Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayy Evet canım Gerçekten Öylee:46::46:
Ama Burdaki arkadaşların hepsi Çok sıcak kanlı. Çok Samimi Bir Topik:kkk: :16::16::16::16:

oyle canim butun sorunlarimi konusabiliyoruz herseyimiz paylasabiliyoruz herkes herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyo insallah herkesin guzel haberlerini aliriz guzel haber alirsak dahada gucleniyoruz cunku :29::29::29:

canbonum yattıgın zaman işlem başlamadan yapılcak testleri işlem aşamalarını bi sor bakım neymiş bukadar yatma işlemini gerektirecek şey.ona göre yatarsın.:29::29::29:

yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk:27::27::27:

yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk:27::27::27:

yasakhayalim burada arastirma yapiliyosa yatman gerekmiyomu ki ben oyle biliyorum :17:

he tamam ozaman bi görün ona bitanem egerki oda yat derse yatarsın.korkma zaten mr cekılır kan testlerı rontgen vs..
sadece sorunu bulmak önemli.benide zamanında herşeyime bakılsaydı bukadar geç olmayacaktı:31::31::31:
inşallah bi sorun cıkmaz canbonum benim :29::29::29::29:

oyle canim butun sorunlarimi konusabiliyoruz herseyimiz paylasabiliyoruz herkes herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyo insallah herkesin guzel haberlerini aliriz guzel haber alirsak dahada gucleniyoruz cunku :29::29::29:

Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum. :16::16: Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:

Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum. :16::16: Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:

aam simdik bende adini unuttum yaw o söyledigi tedavi de hap ve igne sart bence vermeli..verirse cok güzel olur loorimmmmmmmm..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aminn kuzum sabırszlıkla bekliyorum emin ol:16:

hamilelik listesi yok canim aslinda yapsak iyi olur :26:

insallah yasakhayalim verir gittigimde :54:

bende sabirsizlikla bekliyorum keserim hayirlisi :52:

Back
X