• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

heee:52::52::52:ben birde bugun temizlik yapacam diye hiç giremdim :16::16:ayyy bende şimdi gelirken gördüm karşı komşunun kedisini dışardaydı ay olmaz bole bişi yaa 20 kılo var sankii abartmıyorum haa..tekirmiş eşim ole diyo ..canım senın ki de tekirse o kadar buyur muu yaa :53::53::53:kızz yer o senı yerrr :52::52:

Benim oğlanda 7400gr :)))):56:
:56:

oyuncak kedı gıbı kız bu maşallah:1::1:
benimki eşim gelince yatagın altına kaçar.onun yanına oturduğumda hızlı hızlı gelıp kuacagımda uyumaya calısır eşimede pis pis bakar:1::1:geceler yanımda yatmassa olmaz :1:kafasını mutlaka gogsume koyar eşimi duvar dıbıne kadar sıkıstırır daracık yerde yatıyo adam arkasını bıle donemıy bazen garıbım:9::9::9:

:4::4::4::4::4::4::4::4::4:adami ezeceklerrr:27::27::27::27::27::27::27::27:

özel hastane yok :4:rromatizmaya üniv hastanesi daha detayli bakiyo randevu bile vermiyolar hepsi doluymus....burda genellikle ic hastaliklari bakiyo arastirdigima göre ic hastaligi bölümü dr cok ama ayrica romatizma ihtisasini yapan tane kadar dr var randevulari cok gec tarihe veriyolar ta 29.05 verdiler nasi beklim o tarihi..dahada hergün arstiriyorum inslalah yakina randevu vereni bulurumm:4::4::4::4::4:

yaw bu nebıcım alamanya alaala:47:burdakı fızıkçılerde bom boş devlettekıler:44::44:
ben okadar bellı hastaneere gıttım hıcbırı hastalıgımı anlamadı şikayetlerımı anlattıgım halde:53::53:kemık hastalıkları hastanesıne gıttım adam bi bakışta sende bu var gıt kan aldır mr cektır baktır hemen dedı bı kagıda yazmıstı adı değişik oldugu için.şimdi su gıbı ezberledim.sonram öncekı doktora gıttım bunu arastırcakmısınız dedım ay yazık guzelde kızsın sana yakısmaz o hastalık dedı yoktur ama bı bakalım dedı:53::53:kapı gıbı cıktı mrda :5::5:
yaw sen su mr a gırmenın bı yolunu bulaydın cıkardı orda ne varsa ama pufff inşallah bıseyın yoktur kuzum sen yıne bakmaya devam et:29::29:

oyuncak kedı gıbı kız bu maşallah:1::1:
benimki eşim gelince yatagın altına kaçar.onun yanına oturduğumda hızlı hızlı gelıp kuacagımda uyumaya calısır eşimede pis pis bakar:1::1:geceler yanımda yatmassa olmaz :1:kafasını mutlaka gogsume koyar eşimi duvar dıbıne kadar sıkıstırır daracık yerde yatıyo adam arkasını bıle donemıy bazen garıbım:9::9::9:

Aaaah aah bildiğin bebek zaten bunlar şımarık,uyandığında öpücen,yatarken öpücen sevicen ilgi budalası tam serseriiii.

Bizim oğlan az korkar babadan çekinir:)
Ama kıskanmadanda olmaz azmı tokadını yedik.

heee:52::52::52:ben birde bugun temizlik yapacam diye hiç giremdim :16::16:ayyy bende şimdi gelirken gördüm karşı komşunun kedisini dışardaydı ay olmaz bole bişi yaa 20 kılo var sankii abartmıyorum haa..tekirmiş eşim ole diyo ..canım senın ki de tekirse o kadar buyur muu yaa :53::53::53:kızz yer o senı yerrr :52::52:

canım çok yemek yıyolar vallaha yermi yer:1::1::1:

kızlar 2saattr sağ kasığmda fena bir ağrı varr karnmda şişlk var sanrm üşüttüm

bende romatizma pesindeyim papommm:1::1::1::1:varmi yokmu onu ögrenecegimm:27::27::27:

yasakhayalim bu ay doktora gittim neyim var neyim yok diye kadin doguma bakti bisey yok dedi hersey normal fln dedi bu ay hamilelik olmazsa diger aya kunstlicher eisprung fln dedi tam olarak ne yapicak bu bana adetin 3.gunu gidicem kan alicak :26:

Back
X