- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.641
canim benim iyi yaptin guncel olsun hep listemiz bi arkadasimiz daha var ama batini bilmiyorum adi miamore...
Tamam Canım İsmini aldım. Bir Dahaki sefere Onuda yazarım. Batını Bilseydik iyi olurdu amaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim iyi yaptin guncel olsun hep listemiz bi arkadasimiz daha var ama batini bilmiyorum adi miamore...
geldim kizlar geldim deli etti bu net beni gitti gelmez oldu en sonunda kiricaktim bu laptopu heee![]()
Tamam Canım İsmini aldım. Bir Dahaki sefere Onuda yazarım. Batını Bilseydik iyi olurdu amaa![]()
Tamam Canım İsmini aldım. Bir Dahaki sefere Onuda yazarım. Batını Bilseydik iyi olurdu amaa![]()
bende hep düşüyorum netten tutun beni arasıra aalaala![]()
hee kizlar bisey sorcam ya gecenlerde sumeyye gelmisti test yapmis silik cikmisti emin olamiyodu fln sonra biz dedik kan testi yaptir diye oda klinlige gidecegini soyledi sonucu soylerim dedi ben gormedim bilen varmi:44:
miomeremın batı geçmişti en son.doktora gıdıcekdı cuma dıye ya noldu acep bak merak ettım sımdı.belkıde hamıstır![]()
geldiginde alirim ben canim soylerim sana
hayalotum hemen gelirim oraya dusme sen![]()
berayim valla simdik görmeseydim nerdesin beray liste seni bekliyo bizimdin unuttunmu diyecektim haberin olsunn....elimizdesin artikin bunu billll![]()
trden annesi fln gelmisti canim onlarla ilgileniyo msj atmistim ona da bana soyledi kizlara slm soyle fln dedi bak unutmustum![]()
sümeyye esıkısı gıbı gelmıyor artık canım .geldiği zaman sorarız artık![]()
iyi günler arkadaşlarr nasılsınızzzzzzzzzzz![]()
iyi günler arkadaşlarr nasılsınızzzzzzzzzzz![]()
ooooOoOoOo yasakhayal hanim sabah serifleriniz hayirli olsunn bu saate kadar uyuyomuydun bak az daha gelmeseydin geliyoduk topik ce![]()