- Konu Sahibi medd_cezir
-
günaydın cnm inşallah herkesin hakkında hayırlısı.. nasılsın?[/QUOTE
İyim canım şükür sabırsızla gün sayıyorum.Sen nasılsın bakalım?
bende iyiyim canım çok şükür napıyım kosusturmaca:) hayırlısı olsun insallah güzel haberler alırsın kaç gün var daha.
bende iyiyim canım çok şükür napıyım kosusturmaca:) hayırlısı olsun insallah güzel haberler alırsın kaç gün var daha.
Ben çalışmaya başlayacam dahaovu testine başlıcam bugün inşallah faydasını görürüm bakalım.Sen ne durumdasın canım
Ben çalışmaya başlayacam dahaovu testine başlıcam bugün inşallah faydasını görürüm bakalım.Sen ne durumdasın canım
valla ben spirili cıkartalı 4 gün oldu daha cok yeni yani:) ondada sanırım bu ayki yumurtlama dönemimi kacırdım ekim zor benim için ama bakalım kısmet ne zaman olursa artık hayırlısı:)
Hayırlısı olsun canım.İlk mi olacak senin de
yok canım benim bir oğlum var 18 aylık. bu ikinci olacak bakalım Allah kısmet ederse.. snn ilk galiba. kac yasındasın?
Allah bağıslasın canım tahmin ettim o yüzden sordum spirali ilk çocuk olunca taktırıyolar da genel de onu o yüzden sordum
Benim ilk olacak inşallah Allah kısmet edersee..29 yaşındayım bu ayın sonunda birinci yılım olacak evlilikde de
İnşallah hepiniz en kısa zamanda alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.
İnşallah bir gün bende..
selam kızlar nasılsınız bakalım ekim ayı başladı herkese kolay gelsinbende bugün kan verdim sabah yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç içimde hiç umut yok ama belli olmaz allahın işi çok heyecanlıyım ben ya yarın olsada bir an önce olumlu olumsuz öğrensem artık
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım alırsın inşallah güzel haberi bize de moral olur
Haydı hayırlı olsun ekım ayımız ınş bu ay umut ettığımız seye kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?