- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.541
Hayalotum günaydıınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demetle derkenn ??? Bebekim anlamadımm![]()
yaw simdiki aklin olsa kacmazdin ama napalim colmus iste bikerem yani ückerem diyecektimmbak yatinca yumurtlayacakmis tavuk gibim..hadi sana iyi yumurtlamalar yani iyi gecelerrr
![]()
canım darısı basımıza inşallahevet canım inşallah sanada rabbim bu mutlulugu yasatır en kısa zamanda.. ama ondan önce yanlış hatırlamıyosam annem kistleri için laproskopi yaptırmıştı..
bennnnnGünaydın kimler var bakalım .... :)
bende varım hancekimBen tabiki ben birtanemmm:)))
Günaydın canlarim hayırlı sabahlarimiz olsun![]()
Demet akalının şarkılarıyla giderli ve Türkan aaaaaah o Türkan yokmu o Türkan yine öptürmedi dudaktaaaan
![]()
tavuklar gibi bekliyom
gıdgıdgıdak
canım darısı basımıza inşallahbenden daha o tür şeyler istemedi.sadece mart ayı için doppler ve sırasıyla rahim filmine geceriz dedi.bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
sizin ikizlerede tüm evlatlarada rabbim uzun omurler nasıp eylesin
bennnnn
bende varım hancekim
günaydın kuzummmm![]()
Hıı Ayy Bayılıyorum Yeni Albümünee. Süper Bir albüm Çıkarmış valahi Demet![]()
Hoşgeldin bitanemmm güzellik uykunuz uzun sürüyor sizin.Uykuyu sevenler parmak kaldırsın bakem bi![]()
Hıı Ayy Bayılıyorum Yeni Albümünee. Süper Bir albüm Çıkarmış valahi Demet![]()
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn![]()
berayım gunaydın tatlım nassın![]()
hoşbulduk tatlımbenim
aslında ben istediğin her saatte kalkarım öyle bi sorunum yok ama erkenden kalkıpta ne yapıyım ki
öncden eşimle sabahın 7sinde dikilirdim ayaga tek yatamıyodum gunduzlerıde .ama artık alışıyorum gunduzlerı tek başıma yatabılıyorum
![]()
loorim hoşgeldinnnn![]()
Kahvaltısını yapana missss gibi bol köpüklü kahve buyrun canlarrr afiyet bal şeker olsunnnn![]()
Günaydınn Bebekim. İyiyim Teşekkürler![]()
Sen Nasılsın ???![]()
Uykucu seniii :)) ben hiç sevmem uykuyu ama eşim bayılıyo,kesintisiz 1 gün uyumuşluğu vardır keyiften:))))
bende iyiyim uykuluyum halaşu kahveyide içimde acılım hancekımın yaptıgı
![]()