Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok guldum hayatim yaaaaaa ufffff sanirim en guzel gunlerim yaaaaa bende ilac kullanmiorum hem de aniriorum agridan ama taaaa calismalara baslar baslamaz kestim :9: :9:
aslında parol falan kullanılıyor ama ben cesaret edemem işte:26:canım çatlak kremlerıne başla gercı catlıycaksa catlıyor ama en azından ben savastım dersın:27::27:
Kızlarrr herkese hayırlı aksamlarrr :16::16: hayalotumm meddimm ve diger arkadaslar ben 21 aralık cumartesigunu 14.40 da oglumu dunyaya getırdımm sukurlerr olsunn kı cok saglıklıı bi bebegimm oldu bu arada sukurler olsun kı normal ve kolay bi dogum gerceklesttı hamıle olan arkadaslar hepinize RABBİM kolay dogum nasıp etsin ve bebeginiz saglıklı olsunn ..... size tavsıyem sancılarınız basladıgı zaman sureklı sol tarafınıza dogru yatın bebek dogum kanalına kolay gırıyomus sola dogru yatınca bnm doktorum oyle soyledı oylede oldu cok sükür .... ıkınmlarım basladıgında bıle bnm oglan sol taraftaydı .... hepiinize iyi aksamlar ALLAH kolaylık versinn..

oyyyyyyyyyyyy ben sızı yerımmmmmmmmmmmmmmm:52::52:maşallahmaşallah gozun aydın kuzum yaaa:16::16::16:rabbım saglıklı uzun ömürler versın analı babalı buyutsun ıns:16:su dogumuda bı anlatsan cok merak ettım cok sukur kolay olmusss:46::46:amınnn canbonum amınnnn:54::54::54:sol tarafıma yatıyorum ama hıc rahat hıssetmıyorum kendımı sag tarfata daha rahatım ama bundan sonra daha cok yatıcam sola dogru:4::4::4:

nasılsınız canbonlarımsabahtan berı bır turlu yazamadım yaaa:24::24:
benım belım agrımaya basladı yıne bugun karnımda sureklı kasıldı hıc rahat degılım bugun:31:keyfımde yok valla.dogur deseler doguramam bıle o dereceyım:1:sızlerde ne var yok:54:

benım belım agrımaya basladı yıne bugun karnımda sureklı kasıldı hıc rahat degılım bugun:31:keyfımde yok valla.dogur deseler doguramam bıle o dereceyım:1:sızlerde ne var yok:54:

hoş geldin canım:29::29::29::29: bende okuldan geldm yemek yapıcam...anamm az kalmış bebişin gelmesine canım valla dikkat et dinlen bol bol ablam gecem gündüzüme karıştı diyorr:))))) ovi testi yaptım 2. çizgi koyulaşmış yımırtlama günüm yarın sanırsam eee tabi değerlendirmek lazım:1::1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
hoş geldin canım:29::29::29::29: bende okuldan geldm yemek yapıcam...anamm az kalmış bebişin gelmesine canım valla dikkat et dinlen bol bol ablam gecem gündüzüme karıştı diyorr:))))) ovi testi yaptım 2. çizgi koyulaşmış yımırtlama günüm yarın sanırsam eee tabi değerlendirmek lazım:1::1::1::1::1::1::1::1:

keserim avatradakı ödül senin ödülünmü yeni farkettimmm:52::52::52:
az kaldı kuzumda bende sancı neyın eskısı gıbı yok kasılmalarım basladı erken erken dedı herkes ama gunume geldım cok sukur bıde hayırlısı ıle cıkaydı:16:anammm çift çizgimiii:52::52:hadı ıyı degerlendırınnn hayırlısı olur ın kızçemmm:38::17:

sen usen kusum o cikar zati isterse huhu anni uyon mu kiz hala die

hadi bos gecirme sakin

sekerler ya 1,, bu hastane cantasina neler hazirldiniz liste yapiorum da 2 ,,, kiz bebislerde kalca cikigi sorunu oluo mus ya bu konuda bilgisi olan var mi nie olur ne yapmak lazim olmasin die

keserim avatradakı ödül senin ödülünmü yeni farkettimmm:52::52::52:
az kaldı kuzumda bende sancı neyın eskısı gıbı yok kasılmalarım basladı erken erken dedı herkes ama gunume geldım cok sukur bıde hayırlısı ıle cıkaydı:16:anammm çift çizgimiii:52::52:hadı ıyı degerlendırınnn hayırlısı olur ın kızçemmm:38::17:
evet kuzum benim ödül sağolsun sevgili eşim beni yılın eşi seçmiş:1::1::1::1::1::1: ay inşallah hayırlısıyla bu ay hamiş olurum bakalım değerlendrmelerde buluncaz:9::9::9::9::9::9::9:KUZUM EVET YAA AZ KALDI ZMANIN GELDİ ABLAMDA 38 DE DOĞURMUŞTU GÜNÜ 4 ARALIKTI AMA BEBİŞİMZ 21 KASIMDA GELDİ

sen usen kusum o cikar zati isterse huhu anni uyon mu kiz hala die

hadi bos gecirme sakin
KUZUCUM İNŞALLAH BU AY OLUR BEKLEYİP GÖRCEZ:9::9::9::9:

Son düzenleme:
bu ay cok umutluydum hamile kalmya ilacim degistigi icin ama malesef yine olmadi :(
uzulme canim dualarimiz sizlerle
evet kuzum benim ödül sağolsun sevgili eşim beni yılın eşi seçmiş:1::1::1::1::1::1: ay inşallah hayırlısıyla bu ay hamiş olurum bakalım değerlendrmelerde buluncaz:9::9::9::9::9::9::9:KUZUM EVET YAA AZ KALDI ZMANIN GELDİ ABLAMDA 38 DE DOĞURMUŞTU GÜNÜ 4 ARALIKTI AMA BEBİŞİMZ 21 KASIMDA GELDİ

KUZUCUM İNŞALLAH BU AY OLUR BEKLEYİP GÖRCEZ:9::9::9::9:

hadu bakalim bol sans bende esime almistim yilin en ii kocasi gecen sewgililer gununde

canım gözün aydın maşallah tosuncuğa allah analı babalı büyütsün....

gozu aydin allah anali babali buyutsun bize de gostersin o gunleri

aslında parol falan kullanılıyor ama ben cesaret edemem işte:26:canım çatlak kremlerıne başla gercı catlıycaksa catlıyor ama en azından ben savastım dersın:27::27:

oyyyyyyyyyyyy ben sızı yerımmmmmmmmmmmmmmm:52::52:maşallahmaşallah gozun aydın kuzum yaaa:16::16::16:rabbım saglıklı uzun ömürler versın analı babalı buyutsun ıns:16:su dogumuda bı anlatsan cok merak ettım cok sukur kolay olmusss:46::46:amınnn canbonum amınnnn:54::54::54:sol tarafıma yatıyorum ama hıc rahat hıssetmıyorum kendımı sag tarfata daha rahatım ama bundan sonra daha cok yatıcam sola dogru:4::4::4:

tsk edermm hepinize ALLAHIM bu duyguyu herkese yasatsn.... hayalotumm bende senı yerım sımdı soluna yatma doktorun soylemıyo mu ne tarafa yatacagını ben her hafta gıttıgımde bebek sagdaysa sola soldaysa saga yatırıyodu sancım baslayıp nstye bagladıklarında sureklı sola yattım sancı surecınde hep sola yat sımdı doktorn dedıgı tarafa yat.. dogumla ılgılı burda soyleyebılcegım seyler sancın basladımı hemen gıtme hastaneye bnm ogleden sonra 5 te basladı sancılarm gece 12 de gıttım sancılarım sıklasınca dakıka tut bnm ev e hastane cok yakındı sancılarm 5 dakıkada bı olunca gıttık sancın geldıgınde koltuga otur ıkın sancın gecınce yuru merdıven ın cık bol bol ben hep oyle yaptı. son 1 ay cok sukur kolay oldu sımdı tam zamanın bol bol yuru merdıven ınıp cık

Hayırlı cumalar kizlar nasilsiniz
Enistenizle aramız bozuk :(
Sizlerden cok cok dua istiyorum
Su mübarek cuma saatinde Allahim huzir mutluluk nasip etsin inşallah:14:

tsk edermm hepinize ALLAHIM bu duyguyu herkese yasatsn.... hayalotumm bende senı yerım sımdı soluna yatma doktorun soylemıyo mu ne tarafa yatacagını ben her hafta gıttıgımde bebek sagdaysa sola soldaysa saga yatırıyodu sancım baslayıp nstye bagladıklarında sureklı sola yattım sancı surecınde hep sola yat sımdı doktorn dedıgı tarafa yat.. dogumla ılgılı burda soyleyebılcegım seyler sancın basladımı hemen gıtme hastaneye bnm ogleden sonra 5 te basladı sancılarm gece 12 de gıttım sancılarım sıklasınca dakıka tut bnm ev e hastane cok yakındı sancılarm 5 dakıkada bı olunca gıttık sancın geldıgınde koltuga otur ıkın sancın gecınce yuru merdıven ın cık bol bol ben hep oyle yaptı. son 1 ay cok sukur kolay oldu sımdı tam zamanın bol bol yuru merdıven ınıp cık

:46::46::46::46:amınn ayşem amınnn:16::16:
kızçem 1 ay olmuştur hayalot sola yat bol bol dedi ama sonraki haftalar gıttıgımde sol ve ya sağ hiçbirşey demedii bana:53:ayşem benim vajinayla ilgli sıkıntım var bu sıralar yaa hele dünden beri hiç yatamıyorum hem şiş hem etim acıyo :5:bebek artık aşağıya iniyo ondanmıdır ya sende olmusmuydu bu durum:26:bacagımı kaldıramıyorum dusun o derece etlerim agrıyo vajına cevresı:17:dedıklerını bende yapıcam son 1 haftadır bacaklarımı acıp egılıyorum sonra kalkıyorum:27:merdıvende gunluk cıkıyorum 5.katta oturuyoruz ama özel olarak ınıp cıkmadım bundan sonra yaparım bende:4:bizimde hastane yakın yeterkı trafık olmasın:51:inş bizimde kolay olur yaaa:18:bu arada bebiş nasıl kilosu falan ıyımı:nazar:

Son düzenleme:
selamün aleyküm canlar. hepimizin cuması mübarek olsun.... internetim çok şükür geldi bende hemen damladımmm:10: arada telden bakıyodum ama olmuyodu... eee nasılsınız canlarımmm hayalotum ngasnmmm doğrmadınız dimi canlarımmm... yaa varya ben sizle muhabbet etmeyi özledimmm... diğer cancağızlarım umarım sizlerde iyisinizdir... nasıl gidiyo çalışmalar var mı yeni haberler... dualarım zilerle öpüyorum hepiniziiii:54::54::54:

slm kızlar ben istanbula geldim uçak yolculuğum güzel geçti çerkezköye gittik evi tuttuk şükür geriye taşınmak kaldı yazamassam merak etmeyin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :16::16::16:

Back
X