- Konu Sahibi medd_cezir
- #35.861
canbon kutunu boşalt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw bu idrardaki tortu isine inanmayin..herkeste normal gündede oluyo...bende sürekli var cünkü
cogu bu yöntemin fos ciktigini gördü..
bunlar protein yada kalsiyum oksalat, amorf ürat, ürik asit, kalsiyum olabilir![]()
hayırlı yolculuklar bıtanemkazasız belesız inşallah
yok tatlım büyükelti
memikler derkenacıyomuş canbonum ben bılıyom
![]()
ahretligim hosgeldinnsenmi muayene ettin looriyi
ben edecektim aslindaaa
yaw kiskanmaya basladim bunlardan senisevmiyom ben büyük eltinide yaramazmis onlarin cocuklari
![]()
derhallllll
![]()
yok canbon ben asıstan olarak soyle bı sıkayetlerını anlat dedım okadarmuane işi sende hala
yaw sinir oluyom ben bunlara ya hele esas elti yokmu![]()
hayalotumda bile var onlardan
![]()
yaw neka güzel söz dinliyon sen keşke kocamda dinlese biraz beni![]()
doru yaw bende olmayan bi bebiş geri kalan hepsi bende mevcutbunada şükür
![]()
dorusen sadece sor ben muayene ederimm
yaw ben bogacam bunlari sen sabretinslalah bi beben olursa onla mesgul olursun belkim cocugu var diye fazla gelmezler mesguldur diye tabi anlayislilarsa
![]()
yaw seni dinlemeyecende kimi dinleyecemöyle tut sacindan dinlerrrrr
basindakiler kaybolursa ancak ozaman tamammen senin olurrr
![]()
oda olcek insalalahhhhh
![]()
yaw deme onlar ozaman hiç benden cıkmaz.hepsi benım dogurmamı bekliyo.çünkü cocuklarını oyun bahanesıyle bana gondercekler kendılerı yan gelıp yatcaklar.ben içlerini okuyorum artık onların ama olurda meleğim gelirse ben yapacagımı bılıyorum 40 cıktıgı gıbı hergun dolasacam.
![]()
canbon biz senle iyi dünür olurduk ama scorpım kaptı seni
![]()
yaw iste bi cözümü düsünmüssün dahada düsünüyürüz sen merak etme alalaal yeterki melegin bi gelsinnn hayirlisiyla![]()
yaw senlede olurz....ikinci dünürüm olacan alalallalalalabakim scorpionsumun kizi benimde kizim olursa dünürlük olmaz senin oglun olursa senle olacagiz alaallalalalalalla baska kimseye söz verme bakkkk
![]()
önleri çeke çeke aldım biraz ama daha çok var 70e kadar dayanır bu saçlar70den sonra napam ben onu zaten şuan ben 40a dayandım adam daha 25
![]()
yaw benim 10uzum olursa siz gelecenız kapıya benım soz vermeme gerek yokki![]()