alırsın , yükselme sınavının da çok başarılı geçer terfi edersin kuzucum.
Ohhh bunca yoğunluk ve yorgunluktan sonra tatil süper gelecek tatlım , bol bol dinlen .Minnakta dinlensin artık demi :emir_bebek:Biraz da onunla ilgilen sakin kafayla :34:

Bizler de iyiyiz teyzoşu , büyüyorlar çok şükür.

Öpüyorum canım ikinizide , çok kolay gelsin :54:

nurlum evet krammppp:52::52::52::52:anammm bu nasıl bişeymişşşş kasıılmaktan ölüyorum sanıyorum..eyvah dıyorum gıttı bacakkk:9::9::9:bacaklarımı oynatamıyorumki o an belden yukarım deli gibi bi oya bi buyana :1:ama belden asagım kilitleniyo hemen.ama deneyeciğim canım:46::46::46:bakalım geçicekmii inş gecer:16:eşim sonrasında zorla masaj yapıyor ama ben dokundurtamıyorum bıle:5:anladım canım dedıklerını yapıcam mutlaka ama ıns gerek kalmaz bıdaha:16:dun gece bacaklarımın altına yastık koydum hep oyle uyudum tam kramp gırcek gıbı oluyo hemen yastığa çıkartıyorum gece boyuınca olmadı hiç :46::46::46:nurlummmmmmmmmmmmm nassın bu aradaa ıyımısın kuzummmm:48::48::48:çok özlüyorum ya azcık gelın sohbet edelım ama sen nasıl fırsat bulcan dıme 2 bebeden:29::29:çocuklar nasıl ıyılermı annesı:16:

Canım benim ya çok geçmiş olsun.
Ayak parmaklarını diye yazmışım ama aynı zamanda parmaklarla beraber ayağınıda bilekten kendine doğru çekmeye çalış . İnşallah sana da faydası olur canım . İlaç alıncaya dek biraz rahatlatır umarım seni. Geçecek canım bunlarda yapacak bişey yok maalesef bu da süreç dahilinde yaşanabilen sıkıntılardan . Böyle düşünmek gerek. Senin zaten belinde sorun olduğundan daha acılı geçiyor sanırım. İyi gelen bir yöntem bulmuşsun :46:
Allah sağlıkla zamanı geldiğinde kucağına almanı nasip etsin minnakı.

İyiyim hayalotum. Gün içinde siteye kısa aralıklarla da olsa girmeye çalışıyorum .Konuya baktığımda genelde kimse olmuyor. Herkesin kendine göre işleri tabi.

Bende özlüyorum o sohberler neydi ya :38:

Bizler iyiyiz , yuvarlanıp gidiyoruz :27::52:

İkinizi de öpüyorum , dikkat et tatlım kuzucuğu da kendine de :54:

Canım benim ya çok geçmiş olsun.
Ayak parmaklarını diye yazmışım ama aynı zamanda parmaklarla beraber ayağınıda bilekten kendine doğru çekmeye çalış . İnşallah sana da faydası olur canım . İlaç alıncaya dek biraz rahatlatır umarım seni. Geçecek canım bunlarda yapacak bişey yok maalesef bu da süreç dahilinde yaşanabilen sıkıntılardan . Böyle düşünmek gerek. Senin zaten belinde sorun olduğundan daha acılı geçiyor sanırım. İyi gelen bir yöntem bulmuşsun :46:
Allah sağlıkla zamanı geldiğinde kucağına almanı nasip etsin minnakı.

İyiyim hayalotum. Gün içinde siteye kısa aralıklarla da olsa girmeye çalışıyorum .Konuya baktığımda genelde kimse olmuyor. Herkesin kendine göre işleri tabi.

Bende özlüyorum o sohberler neydi ya :38:

Bizler iyiyiz , yuvarlanıp gidiyoruz :27::52:

İkinizi de öpüyorum , dikkat et tatlım kuzucuğu da kendine de :54:

sağolasın nurlum :54::54::54::54::54::54:
belimi hiç sorma zaten yerle yapışık yürüyorum çoğu zaman:1::1:ama napalım olsun doğumdan sonra tedaviye başlarsam düzelirim belki biraz bunada şükür yinede:16::16:zaten ne kalmış şurda dime ama:27::27:evet kızçem topiğimiz boşaldı artık gelen varsa bile yazmadan gidiyor kimseyi bende göremeorum:50:eski sohbetlerimizi nasıl özledim anlatamam .:16:inş tekrar ogunlerı yakalarız ne dıyeyımki:31:
oyy ben senin minnakkları yirim yer:56:allaha emanet ol nurlum sık sık gelmeye calıs.kimse yoksa bıle sen 2 cümle yaz olurmu.öpüyorum 3ünüzde:54::54::54:

kızçeler ben şimdi çıkıcam gıyınmeye baslıyayım.ama sanırım benım tansıyon oynadı anlamadım:27:bi acayip oldum :37:ilahi ben sanki normalmişim gibi:9::9:
neysem 6 buçukta randevumuz güzel geçer inşallah çok merak edıyorum kilo falan aldımı diye:52::52::52:
ayy gorusuruz gelınce öpüyorum hepınızı:54::54::54:

kızçeler ben şimdi çıkıcam gıyınmeye baslıyayım.ama sanırım benım tansıyon oynadı anlamadım:27:bi acayip oldum :37:ilahi ben sanki normalmişim gibi:9::9:
neysem 6 buçukta randevumuz güzel geçer inşallah çok merak edıyorum kilo falan aldımı diye:52::52::52:
ayy gorusuruz gelınce öpüyorum hepınızı:54::54::54:

cnm inş.sonuçlar güzel olur.bebiş inş. kilo almıştır.

yaw geliyonuzda niye bi selam vermıyonuzzzz:27::27::27::27:bende dıyom bu kızçeler nerede megersem hepsı saklambaç oynuyormuşş:22::22::22:
gel yakalamışken bı sarılam sana:48::48::48:çok özlüyorum yaw bırakmayın beni bi başıma :4::4::4:
sarılam kıscem:48::48:dövme sakın :4:özür dilerim :51:şimdi sen oğluşunla iki kişisin:49::emir_bebek: bi vurdunmu :1: maazallah bi yanlarımı sakatlarsın:18::18:
daha ben gencim:17::17:daha bebelerim olacak benim:52::52::52::52::52:
umudumu da görmüyorum:53::53: haniiiidiir hiç:5::5:iyidir inş kıscem:16:

bugün giremedim pek fazla ya hayalotum hala gelmemiş nasıl geçti acaba ...bende bugun çarşıya gittim maalesef aradığım hç bir şeyi bulamadım çanta cüzdan ayakkabı alacakttım istanbul kadar çeşit yok burda maalesef off off..eşim için alışveriş yaptık sonrada geldik bugün bir bebek daha ziyaret ettim sanki bir melekler ya çok tatlılar :emir_bebek:namaz kılmadım ben çıkıyorum yarın gelirim mutlaka hayırlı geceler :16::16:

ben hala adet olmadım bugün 37.gün sabah yine test yaptım negatif :( doktor için randevu aldım yarın gidicem :43: kızlar olsa çıkardı testte demi :43:

kızçelerim biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şükür:16:yanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam.:27:dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım :31:
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedı:1:dedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası :1:normalde koca kafalısınız demek ıstedı:1:)muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte:50:yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri:14:neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı:5:resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış:16:24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş :16::nazar:

Hayalotum canımm iyi olmanıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahhh sende duanı bizden esirgeme lütfen...sıvı toplanmasınıda çok kafana takma herşey yolundaymış sorun yok o zaman Allah büyük geçecektir Allahın izniyle canım..

kızçelerim biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şükür:16:yanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam.:27:dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım :31:
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedı:1:dedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarc:16:ası :1:normalde koca kafalısınız demek ıstedı:1:)muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte:50:yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri:14:neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı:5:resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış:16:24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş :16::nazar:

ne güzel canım organları sağlıklıymış bence o sıvıda zamanla azalcaktır bol dua ederiz inşallah ...takma kafana sonra bebişde üzülüyor ...söyle babasınada üzmesin seni çocuk asık suratlı olacak sonra dermişim ...:16:inşallah diger aya azalmış olur canım ne güzel kilo da almış oy miniğim benim ya :emir_bebek:sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm

Hayalotum canımm iyi olmanıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahhh sende duanı bizden esirgeme lütfen...sıvı toplanmasınıda çok kafana takma herşey yolundaymış sorun yok o zaman Allah büyük geçecektir Allahın izniyle canım..

ne güzel canım organları sağlıklıymış bence o sıvıda zamanla azalcaktır bol dua ederiz inşallah ...takma kafana sonra bebişde üzülüyor ...söyle babasınada üzmesin seni çocuk asık suratlı olacak sonra dermişim ...:16:inşallah diger aya azalmış olur canım ne güzel kilo da almış oy miniğim benim ya :emir_bebek:sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm

sağolun canbonlarım inşallah azalır bizimkiside.bugun kendı doktorumuza gosterdımde hıc korkma suan ıcın tehlıkelı bır durum degıl ama takıpte olmalısın dedı.yıne gorduk mınnakı ellını gözüne koymus uyuyodu yavrum:1:

sarılam kıscem:48::48:dövme sakın :4:özür dilerim :51:şimdi sen oğluşunla iki kişisin:49::emir_bebek: bi vurdunmu :1: maazallah bi yanlarımı sakatlarsın:18::18:
daha ben gencim:17::17:daha bebelerim olacak benim:52::52::52::52::52:
umudumu da görmüyorum:53::53: haniiiidiir hiç:5::5:iyidir inş kıscem:16:
valla ben artık 4 kişi gibi oldum melekim.çocuda bırak benım aldığım kılolarla ezılırsınız vallahi:47:abowww sen bana yaşlımı dıyosun şimcikkk:4::4::4:dogru bebelerın olacak tamam sırf teyzoşlarım için affediyorum seniiii:16::16::16:gel yamacıma bakem ayrılma dıbımden :29::29::29:
ben hala adet olmadım bugün 37.gün sabah yine test yaptım negatif :( doktor için randevu aldım yarın gidicem :43: kızlar olsa çıkardı testte demi :43:

canım geldıgınde yaz mutlaka bende merak ettım bakalım neden gecıkmısın bukadar:26:

çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedı:1:dedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası :1:normalde koca kafalısınız demek ıstedı:1:)muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte:50:yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri:14:neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı:5:resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış:16:24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş :16::nazar:
meleğimm üzülme sakın Rabbim nelere kadirr:16::16::16:dualarımdasın kuşumm.bak görüceksin annecini üzmiycek çınarımız:16::16::16:yerim onu benn:nazar::nazar::nazar::nazar:sen inciri okuyomusun:26:41 tane incire hergün yasini ş.:44:okumuyosan :20:kızarım bak:52::52:

Back
X