- Konu Sahibi medd_cezir
- #28.501
yok canım benım keşkem o olaydıhayalotum bi hastaligi var benim haberim yokhayalotum bel fitiginmi var:26::26:
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım benım keşkem o olaydıhayalotum bi hastaligi var benim haberim yokhayalotum bel fitiginmi var:26::26:
![]()
hayırlısı olsun pufidğimgittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatifdemek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeehyine fosssss..
size demiştim amahoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
ben geldim![]()
13.30 da kalktım bi ara geldm kimse yok sonra itemizlik yaptım.kahvaltı falan bu saat oldu ama yemek yapmadım bugun. yaa duş almaya bile üşeniyorum eşim de hep der ki üşenennin çocugu olmazmışşyemek yaptınız mı ki sizz??
bak nasida utandiöyle cani benim sürekli gel valla dahada eglenceliyiz
![]()
burdayım canım artıkdahanda gitmem
sen yemeği napacaksın?daha doğrusu yacak mısın??ben yapmıcam yaa
![]()
hayalotum hosgeldin
hayalotum hurmali topik sana emanetben cikim artik
sana zahmet listemizi bi öne getirde paposonerimde bi görsün![]()
canbonum sende hoşgeldin aramıza![]()
aaa ciddimisin yaşlanınca öylemi olcaksın süt iç kemiklerin güçlensin bende sadece yaşlılıktan kambur zannediyodum o kadınıyok canım benım keşkem o olaydıankilozanspondilitvarmıs bende kısaca ASdiyolar.hani suna pekuysalın hastalıgı türkçesi
![]()
ohh sefam olsun bugün yemek derdim yokburdayım canım artıkdahanda gitmem
![]()
yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdiden![]()
yok canım benım keşkem o olaydıankilozanspondilitvarmıs bende kısaca ASdiyolar.hani suna pekuysalın hastalıgı türkçesi
![]()
temem yemek yapcaksan sorun yok
yaw ne listesi o çok ama çok geçmişte
deniyim bari bi şansımı bulabılcemmi![]()
burdayım canım artıkdahanda gitmem
![]()
gitme bizimsin artikyapacam simdi cocugum olsun diye hamarat olucam bundan sonra
sen yapmiyacanmi aksam ne yiyeceksiniz
![]()
cok gecmis olsun hayalotumhic duymadim bu hastaligi inslalah önemli bisey degildir sonra bi arastiracam okuyacam:26: