Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sen hala test yapmadın dimi
umutta 3te sonuçlar demiş inş güzel sonuç almıştırda kocasıyla kutluyodur güzel haberi
geçmişe yine bakmadım ama temizdir diye umuyorum :21::21:
güzel bi nevresim takımı aldım yarın seriyim şimdi kaynoştayız yemeğe geldik
morlu morlu kocamla uyuyum içinde ohhh misss:21::21:

Yok canim hala yapmadim gecmis temiz temiz bugun kizlar girmediler herkes bi yerde gelsinleer ben sorarim merak etme :47: ohh ne guzell.. Melek kocanla kaynanalardasin demek afiyet olsun tatlim :16::16:

Yok canim hala yapmadim gecmis temiz temiz bugun kizlar girmediler herkes bi yerde gelsinleer ben sorarim merak etme :47: ohh ne guzell.. Melek kocanla kaynanalardasin demek afiyet olsun tatlim :16::16:
melek kocam hiç aramdı naptın diye :47::47: küsüm ona şu an :50::50:
herkes gezmede demek bnde gezmedeydim mutfağı topladığım gibi dışarı kaçtım yarında yokum kaynoşla eltinin günü var oraya gitcem illa sende gel diyolar napayım gideyim bari :1::1:
şimdi tekrar çıkmak lazım yemek hazırlancak iş çok öpüyorum :54:

melek kocam hiç aramdı naptın diye :47::47: küsüm ona şu an :50::50:
herkes gezmede demek bnde gezmedeydim mutfağı topladığım gibi dışarı kaçtım yarında yokum kaynoşla eltinin günü var oraya gitcem illa sende gel diyolar napayım gideyim bari :1::1:
şimdi tekrar çıkmak lazım yemek hazırlancak iş çok öpüyorum :54:

Gez anam gezzzz ohhh Optum seni gorusuruzz:16:

Awake gelde muhabbet edelim ya bugun kizlar hic girmedi goruyomusun deli oldum :52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bi kaynosum bile yok :14::14::14:

benim kaynoşum başımda allah uzun ömür versin.öldürdrü beni bugünn :4:
evi süpüreyim diye ayaklandım ama o salonun eşyalarının yerlerini değiştirmek istedi.3 saattir döt kadar yerde eşyalarla oynuyoruz.pestilim çıktı bbbeeeeaaaa:25:

benim kaynoşum başımda allah uzun ömür versin.öldürdrü beni bugünn :4:
evi süpüreyim diye ayaklandım ama o salonun eşyalarının yerlerini değiştirmek istedi.3 saattir döt kadar yerde eşyalarla oynuyoruz.pestilim çıktı bbbeeeeaaaa:25:

Simdi anladim da yoklugu daha mi iyi sanki :52::52::52::52:
Saka saka sizinkilere uzun omur versin :16:
Kaynoslar bana sinir olcak simdi seviyorum hepinizi :16:

inşallah geliyordur.adet görmüş ama üstüne görmüştür inşallahhh:16:
seni de unuttum sanma hala test yapmıyosun diye kuduruyorum burdaaa:47:

Aklima geldikce bende kuduruyorum sorma 9 gun oldu bugun arada cok hafif kasiklarim agriyo bide sari bi akinti var fazla degil gunler gectikcede umutlarim cogaliyo insallah :18:

9 gündür bu rüyadan uyanmak istememek gibi bişey.inşallah bu rüyadan uyanmazsında uyandığında kucağında bebeğin olur :)

Ne kadar guzel bi temenni cok tesekkur ederim insallah sende hayirlisi ile alirsin bebegini kucagina bizlere dua et olurmu :16: sen ne zaman ogrendin hamile oldugunu fln belirtilerin nelerdi ??

Back
X