Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yavrum biz kocamız gelince gider kocalarımızla ilgileniriz akşamda kocalarımıza sarılıp yatarız gece 2 3 lere kadar takılamayız burda bilmem anlatabildimmi :21::21:

valla bende sana söyle bi cevap verim ozaman:27::27::27:

biz kocalara uymayiz onlar bize uysun internetin basinda yanimizda beklesinler....:51::51::51::51:

Son düzenleme:
ooo ağırr laf olmuşşşşş:46::46:aynen cnm..bende akşamları kocuşa ayırmaya çalışıyorum..amaçaktırma aklım hep burada:1::1:

gündüz iyi kaynatmışınız yine..arada kaçamak bağlandım ama yetişemiyorum ayolll:20:
doğru olan bu bebeğim :21::21:
valla bende sana söyle bi cevap verim ozaman:27::27::27:

biz kocalara uymayiz onlar bize uysun internetin basinda yanimizda beklesinler....:51::51::51::51:
olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerim:21::21:

ooo ağırr laf olmuşşşşş:46::46:aynen cnm..bende akşamları kocuşa ayırmaya çalışıyorum..amaçaktırma aklım hep burada:1::1:

gündüz iyi kaynatmışınız yine..arada kaçamak bağlandım ama yetişemiyorum ayolll:20:

bencede cok agir bi cevap olmus........:27::27::27::27::27::27::27:

olmaz kızım adam akşama kadar çalışmış senin başınımı beklesin eşofmanları giycek uzancak sende cariyelik yapıcaksın yemeğini yedirip meyvesini cayını verceksin sonra gönlünü hoş tutcaksın ayoll kadınlığı benmi öğretiyim sana şekerim:21::21:

hic kusura bakmasin bu kadar yüz veremem:4::4::4: hani kadin erkek esitligi.kizim ben feministim...:51::51::51:

beni kabul eden böyle kabul edecek .nokta............:33::33::33::33::33:

anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilll:19:ama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerek:16::16:alıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa:20::20:

bencede cok agir bi cevap olmus........:27::27::27::27::27::27::27:
ayyy bu kadar alıncağınızı bilemedim pardon
Bunun uzerinede simdi bisey yazilmaz ki :19:
tekrar pardon ya
hic kusura bakmasin bu kadar yüz veremem:4::4::4: hani kadin erkek esitligi.kizim ben feministim...:51::51::51:

beni kabul eden böyle kabul edecek .nokta............:33::33::33::33::33:
ayyy tmm dediğin gibi olsun öpiyimde sizi affedin beni :54:
ama yinede ben kocam işten geliince ondan başka bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum tavsiyede ederim :21:

erkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...:27::27::27::27:

neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmez:51::51::51::51::51:bossa kendide yapabilir....:ssz::ssz::ssz::ssz:gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz:47::47::47::47:

Slmm herkeseee :)) kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ama aklım hep sizdeydi, napıyosunuz ne var ne yoookkkk hamiş var mı hamiiişşşşşşşşşş:49:

ayyy bu kadar alıncağınızı bilemedim pardon

tekrar pardon ya

ayyy tmm dediğin gibi olsun öpiyimde sizi affedin beni :54:
ama yinede ben kocam işten geliince ondan başka bişeyle ilgilenmemeye çalışıyorum tavsiyede ederim :21:

anammm her lafa a bir cevabı var maşşallahhhhh:46::46:

Aynen baksana yemeginide yediriyo ona bu kiz simdi masaj da yapiyodur :27:
yok kocam masaj sevmiyo :1:
anammm valla bende akşama kadar çalışıyorum okadar da değilll:19:ama tabi azcık kafa dinleyip sonra beraber vakit geçirmek gerek:16::16:alıştırmayın adamları bu kadar rahataaaaa:20::20:
çalışan olursa durum ayrı tabi:ssz:
bu gumus alistirmis iste adami rahata...:52::52::52::52:
evet rahata cok alıştırdım zararlarınıda görüyorum :50::50: ama akşama kadar yanlızım arkadaş yook akraba yaşlı hep tek arkadaşım kocam o yüzden ilgilenmek hoşuma gidiyo :21::21:

anam bide ben cilve neyimde yapamam.:8::8::8::8:benim adam benden cilveli.....:52::52::52:

bi eve bi cilveli yeter...

Son düzenleme:
erkek kismini nasil alistirirsan öyle gider.bastan ipin ucunu kacirmayacan...:27::27::27::27:

neymis hergün cilve yapacakmisim,meyve koyacakmisim ,sunu yap bunu yap...yapmalar hic bitmez ki sonuda gelmez:51::51::51::51::51:bossa kendide yapabilir....:ssz::ssz::ssz::ssz:gözü disarda olan zaten ne yapsan durmaz:47::47::47::47:

Bu laf kavga cikarir valla :33::33::52::53:

Back
X