- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
- #3.001
inşallah hamilesindiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kısmet canım bilmiyorum yada her ne ise sonuçlarda çıkar heralde :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamilesindiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
awakem, hayalotum sizler ne durumdasınız, iyi misiniz![]()
iyiyim canım.cuma hsg çektiricem ya artık stresde yapmıyorum.ne olacaksa olsun dedim oturdum yerime
benim bu ayki ümidim bitti artık kısmetse kasım-aralık umutlarını biriktiriyorum
ins cnm Rabbim umutlarımızın karsılğını verir insallahve hep birlikte o la la la deriz
![]()
![]()
![]()
canımbenim kapatmam lazım.evi süpürüp sileyim bi![]()
bebim işim bitene kadar sen sonuçlarını almış olursun.hayırlı haberlerini bekliyorum canım.![]()
ben geldimnabıyonuz bakem nasıl keyifler
aybishim nasıl oldun canım benim
![]()
tünaydın hanımlaaaarrrr.umutcum geçmiş olsun.neyin vaaaarrr.
aybishcim ginsengi araştırıyormuşsun sanırım.benim eşime verdiğim kırmızı kore ginsengi.özellikle erkekler için muhteşem bir formül.ender saraç tavsiyeli canım![]()
tmm cnm göresmk üzere sana kolay gelsin, insallah kısmetse bakalım![]()
bebiş mi geliyomuş umutum?? Allah' ım güzel gönlüne göre verir inşallah doğrudur belirtiler. Şimdiden adına çok sevindim canım, dört gözle bekliyorum güzel haberlerini![]()
saolasın aybish cim.. bilmiyorum bakalım, herseyi tahlil sonuçları belirleyecek, birazdan gidicem bakalım neyim varmıs..
neyse halim, çıksın falim .. dermişimm.. haha ha ha![]()
Selam poff hos geldinn![]()
hn canım nabıonus bakım :)))))
Valla tatlim suanda haber bekliyoruz umut arkadasimizdan tahlil verdi bakalim hayirlisi ile.. Sende varmi guzel haberler![]()
ayy ne guzel canım ya bende bılmıyorum varmı yokmu dıye adetım 7 deydı 3 gun gectı henuz bıse yok nrmalde adetten once cok sancım olurdu sımdı az bı karın agrısı bıde kasıklarım agrıyo akıntım yoqunlastı bılmıyorum ama meraktanda catlamak uzereyım![]()
Insallah adet fln olmazsin canim benimde bugun 9.gunum bakalim hayirlisi ama ben adetimin 3.gunu test yapmistim negatifti bekliyorum haftaya sali gidicem dr a sende bence suunda test fln yapma bekle bakalim![]()
beklemek en ıyısı sanırım canım ya mıgdemde hafıfbulanıyo asırı derecede tatlı yıyorum normalde hıc yıyemezken yada ben kafayı yedım cocuk cocuk dıye bu halemı geldım ayy bılmıyorum ya sen ne kdrdır denıyosun canım :))
Ay hadi insallah canim ya guzel haberlerini aliriz ben 10-11 ay fln oldu deneyeli 5 aydirda duzenli adet oluyodum bu ay boyle oldu umarim guzel bi haberdir bu. Allah isteyen herkese versin insallahBizede haber ver ama