• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sonuç sanırım negatifti:50:üzgündü gelmicem bidaha gibisine konuştu sanırım biraz kendini dinlemesi lazım çok üzülüyodu canım umarım tekrar gelir bende çok merak ediyorum:26:

Hadi ya ben dun giremedim bilmiyodum uzuldum ya ama her negatif cikanda girmeseyi umutum gelir insallah cunku burada gercekten insanin kafasi dagiliyo yada pes etmiyo Allahim herkesin gonlune gore versin insallah ya. Kotu bi durum o kadar aylarca hatta yillarca ugrasiyoruz tamam diyoruz bu sefer oldu galiba sonuca gelirsen elde var kocaman "0" ama hersey bitmis degil bizler kadiniz ve gucluyuz bu bir savas ve bu savasi biz yenicez..:16:

sonuç sanırım negatifti:50:üzgündü gelmicem bidaha gibisine konuştu sanırım biraz kendini dinlemesi lazım çok üzülüyodu canım umarım tekrar gelir bende çok merak ediyorum:26:

hımmmm uzuldum yaaa onun adına sımdı burda paylasım yapıyoruz herkez bebıs var falan dıyoda oda sanırım cok ümitlendı sonucta negatf cıkınca yıkılmıs epey onada hakverıyorum zor bu annelıqı yasamak gercekten ya

hımmmm uzuldum yaaa onun adına sımdı burda paylasım yapıyoruz herkez bebıs var falan dıyoda oda sanırım cok ümitlendı sonucta negatf cıkınca yıkılmıs epey onada hakverıyorum zor bu annelıqı yasamak gercekten ya

Selam canim senin ne kadar gecti gunun?

evet canım ümitlenmişti ama gelcek geri inanıyorum ben biraz rahatlasın döncek inşallah:16:

bak bide nerde yasakhayal diyosunuz alla alla...:27::27::27::27:

geldim kimsecikler yok:10::10::10::10:

sizin icin fedakarlik yapip calismama ara verdim:17::17::17::17: ama bosuna gelmisim ben calismama devam edim o zaman:38::38::52::52::52:

off ya bir hsg çektiricem burnumdan geldi.saatlerdir hastanede makinenin bakımının bitmesini bekliyorduk.sonunda doktorum binbir özür dileyip yarın sabah saat 9 a randevu verdi.zaten gerilmiştim hepten lastik yaptılar sinirlerimi:47::47::47::47:

off ya bir hsg çektiricem burnumdan geldi.saatlerdir hastanede makinenin bakımının bitmesini bekliyorduk.sonunda doktorum binbir özür dileyip yarın sabah saat 9 a randevu verdi.zaten gerilmiştim hepten lastik yaptılar sinirlerimi:47::47::47::47:

Hadi ya sansa bak vardir bunda da bir hayir :16: Ama insanin siniri bozuluyo gercekten :19:

Kizlar bu folik asit ve vitamin hamille kalmadan once kullaniyorlar neden ? Ve kullanmasak ne olur mesela?

Kizlar bu folik asit ve vitamin hamille kalmadan once kullaniyorlar neden ? Ve kullanmasak ne olur mesela?

gebelik düşünmeye başlandığında folik asit içmeye de başlanmalı canım, çünkü folik asit gebeliğin ilk 28 gününde bebek için çok önemli özellikle nöral tüp defektlerini önlemek için içilmesi gerekiyor. Ben folik plus alıyorum günde 1 tane

Stres yapma bebeğim evet hazırlamışsındır kendini olucak biticekti ama her şer' de bir hayır vardır unutma:16:

gebelik düşünmeye başlandığında folik asit içmeye de başlanmalı canım, çünkü folik asit gebeliğin ilk 28 gününde bebek için çok önemli özellikle nöral tüp defektlerini önlemek için içilmesi gerekiyor. Ben folik plus alıyorum günde 1 tane

tatlım söylediklerinde haklısın folik asit kesinlikle alınmalı.yanlız folik plus kullanıyorsan günde 1 tane değil 3 tane almalısın.3 ünü birden günün istediğin saatinde içebilirsin.:ssz:

Back
X