- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.061
selam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
hayalotummmmmmmm uyku dene seyi bende unutmussum kizim dogdu dogali uyku yok gozumdeee sikayetci degilim sadece yorgun dusuyorummm...cinar bey birakmiyor dimi yerim onu op yerimeeee habibtemmmmm
piorimmm dogum yapmisss cok sukur hayirlisiyla evladini kucagina aldi..hosgeldin yagiz bebekkkk
gurbet kizcem insallah seninde haberlerini alirim canimmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnn:26::26::26::26:
ngasg canim benim bebegin icin gecmis olsunnnn insallah en kisa zamanda bebisin iyisir allahh acil sifalar versinn
sernes ve keserimmmmm allah en kkisa zamanda sizlerede anneligi yasatsin canlarim dualarim sizinleee sizleri burdaki herkesi cok ozledimmm kizimdan dolayi giremiyorum girdigimde de kimsecikler olmuyor...
kizim NAZIREMIM 8 aylik oldu kocamn kiz olduhergun buyuyor yeni seyler ogreniyor yurutecinde kosuyor adetaa...benim kisaca ailemindemutluluk kaynagi,...iyiki hayatimdaaaa iyiki bnim kizim...ben 1 hafta once rahimde yara vardi onu yaktirdimmm sutten kesmek zorunda kaldim...cok sukur herseyi yiyor sutu 1 yasa kadar vermk istiyordum kismet olmadi...bu arada babam evlendi yeni hayat yeni insan...hayat cok zor ve zalim...ne desem ne anlatsam sizlere yuzum gulsede icim kan agliyor...babamin evliligi biz istedik babami seviyorum o kadina da saygim var...EN ONEMLISI ANNEMI UNUTMADIM UNUTYMAYCAGIM...O BENIMLE BILIYORUM BENIM KIZIM BENIM ANNEM...bunun bircok ornegini yasadim ve ruyamda gordum,....cok uzun yazdimmm geldigimde tekrar dvm ederimmm sizleri seviyorummmm![]()
Inşallah cânim benım iyi olduğunu duymak cok güzel özledim hepinizi :)))
Biz güzel haberler vercezz,♥dün pıtpıtlarımizi duyduk ikisinin de kalbi Pıtır pitir şükürler olsun
Darısı isteyen herkese sernesime, karamima, gurbet kızıma, keserime olsuuunnn![]()
Âmin canım benim .. Cok mutlu oldum senin adım cnm ya :))