• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Anah beklemedesin .... insallah gelmez kirmizilar canim yaa .. normalde gununde gelir mi hep .. ? testi ne zaman yapacan ..?

erken gelir ama gec gelmez canim valla yasakhayalime uyucam 2 gun gecsin dedi bende 2 gun gectikten sora yapicam insallah hayal kirikligi yasamam da yasayabilirim de :52:

erken gelir ama gec gelmez canim valla yasakhayalime uyucam 2 gun gecsin dedi bende 2 gun gectikten sora yapicam insallah hayal kirikligi yasamam da yasayabilirim de :52:

Hayirlisi canim insallah gelemez evet bencede 2-3 gun gecsin hayal kirikligina ugrama sonra.. eee Yazin tr gidecekmisiniz?

Hayirlisi canim insallah gelemez evet bencede 2-3 gun gecsin hayal kirikligina ugrama sonra.. eee Yazin tr gidecekmisiniz?

insallah gurbetim hepimiz icin :54: ben oyle istedigim zaman gidiyorum canim ozledigimde fln ama yazin dusunuyorum haziran gibi fln tabi onun oncesinde bi 2 kere daha gider gelirim herhalde :52: duramiyorum yerimde :10::10:

insallah gurbetim hepimiz icin :54: ben oyle istedigim zaman gidiyorum canim ozledigimde fln ama yazin dusunuyorum haziran gibi fln tabi onun oncesinde bi 2 kere daha gider gelirim herhalde :52: duramiyorum yerimde :10::10:

Yanliz mi gidip geliyorsun ,, oh sen iyisin haa .. ? bizde ramazan bayramina gitmeyi dusunuyoruz ..

Yanliz mi gidip geliyorsun ,, oh sen iyisin haa .. ? bizde ramazan bayramina gitmeyi dusunuyoruz ..

tesekkur ederım allahımherkeze nasıp eder ınssss

yok bebetom esimle gidip geliyorum sizinde baya varmis hee :10:

ebrummm benim bat bugun arkadasiminda bi kac gun var bize belirtilerinden bahsedermisin o ilk heyecanini anlatirmisin:54:

yok bebetom esimle gidip geliyorum sizinde baya varmis hee :10:

Ebrummm benim bat bugun arkadasiminda bi kac gun var bize belirtilerinden bahsedermisin o ilk heyecanini anlatirmisin:54:

canım valla cok guzel duygu gebelık ıstıyodum olmuyodu doktor daha yenı evlsın bekle dıyoduu tam yumurtlama donemımde tuttuu erken gebelık yasadım canım ılk ogrendıgımde adetıme 1 hafta vardı dayanamadım ıdrar yaptırdım cıft cıktı hemen doktora gıttım kan tahlılınde 3 haftalık hamıle oldugumu ogrendım havalara uctumm sımdı 7haftalıgım mıdem cok kotu sureklı serumm yıyorummm buda acısı ısteeeeee:((((((((((((((((

Bakinirken birden bu topige dustum ve biraz okudum yazdiklarinizi, meger ne kadar cok aile kurmaya çalisan insanlar varmis ben daha evli bile degilim ama bir gun belki bende bununla karsilascam hic kimse bilemez basimiza neler gelecegini, ama gerçekten butun samimiyetimle söyluyorum oldugu zaman siz dunyanin en guzel annelerinden olucaksiniz, cunku dogurmakla anne olunmuyor biliyosunuz bunu, herkes doguruyor hele ki gunumuzde artik cocuk yapmanin hic bi onemi degeri kalmamisken, Allahin size belki sizin icin ''iskence'' yasatmasi ilerde size nasil bisey katacagini anlatamam bile,cocuklarinizin kiymetini belki butun annelerden daha iyi biliceksiniz onu daha iyi buyutuceksiniz. Insallah cocuklarinizda karsiligini verir içimden bunlari yazmak geldi turkçem çok iyi olmadigindan anlasilmamis olabilirim çok ozur diliyorum herkesten Allahim insallah hepinize hepimize evlat nasip eder dualarim sizinle :3:
canım benim çok teşekkür ederim.rabbim babacının evinden gelinlik giyerek çıkmayı nasip etsin hayallerindeki gibi inşallah:16::16::16:rabbim zamanı geldiğinde senide inşallah bekletmeden meleğini kucaklamayı nasıp eder çok saol duaların için canım:29::29::29::29::42::42::42::42::42::42:

zayifmis herifin yaw :4::4:hele ilk evlendiginizde cok zayifmis boyu ne kadar uzunsa dahada zayif gösterir:27::27::27::27::27:

sen ver folikasiti bak bi ayda nasi kilo alacakkkk:27::27::51::51::51:
zayıf kuzum boyu cok uzun degıl 168 falan :27:bende 160 :46::46::46:ama ben göbişi olsun biraz istiyorum ya:32::32::32:
buda benden size gunun sozu olsun: Çalış...sabret..dile!..inan ve bekle.

:46::46::46::46::46::46::42::42::42::42::42:

canım valla cok guzel duygu gebelık ıstıyodum olmuyodu doktor daha yenı evlsın bekle dıyoduu tam yumurtlama donemımde tuttuu erken gebelık yasadım canım ılk ogrendıgımde adetıme 1 hafta vardı dayanamadım ıdrar yaptırdım cıft cıktı hemen doktora gıttım kan tahlılınde 3 haftalık hamıle oldugumu ogrendım havalara uctumm sımdı 7haftalıgım mıdem cok kotu sureklı serumm yıyorummm buda acısı ısteeeeee:((((((((((((((((

ne kadar guzell biseyy rabbim bizlerede nasip etsin annesi varligini hissettiriyo iste :54: bizlerede dua et :16: rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:49:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza:46::46::46::46:rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ebrunun:16::16::16:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
ebru canım hayırlı olsn allahım kucagına almayı nasip etsin bide belirtin neler oldu yazarmısın canım
kız hayatol bu avatarların öldürüo beni çokkk datlııııııı

Back
X