• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar merhaba nasılsınız?
esilam hoşgeldin bitanem nerdeydın yaaa özledim:16::16::16::16::16::16:
sormaaaaa yaaa bende yeni teoriler üretiyorumm belki böyle azala azala 2 yada 3 ay sonra bide bakmışım hiç olmıycaak veeee mutlu sonn

sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimm selenclk demi öyleydi azmı oluyodu onundaa:26::26::26::26:
yok canım yumurtlamada eşleri yoktu sanırsam cok az çalışma yapabıldıler.kırmızıları az goren benım.sen anlat bakım nasıl kaç gun oluyon:6::6:
bende öle düşünüordum da anam kadınkarda çok fena oluo ya böle agresift agresift tavırlar banamı hamile kaldın der gibi basılarıı :27::27::27: bende araştırdım hatta evladım düşük olmayaydı dr değiştirecektim ona gidektim :6::6: kısmte değilmiş 2.ye inş. beni kürtaha alıken çok rahatlatmıştı :nazar::nazar:

dur bakem bı arastıram ıyıce nette vardır neredekı bu adamın yeri:44::44::44:

aynen yasakhayalim ayakkabilarini giyiniyo bu sefer iceride bekliyo :52:

esilam hosgeldin yoksam bu yakisiklilar senin mi:16:

lorim yaww bak aklıma ne geldii ha olu yada olmas kısmet ama sen genede olumlu düşünerekten bol bol su iç olur mu:29: inş. hamişsen su çok gerekliii:nazar::nazar::nazar:

:52::52::52: bizi kaciricaklar ya habibtem o yuzden bizi birakip gitmek istemiyo bunlar :9:

yaw bizi kim napacak ahimiz gitmis vahimiz kalmissss:27::27::27::27::27::27::27:sanki dünyada bi evli olan bunlar bizi kim napacakkk:52::52::52:

adriana lima olsak neyse diyecem :27::27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
lorim yaww bak aklıma ne geldii ha olu yada olmas kısmet ama sen genede olumlu düşünerekten bol bol su iç olur mu:29: inş. hamişsen su çok gerekliii:nazar::nazar::nazar:

değil cnm.Rabbim inş hapize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.hemde onlar gibi ikiz olur inş.

nazimmm benimmmm ne kadarda dusunurmus loorisini :54: bebegim gunde zaten 1.5 lt su iciyorum :9:

insallah canim Rabbim gonlune gore versin:16:

bitti canım dunde bugunde hiç olmadı yanı toplasan ikigün bile olmadı ama ben iki diyorumm artıkk hayırlısııı2 3 ay daha bekleyip doktora gideceğimm :53::53::53:

kaç aydır bu şekilsin peki:26:bak bende senın gıbıyım canım .3 gun dıyorum ama toplasan yarım çay bardagı bıle etmez :25::25:sen bekleme gıt dırek kıst olabılır sendede allah korusun.bu arada arada sırada oluyosa normal bunu unutma ama hep takıp et:31:

kaç aydır bu şekilsin peki:26:bak bende senın gıbıyım canım .3 gun dıyorum ama toplasan yarım çay bardagı bıle etmez :25::25:sen bekleme gıt dırek kıst olabılır sendede allah korusun.bu arada arada sırada oluyosa normal bunu unutma ama hep takıp et:31:

hayalotum yanlismi alinti yapiyosun zeynebin yazisi ama looriden alinti diyo :6:

Back
X