Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sümeyyee nereye gittin, çıkmam gerekiyodu ama sen burdasın sohbet ederiz diye çıkmamıştım ben :( neyseee

günaydınn sevgi pıtırcıkları..günaydınn aşk böcüklerii...günaydınn ekiim hamiş adayları...hepinizi cook öpüyorummm:54::16:

selam kızlar ben geldimmmm.geçmişi okudum moralim bozuldu valla.aybish için çok üzüldüm.ahh bu erkekler.öküz olanları da hiç çekilmiyo.kız hüngür hüngür ağlıyor adam horul horul uyuyor.işi zor

beni anladığın için teşekkürler ama üzme kendini, benim işim zor ki zor :(

:52:ginseng tabletleri tavsiye ederim benim çok işime yaradılar.yumurtlamaya 3-4 gün kala cilve yapıp yapıp kaçıyorum:10:göster ama elletme hesabı :48:
yumurtlama günümde düz duvara tırmanacak kıvama geliyoooo:9:

ben küsüp kaçıyorum kaçacam da dün gece ağladım ağladım ayrı yattım bir daha zor bulur beni ister düz duvara tırmansın ister dağa

uyanamadınız galiba arkadaşlar gece yazdıklarınızı okudum takılmışsınız epey, eee biz erkenci olunca uyuyakalıyoruz:1:

iyiyim cnm sen de daha iyisindir insallah:18:

iyi sayılırım şişik gözlerle ne kadar iyi görünebiliyosam artık:( Ginseg hapından bahsedilmiş canım onu araştırıyodum ama piyasada bir sürü ıvır zıvır var alıp almamakta terddütlerim var bir sıkıntı çıkarmasın sonra başımıza:18:

Günaydın kızlarrr.. nasılsınız bakimm.. yine topiği alt üst etmişsiniz.. çeneler yine düsmüş.. insan bide beni düsünür canım... bu umud gelirde. 50sayfa açıpta okumak zorunda kalıyo, ona bu iskenceyi çektirmiyelim derler dimi yahuu .. :20::52::52:

Günaydın kızlarrr.. nasılsınız bakimm.. yine topiği alt üst etmişsiniz.. çeneler yine düsmüş.. insan bide beni düsünür canım... bu umud gelirde. 50sayfa açıpta okumak zorunda kalıyo, ona bu iskenceyi çektirmiyelim derler dimi yahuu .. :20::52::52:

okursun umudum okursun.okumazsan darılırızzzzz:21:

iyi sayılırım şişik gözlerle ne kadar iyi görünebiliyosam artık:( Ginseg hapından bahsedilmiş canım onu araştırıyodum ama piyasada bir sürü ıvır zıvır var alıp almamakta terddütlerim var bir sıkıntı çıkarmasın sonra başımıza:18:

ginseng bilgim hic yok cnm.ama sende aglama ne olur..hersey yoluna girecek insallah.aglamak care degil.yıpranıcaksın yoksa

okursun umudum okursun.okumazsan darılırızzzzz:21:

Back
X