- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #34.341
certain erken gebelik testi yaptm t çizgisi silik cikti c cizgisi net sonuc ne bilmiyorumm sizce resimde atabilirim![]()
Canım hayırlı olsun inşallah hamilesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
certain erken gebelik testi yaptm t çizgisi silik cikti c cizgisi net sonuc ne bilmiyorumm sizce resimde atabilirim![]()
tatlikom ben sis diyorum![]()
Evet ya sanki şişteki hem daha güzel durdu hemde yumuşak oldu,tığ ile yaptığım kalıp gibi oldu hoşuma gitmedi pek o yüzden sizinde yorumlarınızı istedim canlarımmmm..
Teşekkür ederim looriimmmm![]()
Çok güzel şal mı olcak simdi![]()
hosgeldin canimm![]()
Slm klnumm hoşgeldin canımm nasılsın
![]()
hoşbulduk canım nasılsın
hoşbulduk tatlım ben iyiyim sen nasılsın maşallah şallar falan
ben bilmiyorum bilsem yapardim ama nerdeeeeee
insanin ormesi geldi valla![]()
açılınnnnn o zamannnnnnnnnnnninise gecebilirsin hayalim pist boss
kln canim iyiyim seni gorduk daha iyi olduk![]()
bencede![]()
bence şiş daha gzel olmuşş
açılınnnnn o zamannnnnnnnnnnngeldimmmmmm
Örebilirsin loorim çok basit aslında başlamayı biliyorsan ve atkı bile örebiliyorsan çok basit gelir sana,,en basit örgü senin için yakadan başlamalı bebek yeleklerini yapabilrisin onların anlatımları vardır nette yoksa eğer ben sana anlatırım her şeklini..
Kaç tane ördüğümü inan ben bile bilmiyorum her gittiğim çocuklu yada bebekli eve götürürüm mutlaka arkadaşlarımın doğumlarına en az 8 yelek 2-3 hırka 1 battaniye götürmüşümdür.Ama bir battaniye modeli başladım annemde bıraktım onu oraya gidince örüyorum yarın gittiğimde resmini çekip onuda eklerim.İsteyenlerede buradan nasıl yapıldığını seve seve anlatırım