• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldın kuzum benım ama eşim basımda benı beklıyor cıkmamı:5:kotu bısey yok ya kızçem:26:

Yok bitanemm şükür iyiyim eşimin maç yorumlarını dinlemesini bekledimde ondan geç kaldım.O yanındayken pc açılmasından pek hoşlanmazda o yüzden geç kaldım:)))

Tamam bitanemm maalum yarın testi yapıcam aldık bugün dua et benim içinde ne olur

İyi geceler tatlı rüyalarr canımmm

dualarım senınle bıtanem.ama bılıyosun gunune var daha gec dollenmede olabılır negatıf cıksa bıle unutma.inşallah meleğin seninledir kuzum:16::16::16::16:
yarın sabah gelıyorum erkenden tatlı uykular rabbım gonlune gore versın inşallah canbonunm:29::29::29::29:

dualarım senınle bıtanem.ama bılıyosun gunune var daha gec dollenmede olabılır negatıf cıksa bıle unutma.inşallah meleğin seninledir kuzum:16::16::16::16:
yarın sabah gelıyorum erkenden tatlı uykular rabbım gonlune gore versın inşallah canbonunm:29::29::29::29:

Allah razı olsun bitanemmm,yarın testi yapayım hemmen resmini çekeceğim zaten beraber yorumlarız teşekkür ederim bitanemm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör

Sukur canim iyiyim bugun baya, yarina insallah bomba gibiyim , sen de belirtiler nasil?

İnşallah bitanemm güzelce dinlen,yarına bomba gibi ol inşallah canım benimmmm,,ben nasıl olayım şu saatte hala bieyler yiyeceğim diye uğraşıyorum ekşiyle bozdum bugün içim dışım ekşi oldu:))))))

İnşallah bitanemm güzelce dinlen,yarına bomba gibi ol inşallah canım benimmmm,,ben nasıl olayım şu saatte hala bieyler yiyeceğim diye uğraşıyorum ekşiyle bozdum bugün içim dışım ekşi oldu:))))))

Insallah hamilesindir canim ,,,, eksi eksii ye bakalim. :16::16::16: ne zaman yapacan testi

Insallah hamilesindir canim ,,,, eksi eksii ye bakalim. :16::16::16: ne zaman yapacan testi

Hayırlısıyla bitanemm bana ara ara olur böyle otururu limon yerim tatlıyla hiç aram yoktur ama ekşili herşeye bayılırım yine öyle krizlerim tuttu galiba..

Yarın sabah ilk idrardan yapıcam bitanemm inşallah

Hayırlısıyla bitanemm bana ara ara olur böyle otururu limon yerim tatlıyla hiç aram yoktur ama ekşili herşeye bayılırım yine öyle krizlerim tuttu galiba..

Yarın sabah ilk idrardan yapıcam bitanemm inşallah

Bende oyleyim eksili seyleri daha cok severim ve yerim ... hayirlisi insallah canim ...

Gurbetimm iyi geceler bitanemm ben yatayım maalum ben sabahları erken kalkıyorum yarına görüşürüz artık dikkat et kendine öpüyorum hayatım,Allah rahatlık versin canım tatlı rüyalar

bi tanelerrimmm ben geldim çıkıyorumm anneme gideyimm azcıkk yolum uuzunn :31::31: ordaan varınca katılırım sizee
hancek testini sabırsızlıkla bekliorum arkadaşım dualarım seninle rabbim hayrılısı ile verisn müjdelerimizii :16::16::16::16:

Back
X