Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ortada 4 hamilelik var ama sonuc 0 cocuk... su kan pihtilasmasi basima bela oldu. onunla mücadele ediyorum ya o beni yenecek yada ben onu

Sen onuda yenersin canim Insallah guzel haberlerini aliriz buradan

kizlar yarini nasil edecem ben simdi..... sizinle beraber okadar cok kisi varki diger topiklerde hamis haberi bekledigim...kac yere ugrayacagimi bende sasirdim iyice

kizlar yarini nasil edecem ben simdi..... sizinle beraber okadar cok kisi varki diger topiklerde hamis haberi bekledigim...kac yere ugrayacagimi bende sasirdim iyice

Hepimizi bi yerde topla bence Sonuc bekleyenler topigi

Sen onuda yenersin canim Insallah guzel haberlerini aliriz buradan

amin simdi 4-0 yenildik.bakalim 5 mac nolacak...kendimi iyi beslemeliyim.kanimida iyi hazirlamaliyim ki pihtilastirmasin diye

Hepimizi bi yerde topla bence Sonuc bekleyenler topigi

iyi fikir cünkü basim döndü iyice alaalaanereye gidecegimi sasirdim....nedir bu siz regli gecikenlerdem cektigim.....

amin simdi 4-0 yenildik.bakalim 5 mac nolacak...kendimi iyi beslemeliyim.kanimida iyi hazirlamaliyim ki pihtilastirmasin diye

Yemene icmene cok dikkat et o zaman canim umarim bundan sonraki maclari alirsin.

Allah yardımcımız olsunnn ınsallahh

Son düzenleme:
kizz delürtmeyin benibu ay hepiniz hamile olacaksiniz okadar yoksa gözükmeyin gözüme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…