- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.101
loorım hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıkanıyomucanım bak
ben yarım kilo undan yapıyorum eşimle ikimize bide sabah kavaltıya kalıyo
yarım kilo una yarım paket yaş maya koyuyorum.tuz koyuyosun kendıne gore.ılık sula yogur ıyıce.ekmek hamuru kıvamında yumusak olcak bıraz cok sert bı hamur degıl..içi için ıspanak bol sogan pulbıberı tuz önce ıspanakların bı suyunu cektır ocakta soganlarını kavur ıspanakları dok içine bi iki döndür tavada bırak
hamur kabarınca bezeler alıyosun mandalına buyuklugunde merdaneyle açıyosun actıgın bezenın içine ıspanakları koyup yay bi güzel. pogaca gıbı katlıyosun kenarlarını ıyıce bastır.actıgın beze yemek tabagı buyuklugunde olacak.sonra teflon tavayı ısıt biraz yağlamadan yaptıgın hamuru yerleştır kızarınca ters tarafını cevır.ve kızaran tarafına margarı sur.daha sonra dıger tarafıda kızarında o kısmada margarin sür.
afiyet olsun canbon
bak netten resminide buldum boyle olcak seklı
Eki Görüntüle 624234
Hmmmm çok güzele benziyor buuu eşim bayılır buna bu gözleme deriz biz ona çok benziyo yarın misafirler gittikten sonra yapayım bende bugün ne yapacağım belli çünkü yanına bide ayran ooooooh yimede yanında yat olur bu vallahi..Ellerin dert görmesin bitanemm becerikli hatunun hali başka oluyor tabiiii tü tü tümaşallah![]()
Hmmmm çok güzele benziyor buuu eşim bayılır buna bu gözleme deriz biz ona çok benziyo yarın misafirler gittikten sonra yapayım bende bugün ne yapacağım belli çünkü yanına bide ayran ooooooh yimede yanında yat olur bu vallahi..Ellerin dert görmesin bitanemm becerikli hatunun hali başka oluyor tabiiii tü tü tümaşallah![]()
evet canım bızdede gozleme deriz ama gozlemenı hamuru daha ınce oluyo bununkı daha kalın oluyo.bıde bızım tarafta bunu yagda kızartırız boyutunu daha kuzuk yaparız ama eşimin tarfında bu şekil yapıyolar.aslında onlar içne başka bi ot gibi bişey koyuyolar ama ben yutamıyorum onu sert oluyo birazbide çökelek diye peynirleri var onunla yapıyolar
orta yolunu ıspanak buldum bende daha güzel oluyo
![]()
evet canım bızdede gozleme deriz ama gozlemenı hamuru daha ınce oluyo bununkı daha kalın oluyo.bıde bızım tarafta bunu yagda kızartırız boyutunu daha kuzuk yaparız ama eşimin tarfında bu şekil yapıyolar.aslında onlar içne başka bi ot gibi bişey koyuyolar ama ben yutamıyorum onu sert oluyo birazbide çökelek diye peynirleri var onunla yapıyolar
orta yolunu ıspanak buldum bende daha güzel oluyo
![]()
Bunu mantı hamuru kalınlıpındamı açiim şimdi kalınlığı tutturalımda sonra hamur yemeyelim..Benim eşim ıspanaklı sever kesin o çökelek mökelek yiyemez ya beyaz peynir olacak ya kaşar başka peynir yimez sirseri:)))Ama yarın yapıcem bunu başarılı buldum ellerine sağlık bitanemmm![]()
merhaba kızlar nasılsınız![]()
İyi diyelim iyi olalım bitanemm sağolasın sen nasılsın??
iyiyim allaha şükür bende sağolasn:) bugun ruyamda bı klinige gıtmısım adet oldugum halde hamıle oldugumu ogrenmısım hcg degerım 40 cıkmıs onu bıle gordum :/ şimdide adetım farklı geldı hala bı ıhtımal olabılırmı dıye düşünüyorum bu ay ılk defa uzuldum olcak dıye hazırlamısım kndımı cok![]()
iyiyim Allaha şükür bende sağolasn:) bugun ruyamda bı klinige gıtmısım adet oldugum halde hamıle oldugumu ogrenmısım hcg degerım 40 cıkmıs onu bıle gordum :/ şimdide adetım farklı geldı hala bı ıhtımal olabılırmı dıye düşünüyorum bu ay ılk defa uzuldum olcak dıye hazırlamısım kndımı cok![]()
kizlar ben geldimde bi gecmise bakacam hayalotuma söz verdimmmmm
acep kacinci sayfadan basliyacammmneyse bi yol alimda allah kerimmm
![]()
hoşgeldin canım iyiyiz seni sormalımerhaba kızlar nasılsınız![]()
acep kacinci sayfadan basliyacammmneyse bi yol alimda allah kerimmm
![]()
Acep kacinci sayfadan basliyacammmneyse bi yol alimda allah kerimmm
![]()
Hayırlısı bitanemm bende bu aya çok hazırlamıştım kendimi bilinçaltıma iyice yerleşmiş demekki bende rüyalarımda görür olmuştum,bu sabah test yaptım maalesef yine hüsran,,artık üzülmek istemiyorum hayırlısı diyorum daha vakti var demekki hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak hayırlısıyla inşallah...
Sende üzme kendini canım benim![]()
valla canım bende öyle düşünmüştüm ama olmayınca olmuyor fazla kafaya takmamak gerekiyor demekki benimde adetim geldi şuan sancıdan kıvranıyorm resmen hayırlısı olsun hiç düşünme üzülme boşverakışına bırakmak gerek..
hoşgeldin canım iyiyiz seni sormalı
hoşgeldin canbonummmmmmmmmmmmmmmaferem sözümden çıkma emi ama nasıl okuyacan ki:44:
Bunu mantı hamuru kalınlıpındamı açiim şimdi kalınlığı tutturalımda sonra hamur yemeyelim..Benim eşim ıspanaklı sever kesin o çökelek mökelek yiyemez ya beyaz peynir olacak ya kaşar başka peynir yimez sirseri:)))Ama yarın yapıcem bunu başarılı buldum ellerine sağlık bitanemmm![]()
tişkür ederim benimki hepsini yerde ben yiyemem rabbımın gucune gıtmesin:26:mantı hamuru gıbı evet bıtanemyap bakalım sende güzel oluyo valla
![]()