Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:32:

evet hayalotum inş güzel haberler alırırm:16::16: nasılsn napiyon görüşmeyeli:16::16:

iyi sayılırım katrem belim agrıyor bu sıralar bi çıkıp bi giriyorum.yatım dıyorum kkya gıremedende yapamıyorum burdada bel agrısından oturamıyorum:9::9::9:öyle karısık bı haldeyım suan:27::27:
inşallah kuzum meleğin gosterır kendını sana:46::46::46::nazar::nazar:

iyi sayılırım katrem belim agrıyor bu sıralar bi çıkıp bi giriyorum.yatım dıyorum kkya gıremedende yapamıyorum burdada bel agrısından oturamıyorum:9::9::9:öyle karısık bı haldeyım suan:27::27:
inşallah kuzum meleğin gosterır kendını sana:46::46::46::nazar::nazar:

geçmiş olsun hayalotum zaten varmıydı yoksa yeni mi başladı zor oluyo yazmak ama girmeden de olmuyo dimi feci sarıyo insanı burası dinlene dinlene girersin sende fazla yormadan kendini...inş kuzum inşşşşşş.bu arad smileyler çıkmıyo anlamadım tıklıyorum gelmiyo

geçmiş olsun hayalotum zaten varmıydı yoksa yeni mi başladı zor oluyo yazmak ama girmeden de olmuyo dimi feci sarıyo insanı burası dinlene dinlene girersin sende fazla yormadan kendini...inş kuzum inşşşşşş.bu arad smileyler çıkmıyo anlamadım tıklıyorum gelmiyo

vardı kuzum hergun agrıyo normalde ama ara ara gecmıstı sımdı yıne basladı bıkaç gundur.:31:
saol canbonum ..
smiillere oluyo bazen oyle canları ıstemıyo snırsam:9::9:

kızlar ben geldimmm selammmm:16::16::16::16::16:

Selam canim bende bi girdim hemen cikmistim , ekmek yaptim taze teze birde dunden beri kek istiyordu canim , dur birazdan resimini koyarim.. sen nasilsin? yarin kontrollun var demi?

anca cıktım geçmişten kuzum burdayım:16::16::16:iyiyim bıtanem sen nasılsın:54::54::54::54:

oh sen gecmisten ciktin bende ekmek ve kek yaptim:16::16::16::16: sukur bende iyiyim , kocis evde ama alisverise gidecek birazdan:52::52:

Selam canim bende bi girdim hemen cikmistim , ekmek yaptim taze teze birde dunden beri kek istiyordu canim , dur birazdan resimini koyarim.. sen nasilsin? yarin kontrollun var demi?

selam canım benim evet girdiğimde vardın sonra gittin bende bekledim inat ettim:34::34: ohhh hamaratım benim miss gibi kokutmuş gene koy canım bakalım:56::56::56: çok şükür iyiyim,sen nasılsın ? evet yarın kontrol var heyecanlıyım:111:

:52::52::52::52::52::21::21::21::21: yazdığınız mesaj çok kısa deyip duruyor ya uf:26::26::26::26:

oh sen gecmisten ciktin bende ekmek ve kek yaptim:16::16::16::16: sukur bende iyiyim , kocis evde ama alisverise gidecek birazdan:52::52:

sen ekmek yapıyodun demı:6::6::6:dur sana bı tarıf yazıyımda sen onu yap cok guzel gorunuyor
ama benımkı yemez herhalde:27::27:

selam canım benim evet girdiğimde vardın sonra gittin bende bekledim inat ettim:34::34: ohhh hamaratım benim miss gibi kokutmuş gene koy canım bakalım:56::56::56: çok şükür iyiyim,sen nasılsın ? evet yarın kontrol var heyecanlıyım:111:

:52::52::52::52::52::21::21::21::21: yazdığınız mesaj çok kısa deyip duruyor ya uf:26::26::26::26:

Oy kiyamam sana , heycanliymis ,, haberlerini bekliyorum biliyorsun , bi bakarsin iki tane bebis varmis , ilk kontrol demi?:16::16::16:

sen ekmek yapıyodun demı:6::6::6:dur sana bı tarıf yazıyımda sen onu yap cok guzel gorunuyor
ama benımkı yemez herhalde:27::27:

yaw benım faceden ekledım de facesımde gozukuyor onlıne bı sekılde:52::52::52::52:
bulabılırsem netten bakıyım:9::9::9::9:

Ne tarifi canim , gonder bakalm .. ? bende resimleri ekliyorum bakalim ekliye bilecme mi

Sabah yaptigim kek arkali onlu cektim bakin bakalim iyi olmusmu.. ilk denemem

Arkasi
$foto(6).webp

buda üstü
$foto(7).webp

ici

$foto(8).webp

Back
X