Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlım inşallah saglıcakla dogar bebısın benım ablamında oyleydı ama cok saglıklı bı kızı oldu sana takma kafaya dıcem ama nafıle bılıyorum bu doktorlar 9 ayı ınsana zehır edıyolar :85:

Canim çok sagol.. bugün sıvı aldılar.. 1 haftaya sonuç çıkacak.. hayırlısı olsun.. bilgisayara kalkamiyorum . Eşim. Geldi cepten giriyorum: öptüm canim

:18::18::18::18:
kızçelerim öncelikle nasılsınız... yıne uzun zamandır gıremedım ama ınanın cok yogundum.. napıosunuz nasılsız??? su an o kadar karmakarısık duygular ıcındeyım kı:18::18::18::18: en bastan anlatıyorum.. eşim de sorun cıktı sperm sayısı normalın altında cıktı.. o kadar uzuldum kı.. daha sonra ozel bı klinikte ultrason cektırdık ve yumurtalıklarında varikosel oldugu ve ameliyat olması gerektıgı soylendı.. bu spermlerin ilerlemesini engelleyen bişeymiş işte.. her nese eşim bu persembe için gün aldı ameliyat olmak için... gelin görün ki 2 kasımda hasta olmam gerekıodu:18::18::18: bugun tam 3 gun gectı ama tabı bennn bu ay o kadar rahattım ki nasıl olsa amelıyat olcak sonrasında problemımız cozulcek dıe o yuzden hıc kafamıza takmadık.. nese işte 3 gun gecınce artık bugun bıraz tedırgın oldum test aldımm....:52::52::52::52: ewe geldım esım hemen hadı hadı cabuk yap dıyınce dayanamayıp hemen gıttım yapmaya ama o kadar emınım kı negatıf cıkıcagından.. testi yaptımm anında eşime soledım bak gordun mu tek cızgı işte nıe beni strese sokuosun vs derken aradan 2 dk. gectı bırde ne goreyım cok az pembe ıkıncı cızgııı... soka gırdım dedım bu kesın yanlıs dıe:30::30::30::30:esımde dedı yaa bu ne sımdı bnde goruyorum ıkıncı cızgıyı ama cok az pembe ne sımdı bu dedık... nese aksam saat 7 bucuktu esıme gıt 2 tane daha test al dedımmm.. cnm bnm ya eczaneler kapanmıs taksıye atlamıs nöbetçi eczane aramıs:16::16::16::16::16: nese aldı geldı yemekten sonra yıne yaptım yıne aynı sekılde cıktı ıkıncı cızgı var ama cok az pembe... ya hala soktayım ınanın sevınemedım bıle bişeye.. sonuc nedır kı sımdı kafayı yıycemm:18::18::18: bıde bole olabılırmı sperm sayısı azken dogal yolla hamıle kalınır mı kı acaba..:52::52::52::52::52: sabah tekrar test yapcam sonrada kan testı yaptırcammmm... ınanın suan sevınemıyorum bıle cunku kafamda aklımı karıstıran cok soru varrrrrr:18::18::18::18:

kızçelerim öncelikle nasılsınız... yıne uzun zamandır gıremedım ama ınanın cok yogundum.. napıosunuz nasılsız??? su an o kadar karmakarısık duygular ıcındeyım kı:18::18::18::18: en bastan anlatıyorum.. eşim de sorun cıktı sperm sayısı normalın altında cıktı.. o kadar uzuldum kı.. daha sonra ozel bı klinikte ultrason cektırdık ve yumurtalıklarında varikosel oldugu ve ameliyat olması gerektıgı soylendı.. bu spermlerin ilerlemesini engelleyen bişeymiş işte.. her nese eşim bu persembe için gün aldı ameliyat olmak için... gelin görün ki 2 kasımda hasta olmam gerekıodu:18::18::18: bugun tam 3 gun gectı ama tabı bennn bu ay o kadar rahattım ki nasıl olsa amelıyat olcak sonrasında problemımız cozulcek dıe o yuzden hıc kafamıza takmadık.. nese işte 3 gun gecınce artık bugun bıraz tedırgın oldum test aldımm....:52::52::52::52: ewe geldım esım hemen hadı hadı cabuk yap dıyınce dayanamayıp hemen gıttım yapmaya ama o kadar emınım kı negatıf cıkıcagından.. testi yaptımm anında eşime soledım bak gordun mu tek cızgı işte nıe beni strese sokuosun vs derken aradan 2 dk. gectı bırde ne goreyım cok az pembe ıkıncı cızgııı... soka gırdım dedım bu kesın yanlıs dıe:30::30::30::30:esımde dedı yaa bu ne sımdı bnde goruyorum ıkıncı cızgıyı ama cok az pembe ne sımdı bu dedık... nese aksam saat 7 bucuktu esıme gıt 2 tane daha test al dedımmm.. cnm bnm ya eczaneler kapanmıs taksıye atlamıs nöbetçi eczane aramıs:16::16::16::16::16: nese aldı geldı yemekten sonra yıne yaptım yıne aynı sekılde cıktı ıkıncı cızgı var ama cok az pembe... ya hala soktayım ınanın sevınemedım bıle bişeye.. sonuc nedır kı sımdı kafayı yıycemm:18::18::18: bıde bole olabılırmı sperm sayısı azken dogal yolla hamıle kalınır mı kı acaba..:52::52::52::52::52: sabah tekrar test yapcam sonrada kan testı yaptırcammmm... ınanın suan sevınemıyorum bıle cunku kafamda aklımı karıstıran cok soru varrrrrr:18::18::18::18:

allah ol derse oluverir canım neylerse güzel eyler canım inşallah o çift çizgiyi net görürsün kocana ve sana evinize mutluluk heyecan getirecek o mutlu haberi alırsınız yaşaa sevinciniz iki kat daha artsın ...bizi bilgilendir canım bizde sevinelim heyecanına ortak olalım :16:

günaydın kızlaarrrr artık sabahları erken kalkar oldum eşim normalde imam ama 2 yıllık ilahiyat mezunu olduğu için burda ki okullarda öğretmen açığı varmış milli eğitimden onay çıktı din kültürü öğretmenliği yapıyor sabah ilk 2 dersi var o yüzden erken kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum baba gidiyor bizde minikle tek kalıyoruz buraya geldim ama kimsecikler yok nerdesiniz canlar :16:

allah ol derse oluverir canım neylerse güzel eyler canım inşallah o çift çizgiyi net görürsün kocana ve sana evinize mutluluk heyecan getirecek o mutlu haberi alırsınız yaşaa sevinciniz iki kat daha artsın ...bizi bilgilendir canım bizde sevinelim heyecanına ortak olalım :16:

içime öle bi ferahlık verdin ki cok sagol cnm bnm.. sabah 5 de kalkıp 3.testi yaptım ALLAHımın izniyle 2.çizgi cıktı... bıraz sonra kan vermeye gitcem işte onun sonucuyla iyice ferahlıycam İNŞALLAH... aksama haber veririm kızlarrrrrr... RABBİMİN izniyle İNŞALLAH bebeğim benimledir:16::16::16::16: dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum aksama güzel sonuclarla gelcem İNŞALLAH:52::52::52::52::52:

içime öle bi ferahlık verdin ki cok sagol cnm bnm.. sabah 5 de kalkıp 3.testi yaptım ALLAHımın izniyle 2.çizgi cıktı... bıraz sonra kan vermeye gitcem işte onun sonucuyla iyice ferahlıycam İNŞALLAH... aksama haber veririm kızlarrrrrr... RABBİMİN izniyle İNŞALLAH bebeğim benimledir:16::16::16::16: dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum aksama güzel sonuclarla gelcem İNŞALLAH:52::52::52::52::52:

hadi bakalımmm hayırlı ve güzel değerlerle gelirsin inşallah canım :16:

slm kızlar ben geldiiimmm :3::3::3::3:

ne var ne yok bakalım hamisler nasıl bebisleri kucaklarına alanlar bebisleriyle nasıl ve ben gibi hamis olmak icin ugrasanlar nasıl

umarım herkes iyidir kimsede sorun yoktur :13::13::13:

bana gelince esim spermler icin hap kullanıyor bakalım bu sefer ne cıkacak spermtesti bende prolaktın almıs basını gitmis 100 küsürlere gelmisim :25::25::25::25::25: dostinex verdi su ıcınde 8 tane olandan hafta birkere yarısını icecek misim kullananlar var mı daha önce ve hamile kalanlar dostinex sayesinde cünkü ek bi yumurtlama olusturabılıyormus :53::53::53::53: gögüslerimden sıvı gelmiyor ama okadar yükseklige ragmen ben anormalım galıbaa :9::9::9::9::9::9:
mutluyumkııı hosgeldınnn canbonummm:16:nerelerdesınız yahuuu :29::29::29:hadı bakalım hayırlısı olsun bıtanemmm..ben dedıklerının hıcbırını kullanmadığım ııcın bılmıyorum ınsallah boşa çıkmaz tedavınnn:16:neler yapıyorsun nıye bukadar ara verıyonuz bakım gelmek ıcın:4::4::4::4:
hayalotttt nerelerdeee acabaaaaaaaaaaaaaaa ozledimmmmmm habibtemiii umudum da yok scorpimmmmmmm de ugramaz oldu gorunuyor burada yok ammm....ben artik buralardayimmm bizim kucuk cadidan firsat buldukca
burdayımmmmmmmm habıbtemmmm:48::48::48:habıbtem küçük beye oda yapmaya çalışıyoruz ev inşaatta oyuzden gıremıyorum cok yoruluyorum kuzum :50:bu hafta sonuna anca bıter ev ondan sonra burdaım inşallah:16::16:prensesım nasıll ıyımı:54::54::54:
slmm kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiorz
nasıl gidioooo
klnım sende doğum yapmısın:53::53::53:hamılelık takvımın yokm olmuş ama hıc bahsetmedın kuzum:44:benmı kaçırdım yoksakııı nasıl teyzesum nasıl anlatsana yahu:16::16::16:rabbım uzun omurler nasıp eylesın ınsallahhh:16:
offf kızlar canm çok sıkkın okuldan bi geldim botlarımı çalmışlar kapının önünden:(((
ahhh balım gecmıs olsun cana gelecegıne mala gelsın bosver:26::26:
ben geldimm.bgn beta hcg yaptırdım sonuc herzamankı gıbı 0 :14:
bide 21.gun progesteronuma baktırdım onun sonucu daha cıkmamıs yada sekreter kız sısteme gecmedı:4:
sernesım hayırlısı olsun ..ınsallah hormonların güzel çıkar ınsallah bu ay olur kuzum:29::29::29:
çiğdemımmmmmmmmmm:46::46:hoşgeldın inşallah vardır ama bu sekıl yaşayanlarcok var kkdada nettede örneklerı var aslında:52::52::52:inşallah sende hamılesındır sonucu mutlaka yaz emı merak edıyorum ben sonraaa:16::16::16:
günaydın kızlaarrrr artık sabahları erken kalkar oldum eşim normalde imam ama 2 yıllık ilahiyat mezunu olduğu için burda ki okullarda öğretmen açığı varmış milli eğitimden onay çıktı din kültürü öğretmenliği yapıyor sabah ilk 2 dersi var o yüzden erken kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum baba gidiyor bizde minikle tek kalıyoruz buraya geldim ama kimsecikler yok nerdesiniz canlar :16:

kuzum eşin için hayırlı olsun :16: sen naptın ayrıntılı usg ısını gıttınmı doktoraaa :16:

Son düzenleme:
canbonlarımmmmmmmmmmm:52::52::52::52:nasılsınız kuzularım ben cok yorgunum:50::50:
hıc dınelenmıyorum bu ev yuzunden:26::26:sanırım bu hafta sonuna anca bıtıcek.
dün tetenoz aşışımı vuyrdurdum.3.inşallah nısanda vurulcam ozaman bızım bızdık kucağımda olucak allah nasıp ederse:1:rabbım sızlerede nasıp eylesın ınsalah.
gelemiyorum ama okuyorum hep telden ama sıze yazamıyorum bı turlu benım telden hemen atıyor kk.
pc de açamıyorum ustaların yanında onlar gıdıncede olu gıbı yatıyorum:27::27:
ama hep aklımdasınız dualarımdasınız unutmayın emiii:54::54::54::54:

:3: selam yorgun anne , teyzoşumla annesi nasıl bakalım ?
Yahu ne zaman konuyu okusam ya misafir hazırlığı yapıyosun,ya evi temizliyosun .
Şimdide tadilatla uğraşıyosun , gerçi bu kez güzel telaş :emir_bebek::nazar:
Sen ne zaman dinleniyosun , maşallah sana.

Canim çok sagol.. bugün sıvı aldılar.. 1 haftaya sonuç çıkacak.. hayırlısı olsun.. bilgisayara kalkamiyorum . Eşim. Geldi cepten giriyorum: öptüm canim

Allah a emanet olun kuzum , inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak . İçini ferah tutmaya çalış priorim.

Ben yazana kadar gitmişsin , kolay gelsin hayalotum.
Çınar a iyi bak , fazla yorma kuzumu . Öpüyoruz sizi canım

kuzum eşin için hayırlı olsun :16: sen naptın ayrıntılı usg ısını gıttınmı doktoraaa :16:

yok canım gitmedim maalesef ...ilaçlarım bitince normal doktoruma gideceğim muayne olmaya bakalım artık hayırlısı doktoru arıyorum ayrıntılıya gireceğim olanı daha tayin çıktığım yere başladım dedi randevu veremem dedi bende bi daha armadım kendi doktorumu ardım tayini çıkmış falan diye ne zaman randevu verdiyse o zaman gitsin demiş önemsimiyorlar ki gelmişim ben 30. haftaya kalmış doğuma 10 hafta içimde hevesde kalmadı :26:

mutluyumkııı hosgeldınnn canbonummm:16:nerelerdesınız yahuuu :29::29::29:hadı bakalım hayırlısı olsun bıtanemmm..ben dedıklerının hıcbırını kullanmadığım ııcın bılmıyorum ınsallah boşa çıkmaz tedavınnn:16:neler yapıyorsun nıye bukadar ara verıyonuz bakım gelmek ıcın:4::4::4::4:

burdayımmmmmmmm habıbtemmmm:48::48::48:habıbtem küçük beye oda yapmaya çalışıyoruz ev inşaatta oyuzden gıremıyorum cok yoruluyorum kuzum :50:bu hafta sonuna anca bıter ev ondan sonra burdaım inşallah:16::16:prensesım nasıll ıyımı:54::54::54:

klnım sende doğum yapmısın:53::53::53:hamılelık takvımın yokm olmuş ama hıc bahsetmedın kuzum:44:benmı kaçırdım yoksakııı nasıl teyzesum nasıl anlatsana yahu:16::16::16:rabbım uzun omurler nasıp eylesın ınsallahhh:16:
ahhh balım gecmıs olsun cana gelecegıne mala gelsın bosver:26::26:

sernesım hayırlısı olsun ..ınsallah hormonların güzel çıkar ınsallah bu ay olur kuzum:29::29::29:

çiğdemımmmmmmmmmm:46::46:hoşgeldın inşallah vardır ama bu sekıl yaşayanlarcok var kkdada nettede örneklerı var aslında:52::52::52:inşallah sende hamılesındır sonucu mutlaka yaz emı merak edıyorum ben sonraaa:16::16::16:

evet hayatolum bebeğim oldu
memlekettte idim orda doğum yaptım yazamadım.33 günlük oldu emir yusufum
çok şükür doğum stresini attık
bi de gaz sancımız olmasaydı iyiydi
sen ne alemdesin
nasıl gidio hamilelik
cinsiyet erkekmiydi
benmi yanlış hatırlıorum yoksa

Allah a emanet olun kuzum , inşallah sonuçlar çok güzel çıkacak . İçini ferah tutmaya çalış priorim.

Nurlum canim benim,
Nasılsın? Çok şükür, biraz önce doktorum aradı. Sonucun ilk kısmı çıkmış. Temizmis. Kesin sonucu 3-4 gün sonra alacağız. Senin kuzuların nasıl? Iyilerdir inşallah.. seni ve onları çok öpüyorum.
:16::16:

kızçelerimmm herkese selammm.... beta hcg sonucum 876,1 sizce nasıl??? bana düşük gibi geldi ama cok erken oldugu için mi ki:18::18::18::18::18:

:53::53::53::53:kızçem nerdeyse haftaya keseyi göreceksin sen:1::1:ilahi tebrik ederim canım hamılesınnnnn:52::52::52::52:
bata kaç gün vardı unuttum ben :44:degerın cok güzel canım:54:maşallah :nazar::nazar:inşallahhh kesenide kalp atışlarınıda duyar sağlıklı sekılde kucağına alırsın canbonummmm:46::46::46::46::46::46:

evet hayatolum bebeğim oldu
memlekettte idim orda doğum yaptım yazamadım.33 günlük oldu emir yusufum
çok şükür doğum stresini attık
bi de gaz sancımız olmasaydı iyiydi
sen ne alemdesin
nasıl gidio hamilelik
cinsiyet erkekmiydi
benmi yanlış hatırlıorum yoksa

maşallah canbonum ya cok sevındım rabbım uzun sağlıklı ömür nasip eylesin inşallah tosbiğime:16::16::16:
emir yusufumuzu rabbım anasıyla babasıyla buyumeyı nasıp etsın:16:
oda geçer ınsalah zamanla gaz sancısı cok kotu allah yardımcın olsun kuzum:26:
hamılelık sallan yuvarlan güzel gıdıyo kızçem:1:şişiyorum iyice:27:
evet bizimde çınarımız gelcek kısmetse teyzesi:16:

yok canım gitmedim maalesef ...ilaçlarım bitince normal doktoruma gideceğim muayne olmaya bakalım artık hayırlısı doktoru arıyorum ayrıntılıya gireceğim olanı daha tayin çıktığım yere başladım dedi randevu veremem dedi bende bi daha armadım kendi doktorumu ardım tayini çıkmış falan diye ne zaman randevu verdiyse o zaman gitsin demiş önemsimiyorlar ki gelmişim ben 30. haftaya kalmış doğuma 10 hafta içimde hevesde kalmadı :26:

kızçem evet ayrıntılı için geç kalındı ama olsun sağlıklıdır yavrun merak etme :16:zaten dıger usgdada görülüyor hemen hemen herşeyi:34:
ama işte ayrıntılıya girince minnakın kime benzediğini bile görüyorsun:1:mesela bizimki 24.haftada babaya benzıyodu :53:29.haftada aynı ben olmuş çocuummm:52::52::52:
bakalım doğduğunda nasıl bişey çıkacakkk:9::9::9:bizim usgda yine her gıttıgımde ayrıntılı fotografınıda verıyor oyuzden sorun yasamıyorum.ama makınelerı eskı olan hastaneler malum sadece sıyah cekebılıyor:4::4::4:eğer pahalıysa oralarda gırme bosver bebegıne harcarsın o parayı mesela ben 250 tl vermıstım:22::22:eger uygunsa sızın oralarda gır derım onun goruntusu bı ayrı oluyo cunku:46::46::46:

Back
X