• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlı uykular bıtanem:54::54::54::54:

canbonum eşim daha gelmedi diğer işe gitti çalışıyo nezaman gelcek bilmiyom aramadıda benımde kontorum bıttı:27::27::27::27:

aynı benım evlendıgım ılk 1 seneyı anlattın kuzum.ama olsun sız esınle teksınız yumurtada olsa yersınız.ben kayganayladım kaynım kayınpeder eşim.:5::5:zindan gibiydi:50::50:bu basıt ama bunu yaparsın 20 dakkada bıle surmedı:16:

valla canım Allah şükür eş konuunda ve ev konusnda çok rahatımm eşim yemek seçmes akşam yemeği yemezz:17: öle tatlıyı da sevmez hep istemez :31: annem desen çok olmamakla beraber bize uzak ama Allah bozmasın kendi annem gibi :16::16::16: canımmm öle karışmaz çok konuşmaz :16::16: yemeğimi hazırlar ben hazır alırımm :27: öle yanii maşaşşllhh maşallahh :nazar::nazar::nazar:

:37::37: desene ozaman işim yaşşş :31::31: canomm :17::17: üşenmemde becerim yok canım neler neler yapmak istiyor ama bilmiyorum ,internet başlıorum yapmaya anam olmuyor :31::31: bir türlü:26::26::26:

Olur hayatım hepsi zamanla olur bende ilk evlendiğim zaman hiçbirşey bilmiyordum çünkü annemin evinde hiçbirşey yapmamıştım,ama evlendikten sonra gördüklerim yetmiş sanırım mantı bile açarım hemencik mutfakla uğraşmayı çok seviyorum şu saatte bile üşenmem yaparım o derece severim..

ben orta hallıyım :27::27::27:ama herkes annen gıbı ordan orya zıplıyosun der ama ben annem gıbı olamam o cok hıparaktif:8::8::8:benim işme gelmesse kesın bıyerım agrır annem herzaman ben yaparım der:1::1::1:

sen hamaratsin hayalotummmmm yaw azmi halen davetsiz misafir agirliyosun :27::27::27::27::27:

Ben daha o sözü söyleyemeyeceğim bitanemm,biz geç bulduk birbirimizi hemende evlendik,kova burcu benim eşim aşşırı titiz öyle böyle değil:)) anlatsam yaptıklarını gülersiniz:)))))Yani şu ana kadar tezat bişeyimiz olmadı Allaha şükür :nazar:ölene kadarda böyle gider inşallah...:16:

kızçem sen şuan yenisin daha evlilikte.ben sizin yerınızken hergun aglıyodum eşim askerdı ozaman kayganayla kalıyodum:27::27::27:oyuzden bızım cıcım aylarımız hıc olmadı.kiraya cıktıgımızdada gecım derdıne dustuk vakıt bıle ayıramıyoduk bırbırımıze.ee şimdide artık eskımeye donuyoruz gıbı.yıne guzel tarafları cok ama ben cok yıprandım kendı adıma oyuzden en ufak bıseyde tıkanıyorum artık:32::32::32::32:sen sen ol gecırdıgın bu vakıtlerın hepsının tadını cıkar bıdaha ıstesende gerı gelmıyor cunku:31::31:

basit tariflerden basla önce:27::27:bende mutfakla ugrasmayi sevmem ama mecbur yapiyom iste...annem ablam ne cok hamarattir bi ben tembelim bu mutfak konusundaaa:27::27::27::51::51:

ya ben napayımm bitanem yaww anam aşçı abim aşçı kayınpederim aşçı :27::27::27: ya bennn :37::37: yeni yeni debeleniyorum yapmayaa :52::52::52:

Ben daha o sözü söyleyemeyeceğim bitanemm,biz geç bulduk birbirimizi hemende evlendik,kova burcu benim eşim aşşırı titiz öyle böyle değil:)) anlatsam yaptıklarını gülersiniz:)))))Yani şu ana kadar tezat bişeyimiz olmadı Allaha şükür :nazar:ölene kadarda böyle gider inşallah...:16:

hancekim sen bence tam zamaninda evlenmisin...:46:yaw ben 18 de evlendim baska kismetleri tanimaya zamanim yoktu:27::27::27:

kızçem sen şuan yenisin daha evlilikte.ben sizin yerınızken hergun aglıyodum eşim askerdı ozaman kayganayla kalıyodum:27::27::27:oyuzden bızım cıcım aylarımız hıc olmadı.kiraya cıktıgımızdada gecım derdıne dustuk vakıt bıle ayıramıyoduk bırbırımıze.ee şimdide artık eskımeye donuyoruz gıbı.yıne guzel tarafları cok ama ben cok yıprandım kendı adıma oyuzden en ufak bıseyde tıkanıyorum artık:32::32::32::32:sen sen ol gecırdıgın bu vakıtlerın hepsının tadını cıkar bıdaha ıstesende gerı gelmıyor cunku:31::31:

doğru diyorsun canımmm halimize şükürler olsun valla ben hiç şikayet etmiyorum zatenn:nazar::nazar::nazar: Allahım benim gibi herkeze versinn çokk şükür halimee

valla canım Allah şükür eş konuunda ve ev konusnda çok rahatımm eşim yemek seçmes akşam yemeği yemezz:17: öle tatlıyı da sevmez hep istemez :31: annem desen çok olmamakla beraber bize uzak ama Allah bozmasın kendi annem gibi :16::16::16: canımmm öle karışmaz çok konuşmaz :16::16: yemeğimi hazırlar ben hazır alırımm :27: öle yanii maşaşşllhh maşallahh :nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:yaw bi melek gaygana daha allah bozmasın :1::1::1::1:kaçakcanbonum gel al benı burdan fenalık basıyo bana:52::52::52::52::52:
sen hamaratsin hayalotummmmm yaw azmi halen davetsiz misafir agirliyosun :27::27::27::27::27:

:17::17::17:he kuzum bak konuda sabırlıyım allahtan:1::1::1::1:

ben orta hallıyım :27::27::27:ama herkes annen gıbı ordan orya zıplıyosun der ama ben annem gıbı olamam o cok hıparaktif:8::8::8:benim işme gelmesse kesın bıyerım agrır annem herzaman ben yaparım der:1::1::1:

Ben annen gibiyim o zaman mutfakta eşim bana atom karınca der :)))
Annemin günü olur pasta çöreğini ben yapar götürürüm bi yere oturmaya yada gezmeye giderken mutlaka bişey yapar giderim,hatta geçengün ne güldüm veterinere gittim silverin tüyleri için ilacı bittiydi kız şaşırdı aaaa inanmıyorum eliniz boş gelmişsiniz dedi kızcaaaz dondum kaldım:)))Yaplışmı yapıyorum aceba??Ben bütüngün orda yalnız oturuyo diye pasta börek yapıp gidiyorum acaba yapmiimmi??? Bilemedim şimdi

ne güzel anlattin hayalotum:46:...biz hatayi yaptik marim erken evlendik bu bi gercekk:4::4::4::4:

Olur hayatım hepsi zamanla olur bende ilk evlendiğim zaman hiçbirşey bilmiyordum çünkü annemin evinde hiçbirşey yapmamıştım,ama evlendikten sonra gördüklerim yetmiş sanırım mantı bile açarım hemencik mutfakla uğraşmayı çok seviyorum şu saatte bile üşenmem yaparım o derece severim..

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: aynen vcanım annecim sağolsun oda bana bişey yaptırmadı şimdi iş başa düştü yapıyorum :17::17: size bi sır vereyim elektirik süpürgesini ve diğer eşyaları çalıştırmyı kullanma klavuzlarında öğrendim :17::17: utandımda soramadım kimseye evlendğimde :17::17:

:nazar::nazar::nazar::nazar:yaw bi melek gaygana daha allah bozmasın :1::1::1::1:kaçakcanbonum gel al benı burdan fenalık basıyo bana:52::52::52::52::52:

:17::17::17:he kuzum bak konuda sabırlıyım allahtan:1::1::1::1:

kimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedim :53::53::53::53::53:ilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin :4::4::4::4:yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi :4::4::4::4::6::6::6::6::6::6::6:

Son düzenleme:
Ben annen gibiyim o zaman mutfakta eşim bana atom karınca der :)))
Annemin günü olur pasta çöreğini ben yapar götürürüm bi yere oturmaya yada gezmeye giderken mutlaka bişey yapar giderim,hatta geçengün ne güldüm veterinere gittim silverin tüyleri için ilacı bittiydi kız şaşırdı aaaa inanmıyorum eliniz boş gelmişsiniz dedi kızcaaaz dondum kaldım:)))Yaplışmı yapıyorum aceba??Ben bütüngün orda yalnız oturuyo diye pasta börek yapıp gidiyorum acaba yapmiimmi??? Bilemedim şimdi
sanırım bıtanem:1::1::1:alısmıs bı kerem o artık hep yapacan benımde annem oyle.kadın bana gelırken hıc bısey yapmassa bıle kesın catasına detarjan yada sabun atar elı boş gelmesın dıyem:9::9::9::9:bıgun hatta bı baktım tuvalet kagıdı var vallahı pes dedım artık:52::52::52::52::52::52:
ne güzel anlattin hayalotum:46:...biz hatayi yaptik marim erken evlendik bu bi gercekk:4::4::4::4:

kızçem biz cok erken evlendık vede yanlıs tercıhlerı kabul ettık hep nıyeyse.kım oturuyo artık kayganasıyla:50:kimse ogunlere gerı donmeyı okadar cok ısterdımkı:16:

Evet herkes aynı şeyi söylüyor,geç buldum o izmirden ben antalyadan benim için izmiri 32 yılını bırakıp geldi benim için:16:
:16:

:46::46::46::46::46::46::46:yaw keske ne vardi biraz daha bekleseydim sanki evde kalmistimm:27::27::27::27:diger kismetleride bi tanirdim kisiligim iyice oturudu annesi varmi nasi die bi iyice düsünürdümm:51::51::51::51::51::4::4::4::4::4::4::4:ah bu akilsiz basim ne geldiyse bu aklim yüzünden geldii:27::27::27::27:

kimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedim :53::53::53::53::53:ilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin :4::4::4::4:yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi :4::4::4::4::6::6::6::6::6::6::6:

Allahan şükür benim kayınvalidemde çok iyidir yani annem olsa bu kadar anlaşırım yani :nazar:

:17::17::17: valla bitanem diyorum yaa Allah bozmasınnn ben 4 yıldır tanıyorum hep aynı yanii :31::31: hiç değişmedii çok severim annemi bak ameliyat oldum sağ olsun 1 hafta yanımda kaldı yemeğimi yedirdi yıkadı :26::26: Allah arzı olsunn yani ben çalışrken gelirdi evimi temizlerdii :17::17::17: çok şükürrr
ama olsun okadarr bende oluşunu çokk seviyorummmm :16::16::16::16:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: aynen vcanım annecim sağolsun oda bana bişey yaptırmadı şimdi iş başa düştü yapıyorum :17::17: size bi sır vereyim elektirik süpürgesini ve diğer eşyaları çalıştırmyı kullanma klavuzlarında öğrendim :17::17: utandımda soramadım kimseye evlendğimde :17::17:

:9::9::9::9::9::9::9::9:yaw bende bılmıyodum alaala hem her makıne degısık:32::32::32:

Back
X