• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dur bi deniyim o zaman , bildigimiz cörek otu mu? Ne kadar kavuracam ve ne kadar kavuracam ? Ve ne kadar yiyecem .. ?
ölduruyor beni yaa buu..

Yaa canim öksurek kaldi bi sukur kendim iyiyim ama bu öksürek varyaa her yerimi felc ediyor sanki her yerimi agritiyor cok kotu brisey oksurek

sukur canim iyiysen..:16::16::16:

canim tek cörek otunumu kavuruyorsun ,yani sonra bali filan ilave ediyormusunuz..?

evet yağsız kavur direkt tavaya at canım zaten bi kokusu var onu alırsın sonra balla karıştır

canım başta denedik keçi boynuzu falan da.bize doktor direkt tüp bebek başka şekilde asla olmaz dedi.o yüzden salladık biraz.eşinden sperm testi istememesi çok tuhaf.bence en kısa sürede yaptırın.en azından ona göre beklersiniz

yeni bi doktor buldum bakalım canım yarın randevu alabılırsem bıde ona gıdıcem bakalım o napıcak:51:
bu arada tüp bebek denemeyı dusunmedınızmı ?yada degerlerı yukseltmek için bişeyler yapılamıyomuda dırek tupbebegı onerdı:44:bu ıslerden pek anlamıyorum yasamadıgım için:26:

yeni bi doktor buldum bakalım canım yarın randevu alabılırsem bıde ona gıdıcem bakalım o napıcak:51:
bu arada tüp bebek denemeyı dusunmedınızmı ?yada degerlerı yukseltmek için bişeyler yapılamıyomuda dırek tupbebegı onerdı:44:bu ıslerden pek anlamıyorum yasamadıgım için:26:

canım ben artık uzman oldum bu konularda.aklına takılan ne varsa cevaplarım:)canım erkekte sperm azlığı ve hareket problemi çıktığı zaman yapılan tedaviler çoğunlukla boşuna oluyor.doktor da hiç uğraşmayın tüp bebek yaptırın dedi.tüp bebek yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.canım çok kıymetlidir.birkaç yıl sonra yaptırırım belki:(

canım ben artık uzman oldum bu konularda.aklına takılan ne varsa cevaplarım:)canım erkekte sperm azlığı ve hareket problemi çıktığı zaman yapılan tedaviler çoğunlukla boşuna oluyor.doktor da hiç uğraşmayın tüp bebek yaptırın dedi.tüp bebek yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.canım çok kıymetlidir.birkaç yıl sonra yaptırırım belki:(

canım korkma neyınden korkuyosun.sadece bekleme suresı ıste rabbım emek varsa bosa cıkartmasın:16:yıne tutmassa yıkımı olur.ama acısı dersen dogumda napcan:9::9:

canım korkma neyınden korkuyosun.sadece bekleme suresı ıste rabbım emek varsa bosa cıkartmasın:16:yıne tutmassa yıkımı olur.ama acısı dersen dogumda napcan:9::9:

doğumu sezaryanla yaparım ama tüp bebek için iki kez narkoz alıyon.üstelik yumurta toplama işlemi çok zor oluyormuş:(

doğumu sezaryanla yaparım ama tüp bebek için iki kez narkoz alıyon.üstelik yumurta toplama işlemi çok zor oluyormuş:(

sezeryan yapmakta kolay degılkı tatlım dogumdan sonrası çekiyosun.ilk tuvalete cıkman buyuk mesele ayrıca.annem dogum yaparken 5 gun hastanede kaldım orda gorduklerımden bılıyorum:31:bence hıc oyle dusunme eger meleğini beklıyosan her zorluğa gogus germelısınn rabbım yardımcı olur elbet:16:

canbonlarım ben cıkıyorum artık .
eşim yatalım dıyo:4::4::4::4:
bol sohbetler sıze asetonum ve gurbet kızçem afıyet olsun sızlere:56:
tatlı ruyalar:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Back
X