Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya canım bende de var göğüslerim acıyor vee halka kocaman oldu dün eşime özellikle sordum ben mi abartıyorm diye oda dedi büyümüş ve damarlar çok belirgn dedi:17:

senin o kizaran yanaciklarini yerim :9::9::9::9::9:keserim umutlandirmayada korkuyom ama yaw bunlar ilk hamilelik belirtisine benziyoo:53::46:

Yaşın kaç hayatım erken gebelikten şüphelenmen için ailende birindede erken menepoz aranır varmı ailende erken menepoz olan??Bence hemen negatif düşünme benimde her ay 8-10 gün süren reglim geçen ay 3 günde bitti,idrar testi yaptıysan belki onda görünmemiş olabilir istersen kanda baktır bence

canım gecen ay kan testi yapmıştım ve sonuç negatifti.. bu ay idrar testi yaptım sadece. ailede erken menopoza giren yok cok sukur. ama yinede içim cok tedirgin... 30 yasındayım. hayatımın ana noktasi oldu bu hamilelik.. 1.5 senedir uğraşıyoruz ama sonuç hep negatif... hamile kalırsam, mikrop kaynanamla ayni apartmanda oturmaktan kurtulcam,cunku annemin yanına taşınmak için bahanem olacak... esimin ailesinden cok bana bağlanmasına neden olacak belki çocuk.. en önemlisi de, artık kucağımda bir çocuk istiyorum... cunku yaşım fazlasıyla geldi... hayırlısı Allah' tan...

Canılarum ben çıkıyorum kursa gitcem:27: hiç canım istemiyor ama mecbur akşam görürüz sağlıcakla kalın kocaman öpüyorun sizleri:54::54:

nazimmm kiz nere gidiyon :53:daha bi konusamadik bilem...:51:ne kursuna gidiyossunki:44::44::44:

Son düzenleme:
canım gecen ay kan testi yapmıştım ve sonuç negatifti.. bu ay idrar testi yaptım sadece. ailede erken menopoza giren yok cok sukur. ama yinede içim cok tedirgin... 30 yasındayım. hayatımın ana noktasi oldu bu hamilelik.. 1.5 senedir uğraşıyoruz ama sonuç hep negatif... hamile kalırsam, mikrop kaynanamla ayni apartmanda oturmaktan kurtulcam,cunku annemin yanına taşınmak için bahanem olacak... esimin ailesinden cok bana bağlanmasına neden olacak belki çocuk.. en önemlisi de, artık kucağımda bir çocuk istiyorum... cunku yaşım fazlasıyla geldi... hayırlısı Allah' tan...

rabbim insalalh bi an önce melegini sana göndersin:16::16::16::16: bu kaynana lafini duyunca cildiriyorum :22:ne bizim bu cadilardan cektiklerimiz...:4:

inslalah bi an önce kurtulursun o cadidan:4:

keserim sen tablettenmi giriyosun:44::44::44::44:cünkü cok gec yaziyosunn:27:

hosbuldum ilhannazimmm:46::46::46:sende hosgeldin tanisalim önce canim benim ben yasakhayal :52:hayalotum kacakhayalim yada kacak canbon der yani bi cok ismim varr:27::27::27:

sanada cok gecmis olsun rabbim sabirlar versinnnn insalah bi daha yasamazsinn:6::6:

kuzum benim hikayem biraz uzun ben 3 yil icinde 5 bebek kaybettimm:14:3 kürtaj iki kendinden düsügüm var..en büyük bebegim 15 haftalikti kaybettigimde...3 tanesi 8 haftalikken birinide 5 haftalikken kaybettim:14:

en son düsügümü 8 haftalikken 29.12.2012 de kaybettim...bu sefer kendiliginden düsük oldu...düsükkten 32 gün sonra reglim geldi..kürtaj olduklarimda hep 33 gün sonra gelmisti...:6:

Ah canım rabbim bunu son yapsın inşallah :nazar: bi daha kayıp vermesin benim ilk bebek daha Kalbini duymuştum sonraki hafta olmadı durmus dediler.aldılar:14: p.tesi bende kendimi toparlamaye çalışıyorum çok şükür burayı buldumda kafam dağılıyor :16: kürtajdan sonra gebelik daha kolay diyorlar inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza:nazar:

nazimmm kiz nere gidiyon :53:daha bi konusamadik bilem...:51:ne kursuna gidiyossunki:44::44::44:

Mali musavirlık için canım:21: gelcem gene çok sevdim zati burayı :54: çıkasım yokta ışte 2 haftadır gitmiyrum :1: bu hafta kaçamadim:28:

İnşallah bitanemm şimdi olsa evde test kalkıp yapıcam yani o derece heyecanlandım,,ama sabredeceğim bekleeceğim pazartesiyi..Bide bak yazınca aklıma geldi benim reglim 8-10 gün falan sürer geçen ay 3 gün sürdü bu bi belirti olabilirmi papasonerim??

canımm gece int gitti ben de bi daha girmedim..bilmiyorum ki kuzum ama oyle olduysa sen o adetten sonra yapsaydın test.benim de bi arkadşımın adeti senın kı gibi 3 gün surmuştu normalde daha uzun sureli olurdu..bir de az olmuştu onun ki sonra hamile çıktı :53::53::53:

Ah canım rabbim bunu son yapsın inşallah :nazar: bi daha kayıp vermesin benim ilk bebek daha Kalbini duymuştum sonraki hafta olmadı durmus dediler.aldılar:14: p.tesi bende kendimi toparlamaye çalışıyorum çok şükür burayı buldumda kafam dağılıyor :16: kürtajdan sonra gebelik daha kolay diyorlar inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza:nazar:

aglaama bitanem ilk kayiplari dr normal görüyo :6:ben kürtajdan sonra hemen kaliyodum doru hicbi zorluk olmadi tabi iyi kürtaj yapilmissa yapisiklik olusmamissa:6:

papommmmmmmmmmmm geldim bak sende gelecen tamammmmiiiiii:52::52::52::52::52::52::52:kiz yerim seni kücük papom nasilllllllllll:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

okaaaaa tabi kii gelecemmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bugun az iş yaptım artıkın ev supurdum yer sildimm :46::46::46:yoksa aldı başını gidiyodu..şimdilik ikimizde çok iyyizzz yasagımmm..asıl sen nasılsın yahuuu neler yaptın görüşmeyelii:53::53::53:hamarat oldun muuu kısssss:16::16::16::16:

Mali musavirlık için canım:21: gelcem gene çok sevdim zati burayı :54: çıkasım yokta ışte 2 haftadır gitmiyrum :1: bu hafta kaçamadim:28:

vawwwwwwwwwwwwww :52::52:bende önce ehliyet kursu sanmistimm:53:burasi nazimmmm aliskanlik yapiyo bagimlisi olduk iyimi ne ev isi nede temizlik yapiyom burasi yüzünden:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ne zaman yaptin keserim testi...:44:bana erken yapmisin gibime geldi..:53:

valla birini ayın 1 de yaptım diğerinide bugün yaptım tek çizgiyi gördüm:)) ablamda erken yapmşssn dyor hele bi adetin geçsin diyo bakalım hayrlısı meraklandm oyzden yaptım:))

okaaaaa tabi kii gelecemmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bugun az iş yaptım artıkın ev supurdum yer sildimm :46::46::46:yoksa aldı başını gidiyodu..şimdilik ikimizde çok iyyizzz yasagımmm..asıl sen nasılsın yahuuu neler yaptın görüşmeyelii:53::53::53:hamarat oldun muuu kısssss:16::16::16::16:

yaw ne isi bosver yapma:27::27::27::27:yaw bende bu bi haftada arkadaslrimi agirladim o zaman hamarattim iyimi:9::9::9::9::9:sonra diger arkadaslarimla gezdi msinemaya gittim kafa dagittimm..:51::51::51:simdik ise tembelim bildigin gibi hamaratlik yokkk:46::46::46::46::46::46::46::46:

papommm sen son günlerde hamaratmiydin bi söylesene onun icinmi hamile kaldin:27::27::27:yoksa tembelkende kalinirmi:52::52::52:

Back
X