• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle :3:

Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle :3:

saolun balkanicim canim benim....:16::16::16:aslinda ona iskence demek doru degilde imtihan diyelim yada sabretmesini ögrendik diyelim daha doru olur bitanem.rabbim insallah sen evlendigindede senin meleginin istedigin zaman beklemeden gönderiri:16::16::16:

Son düzenleme:

canim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederim evlendiginde ve bebek sahibi olmak istedigin zaman bizi anlayacagini dusunuyorum o ve zaman biz aklina gelelim saglicakla kal :54:

yaw canbonum benimki herşeyi yer bu saydıklarının :56:evlendiğimde ben 62 kiloydum o 49 kiloydu:27::27::27:şimdi dengeledık bıraz ben 55 kiloyum oda 60 62 arası gıdıp gelıyo:27::27:ama hala cok zayıf duruyo ya yanımda ya :25::25::25:göbişi falan zar zor bela biraz cıktı oda hani cok yemek yersınde gobegın sişer doydum der kalkarsın ahanda okadarcık iştem:9::9::9::9::9:yemesi yerindede herifim kilo alamıyor hızlı yakıyor yedıklerını:27::27::27::27:folıkasıt verıyım bi bakalım içerse tabi:32::32::32::32:

seni sinirlendirmiyomu artıkın:1::1::1::1::1::1::nazar:maşallah:27::27:

:9::9::9::9::9::9::9:

geldim cankuş geldim:10::10::10::10::10:

zayifmis herifin yaw :4::4:hele ilk evlendiginizde cok zayifmis boyu ne kadar uzunsa dahada zayif gösterir:27::27::27::27::27:

sen ver folikasiti bak bi ayda nasi kilo alacakkkk:27::27::51::51::51:

Aynen oyle hayatta bi imtihan degilmi ki zaten :)

Cok tesekkur ederim guzel cumlelerine ve aminnnn off gozlerim döldu resmen, hormonlarim ters kose yapti aksam aksam :17:

habbite lorriimmmmm:27::27::27::27:

bende disardan geldim bi bakim dedim yemek yemedim daha birazdan yiyecem:51::51::51::46::46::46:

Aynen oyle hayatta bi imtihan degilmi ki zaten :)

Cok tesekkur ederim guzel cumlelerine ve aminnnn off gozlerim döldu resmen, hormonlarim ters kose yapti aksam aksam :17:

yerim seni ben senin ne demeek istedigini anladim canim benim..bak hormonlarin bilem degisti:52::52::52::52:

balkanicim alamanyadamisinn sen:27::27::27:

Canlarimmmm ben geldim nasilsiniz??:16::16::16:

habibte loorim patlat artikin su güzel haberiiii:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hosgeldim gurbetim gordugun gibi canavar gibiyiz :27::27::27:

offf yasakhayalim offfff simdi su sarkiyi soyleyesim var: Isyeeeeaaaaannnnn geriye bir avuc yalannnnnnnnnnn

nerdeee zannetmiyorum ben kesin adet olucam, gerci bi agrim yok kasik agrim yok adet olup bitmis gibiyim :14:

offf yasakhayalim offfff simdi su sarkiyi soyleyesim var: Isyeeeeaaaaannnnn geriye bir avuc yalannnnnnnnnnn

nerdeee zannetmiyorum ben kesin adet olucam, gerci bi agrim yok kasik agrim yok adet olup bitmis gibiyim :14:

dur aglama yaw ben aglatmak icin sormadim..:29::29::29:yaw herkeste belirti olmaz bunu anla artik....ben ne dedim sana bu son hamileligimde testte görmesem inanmazdim o derece yani hic belirti ne yoktu:27::27::27::27:

Hosbulduk Oy oy Ne güzel canavar gibiyseniz .. allah muhabbetinizi artirsin :52::52::52:...

Son düzenleme:
Back
X