Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem:31:

bi geçmişe bakem nabıyonuz:16:

allah kabul etsin canımm :16: valla ben miskin miskin otuyorum yıllar sonra ilk kes evde kalıyorum :31: şükür valla

tünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza :16: izninizle...
bende p.tesi bebeğimi kaybettim:14: kalbi durdu kürtaj ile aldılar ama şükür derdi veren sabrını veriyor... bende inş. yılmadan bıkmadan ilk adetimden sonra tekrar deneyecğim inş.tez vakitte güzel haberleriimi veririz Allah'ım kime istiyorsa versin :16::nazar: inşallah
geçmiş olsun bitanem hoşgeldin bu arada aramıza:16:rabbim tekrarını yasatmasın kucagına almayı nasıp etsın bundan sonra:29:
iyiyim bitanemm sen nasılsın :54:
:54:
bende ıyıyım bıtanem anca geldım eve:8::8:
Günaydinnn canim ....:16::16::16::16: Nasilsin?
iyiyim bitanem çok şükür.sen nasıl oldun gurbetım daha yenı temızlık yapıcam ben:12::12::12:
:46::46::46::46::46:acısın acısın:46::46::46:hiç belirti yok diye mızmızlanıyordun dün:46::46::46:al sana belirti:46::46:şimdi boşverdünü hayalotum yokken anlaşalım aramızda:9::9::9::9:
baksen şu hayalime:33::33::33::33::33::33::33::33:
:19::19: yok oyle yagma valla hayalimm :1:

ama soyle bi guzellik yaparimm ilkinizde birden ozele msj atarim bu sekilde ikinizde ayni zamanda ogrenmis olursunuz:9:

ben boyle konusuyorum da 2 gun sonra gorucem kendimi :27:
cansın sen can:46::46::46::46::46::46::46:
insallah hayalimm ama ne biliyim bilirsin bu duyguyu iste sonradan hep fos ciktigi icin :31:

Hayalotumun arkasindan is cevirirmiyim hiiic bennn :52::52::52:
heç işte :21::21::21::21:ben takipteyim ona göre:1::1::1::1::54::54::54:
napıyonuz bakayım hayalim bekle biraz zamanında yapki faydasını göresin.beklemek çok zor haklısın ama bu kadar beklemişsin azıcık daha sabret:16:
canbonum senmi gelmişin:16::16::16:göremedim teyzoşumu ya görkemim nasıl bıtanem:emir_bebek::nazar:asetonum özlüyom ya sıksık gel:16::16:
allah kabul etsin canımm :16: valla ben miskin miskin otuyorum yıllar sonra ilk kes evde kalıyorum :31: şükür valla

çalışıyomuydun canım daha önce :44:saol bu arada:16:aminnn:16:

ooooh süpürüp sildim tozumuda aldım lavabolarımıda ovdum,yemeğimide koydum fırına kahvemide aldım yanıma :)))

Nasılsınız canlarım???

ben geldim mevlüt vardı bugun şimdi eve gırdım kaçakcanbonuma bakım geldimi diyem:31:

bi geçmişe bakem nabıyonuz:16:

Allah kabul etsin bitanemmm,sabahları kimse olmuyor burda beyaa:)))

Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..:9:
:9:

evet canım çalışıyorum uzuun zamandır ilkes böle kaldım bir süre çalışmayacağım inş. bu süre içinde bebiş yaparım :16:

Bide hafta sonu ondanmı acep pek kimse olmuyor.Yeni arkadaşlar katıldı aramıza sağolsunlar..:9:

amin inşallah kuzum:16::16:hafta sonu sakin geçiyor bitanem millet gezenti anam :52::52::52:
bende bi selam verim dedim şimdi bi evi kaldırım temizliğe başlım yarın misafirim gelebilir çünkü ama akşam gelmeye çalışıcam yanınıza:10::10::10:
gördüm bitanem en dogru topıkteler şuan:46::46::46::46::46::46:

evet canım çalışıyorum uzuun zamandır ilkes böle kaldım bir süre çalışmayacağım inş. bu süre içinde bebiş yaparım :16:

inşallah canım benim .rabbım fazla bekletmeden kucagına almayı nasıp etsın.bende ılk işten ayrıldıgım zaman oyle olmustum.ama simdi alıştım :27::27::27:

hancekim,ilhannazım ,keserim şimdi çıkmam gerek akşam gorusuruk artık :12::12::12::12::12:biraz evi toparlıyayım
öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54:

amin inşallah kuzum:16::16:hafta sonu sakin geçiyor bitanem millet gezenti anam :52::52::52:
bende bi selam verim dedim şimdi bi evi kaldırım temizliğe başlım yarın misafirim gelebilir çünkü ama akşam gelmeye çalışıcam yanınıza:10::10::10:
gördüm bitanem en dogru topıkteler şuan:46::46::46::46::46::46:

Gece bile olsa gel bitanemm,yeni bi model başlayacağım göstermem lazım yorum yapmanızı isteyeceğim..

Kolay gelsin bitanemm bende yeni bitirdim kahvemi içiyorum şimdik:))

Oğlanda kucağımda oooh değmeyin keyfime sanki o yoruldu temizlik yaparken:))))

Gece bile olsa gel bitanemm,yeni bi model başlayacağım göstermem lazım yorum yapmanızı isteyeceğim..

Kolay gelsin bitanemm bende yeni bitirdim kahvemi içiyorum şimdik:))

Oğlanda kucağımda oooh değmeyin keyfime sanki o yoruldu temizlik yaparken:))))

:1::1::1:benim kızımda koltuk tepesinde beni bekliyor şimdik.toz bezi sıkıstırım elınede anasına iş yapsın.:9::9::9::9::9:
afıyet bal şeker olsun.gelınce bol şekerli kahvemı yaparsan yeni modele yorum atarım:1::1::1::1:öptüm canbonum:16:

:1::1::1:benim kızımda koltuk tepesinde beni bekliyor şimdik.toz bezi sıkıstırım elınede anasına iş yapsın.:9::9::9::9::9:
afıyet bal şeker olsun.gelınce bol şekerli kahvemı yaparsan yeni modele yorum atarım:1::1::1::1:öptüm canbonum:16:

Benim oğlan yerleri paspaslamayı çok sever:)))

Yapmammı bitanemmm senin istediğin bol şekerli kahve olsun..
Hadi kolay gelsin sana akşama görüşürüz çok yorma kendini ağırda kaldırma:54:

Herkes evinde temizlik yemek telaşından bide eşi evde ise girmiyodur canım :31: senin oluşun mu va:16: allah bağışlasin yaw ne gusel:nazar:

aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acep:6:

Herkes evinde temizlik yemek telaşından bide eşi evde ise girmiyodur canım :31: senin oluşun mu va:16: allah bağışlasin yaw ne gusel:nazar:

Hayır hayatım maalesef:25:hayaolotum ve benim kedilerimiz var onun kız benim oğlan:))

Hayırlısıyla kendi bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlerde gelecek Allahın izniyle canımmm...:54:

aslında evdeyim bende mı orsem bişey uğraş olur valla be örsem acep:6:

Bencede evdeyken örmelisin hem kafanı dağıtıyorsun hem güzel şeyler çıkıyor ortaya,en güzel terapi bence:))

Akşama resim paylaşacağım yemekten sonra başlayabilirim inşallah yorumlarınızı bekleyeceğim bitanemm:6:
:6::6:

Back
X