• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw deme onlar ozaman hiç benden cıkmaz.hepsi benım dogurmamı bekliyo.çünkü cocuklarını oyun bahanesıyle bana gondercekler kendılerı yan gelıp yatcaklar.:27::27::27::27:ben içlerini okuyorum artık onların ama olurda meleğim gelirse ben yapacagımı bılıyorum 40 cıktıgı gıbı hergun dolasacam.:10::10::10::10::10:

:4::4::4::4: ozaman tut saçlarmdan at dışarı cnmmm çileden çıkarmayın beni deee :8::8::8: bende bir görümce varr oda çok kafaaa :16::16::16: çok şükür yanii evimde herkese uzak şahsen hiç misafirim gelmess :17::17::17: anca biz çağırıyoruz gelin die okadar yanii

:4::4::4::4: ozaman tut saçlarmdan at dışarı cnmmm çileden çıkarmayın beni deee :8::8::8: bende bir görümce varr oda çok kafaaa :16::16::16: çok şükür yanii evimde herkese uzak şahsen hiç misafirim gelmess :17::17::17: anca biz çağırıyoruz gelin die okadar yanii

galiba en rahat benim ya ne eltim ne gorumcem ne kaynim bi haltim yok esim tek cocuk :52::52:

Back
X