Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım bende yatayım artık maalum sabah erken kalktım her sabah olduğu gibi yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın kızlarrr öpüyorum hepinizii

Vallahi doğruyu söylemek gerekirse pazartesiye kadar bile zor bekleyeceğim ama bekleyeceğim napiiim.Azıcık bile olsa hafif çizgi bile çıksa hemen özel kliniğe gidip kan testinede baktırırım hımmm silik milk çıkmasa bile yine yaptırırım kan tahlilini sanırım..Bu ay çok fazla umutlandırdılar beni bide yaşanan olaylar gördüğüm rüyalar rüyama giren yemekler onu yiyene kadar çektiğim ızdırap hiç olmayan şeyler olunca bende bilemedim..Acaba kuruntumu yapıyorum çokmu yoğunlaştım bilemiyorum

bitanemmm hakkında hayılrısı olsun inşallah rabbim gönlümüze göre versin :16: hepimiz tatalım analık duygusunu :49::nazar:

günaydınnn canlarımm :nazar::nazar: en erken ben gelmişim yaww kimse yokmuşş :54: geriye dönük okudumm
allah belirtilerini yaşyan bütün ark.larıma inş. verir müjdelerini:nazar::nazar::nazar::nazar: pozitif olalım inşallah olurr hepimizn evlatları:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu ay bende hastalanayım inş. sorun yoksa hemen deneyeceğim inşallah rabbim gene verir:49::31::16::nazar::nazar:

canlarım yok ozaman bende çıkayım sabah kahvemle gazatelerimi okuyayımm :68::68::68:

anlamadım gitti... gecen ay 10 aralık' ta adet oldum ama koyu renkte katı geldi 4-5 gun... 1 subat' ta yine adet oldum ama yine koyu renkte katı geliyor... pazartesi doktora gidicem... hamilelik için uğraşıyorum ama testler negatif hep... arkadaşlar bu erken menopoz belirtisi olabilirmi?? canım cok sıkkın bu işe
canım menopoz değilde anlattıkların basit kist belirtisi olabilir:29:hayırlısı olsun bi doktora görün bence:16:

günaydınnn canlarımm :nazar::nazar: en erken ben gelmişim yaww kimse yokmuşş :54: geriye dönük okudumm
allah belirtilerini yaşyan bütün ark.larıma inş. verir müjdelerini:nazar::nazar::nazar::nazar: pozitif olalım inşallah olurr hepimizn evlatları:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bu ay bende hastalanayım inş. sorun yoksa hemen deneyeceğim inşallah rabbim gene verir:49::31::16::nazar::nazar:

günaydın bitanemmm:54::54::54:rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eder inşallah:16::16:

günaydı diyem canbonlar gerçi öğlen oldu ama benim işlerim anca bitti:46::46::46::46:
kimsecikler yokken geçmişten geldim hemen:27::27::27:
ooo ilhannazım kahvesini bile içmiş ama bende içtimmm:33::33::33::9::9::9::9::9:
bi çamaşırlarım kaldı asılcak katlancak ve ütülenecek:51::51:

günaydı diyem canbonlar gerçi öğlen oldu ama benim işlerim anca bitti:46::46::46::46:
kimsecikler yokken geçmişten geldim hemen:27::27::27:
ooo ilhannazım kahvesini bile içmiş ama bende içtimmm:33::33::33::9::9::9::9::9:
bi çamaşırlarım kaldı asılcak katlancak ve ütülenecek:51::51:

afiyet olsunn canımmm :16::16: ben erken kalkıyorum çok kalktım dolandım buralarda kimse yok:53: sonra gene uyudum :27: evde kaldım ya bu gidişle uyku düzenimde bozulcak :27::27:
işleri hafta içi yaparım artık ben kocişim evdeyken yapmıyorum :54::54:

afiyet olsunn canımmm :16::16: ben erken kalkıyorum çok kalktım dolandım buralarda kimse yok:53: sonra gene uyudum :27: evde kaldım ya bu gidişle uyku düzenimde bozulcak :27::27:
işleri hafta içi yaparım artık ben kocişim evdeyken yapmıyorum :54::54:

bende o evdeyken yapmıyorum normalde ama benimki evde değil .işe gitti.eşim yeni işyeri açtı.hafta içi başka biyerde çalışıyo hafta sonu kendi işyerinde:31:oyuzden bende temızlıge dalıverdım bıde hafta sonu kk bos hafta içi burası kalabalık oluyo dıye temızlık işi kalıyo :9::9::9:
sen nasılsın bakalaım:16:

Son düzenleme:
Back
X