- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.021
daha ur bıtanem ya.bızım kızçeler her ay yasıyor ben ılk yasıyorum boyle ılacsız falan bıde ılk defa belırtılerını gordum ya heyecana kapıldım bırden![]()
devamı gelir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha ur bıtanem ya.bızım kızçeler her ay yasıyor ben ılk yasıyorum boyle ılacsız falan bıde ılk defa belırtılerını gordum ya heyecana kapıldım bırden![]()
ya hamile kalan arkadaşlara soruyorum hamile kalınca gögüs uclar kesin acıomu ya
hıc ulasamadım loorım hep meşgul.gunduz bı arıcam bakım![]()
slm canım doktor bana 12 günde çıkabilir dedi ama ben netten araştırdm 16 günde belli oluo
oda adet zamanına denk gelio büyük ihtimal
ne zaman batınız
hosgeldiniz kizlar
aysecim dr sana ne zaman yap dedi test?
oyle diyolar canim benim 5-6gundur fena agriyo 2 gun once deli gibi aciyodu bugun aciyo ama o kadar degil bende sasmis durumdayim
tamam hayalotum yarin ara sana randevu versin ihmal etme![]()
sadece göğüs ucun değil göğsünde şişiyor sertleşme ve ağrı oluyor canım
oyle diyolar canim benim 5-6gundur fena agriyo 2 gun once deli gibi aciyodu bugun aciyo ama o kadar degil bende sasmis durumdayim
tamam hayalotum yarin ara sana randevu versin ihmal etme![]()
klnım olsa bılırdı ya:44:sanırım 14 dıye bılıyorum ben canım bılemedım sımdı:26:doktor bısey demedımı![]()
benim zaten normalde adet olmadan feci agrır off batt bekleme çok fena
inan her ay gibi adet öncesi akıntım aşırı deil aama umutlanmak istemiorm
hımm haklısın bi randevu bi muayineye gideyim hayatola
hayattoooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll
![]()
hicbisey demedi cnm bnm ya test falan bisey demedi
yok cnm bisey demedii
inşallah kuzum benım.gorkemım nasıl![]()
bi el at doktorum bana yaaaaaaaaaaa![]()
temem arıcam dicemki hey doktor bı gel hele bak su yumurtaya bı iğneyle çatlat hele dicem nasıl![]()
hicbisey demedi cnm bnm ya test falan bisey demedi
bi el at doktorum bana yaaaaaaaaaaa![]()
ben asıstanım önden bi el atım sonram kaçakcanbon bı bakıvarsın sananeren agrıyo kuzum şikayet nedır:94::94::94:
mrb canım hoşgeldın![]()