Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar hszgeldiniz nasılsınız bakim, ben çok hasta oldum dün aksama doğru :26:

aaa geçmiş olsun canım neyin varki:50:

ay bilmiyorum cnımm yaa, bi 10gündür düzelemedim gitti.. dün 4gibi siddetli bi baş dönmesi, mide bulantıı, kusma .. ates .. ne halim var bnde bilmiyorum. dün aksam kusmadan snra iyice halsizlestim.. sabah tahlil verebilmek için dktra gittim aç karnına işte, öğldn snra 3te çıkcak sonuçlar bakim ne olmus bana :26:

ay bilmiyorum cnımm yaa, bi 10gündür düzelemedim gitti.. dün 4gibi siddetli bi baş dönmesi, mide bulantıı, kusma .. ates .. ne halim var bnde bilmiyorum. dün aksam kusmadan snra iyice halsizlestim.. sabah tahlil verebilmek için dktra gittim aç karnına işte, öğldn snra 3te çıkcak sonuçlar bakim ne olmus bana :26:

Insallah kotu biseyin yoktur hamis fln olabilirmisin kizzz?????? :34:

bebek ihtimali varmı kız:34:yada soğukmu aldın canım benim:50:

tünaydın hanımlaaaarrrr:16:.umutcum geçmiş olsun.neyin vaaaarrr.

aybishcim ginsengi araştırıyormuşsun sanırım.benim eşime verdiğim kırmızı kore ginsengi.özellikle erkekler için muhteşem bir formül.ender saraç tavsiyeli canım:ssz:

bebek ihtimali varmı kız:34:yada soğukmu aldın canım benim:50:

suan için bilmiyorum cnm..bakim tahlil sonucu ne göstericek :50:

tünaydın hanımlaaaarrrr:16:.umutcum geçmiş olsun.neyin vaaaarrr.

saol cnm dün çk kötü oldum.. aşırı bas dönmesi, böle bisi yaşadığımı daha önce hiç hatırlamıyorum.. mide bulantısı kusma derken, iyice halsizlestim, sabah dktar tahlil , bakim 3te snuçlar çıkcak , dktar ne dicek ..suan bile midem yine kötü :26:

Ay canim sonucu cook merak ettim ben simdi cikiyorum ogleden sonra girerim opuyorummm :54:

kızlar kanaltürk de ender saraçın programı var şuan.kadın hastalıkları uzmanı bir doktor konuğu var düşükleri anlatıyor:10:

suan için bilmiyorum cnm..bakim tahlil sonucu ne göstericek :50:

saol cnm dün çk kötü oldum.. aşırı bas dönmesi, böle bisi yaşadığımı daha önce hiç hatırlamıyorum.. mide bulantısı kusma derken, iyice halsizlestim, sabah dktar tahlil , bakim 3te snuçlar çıkcak , dktar ne dicek ..suan bile midem yine kötü :26:

inşallah hamilesindiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:46::52::46::52:

bat ne zamandi canim ayyyyyy insallah oyledirrr :16::16::16:

geçe hafta idi cnm ama, oldum mu yoksa yerlesme kanaması dediklerimidir nedir anlamadım eğer ki öle bisi varsa..bnde çözemedim kendimi :52: ya üşüttüm yada tırlattım :52::52::62:

Back
X