• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sezeryan yapmakta kolay degılkı tatlım dogumdan sonrası çekiyosun.ilk tuvalete cıkman buyuk mesele ayrıca.annem dogum yaparken 5 gun hastanede kaldım orda gorduklerımden bılıyorum:31:bence hıc oyle dusunme eger meleğini beklıyosan her zorluğa gogus germelısınn rabbım yardımcı olur elbet:16:

işte canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum korkuyorum hem de çok.bana kalsa bu korku yüzünden çocuksuz kalmaya razı olur yine de tüp bebek yaptırmam.ama eşim çok ısrar ediyor.ama şu an için yaptırmayı hiç düşünmüyorum belki birkaç yıl sonra yaptırırım.bi de bana kaderi zorlamak gibi geliyor bu tüp bebek olayı:(

beklenen bebekım eşim basımda beklıyo sen yaz kuzum.ben okurum yarın sabah.
bu arada doktoru ıhmal etme yarın gelınce sonucu yaz mutlaka meraklanmayalım.hayırlısı olsun inşallah:16:
iyi geceler
,

beklenen bebekım eşim basımda beklıyo sen yaz kuzum.ben okurum yarın sabah.
bu arada doktoru ıhmal etme yarın gelınce sonucu yaz mutlaka meraklanmayalım.hayırlısı olsun inşallah:16:
iyi geceler
,

tamam cnm ıyı geceler sana esım bır haftadır sehır dısında ş meselesi ,3 gundur cok sancım oluyo ara ara bugunde cevız buyuklugunde parca geldi ıkı tane arkadasım gelecek alacak bnı sabah doktora gıdıcez batımda degıl

sütlaçmı ya ben onu bıkere denedım ama olmadı yazsana bı tarıfı nasıl yapıyon bende yarın yapayım:52::52::52::52:

temem sen yazarsın acelesı yok kuzum yarın yapcam cunku:46::46::46::46:

canbonlarım ben cıkıyorum artık .
eşim yatalım dıyo:4::4::4::4:
bol sohbetler sıze asetonum ve gurbet kızçem afıyet olsun sızlere:56:
tatlı ruyalar:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

canim yziyorum tarifini ,

Sütlac

4-5 bardak süt
1 su bardagi su
3/4 bardak iri pirinc
yarim bardak seker

tencereye koy bunlari hepsini kaynasin basinda karistir bir anda tasabilir ve pirincler pisene kadar basinda dur karistir ondan sonra kaselere koy canim

bu kadar birazdan resmini koyarim sogusun bi hele ..

hadi sana iyi geceler canim benim .. tatli rüyalar..

sen nasıl yapıyosun tarifini versene

dur hayalotuma yazmistim dur bura yaziyim sanada

Sütlac

4-5 bardak süt
1 su bardagi su
3/4 bardak iri pirinc
yarim bardak seker

tencereye koy bunlari hepsini kayniyacak basinda karistir bir anda tasabilir ve pirincler pisene kadar basinda dur karistir ondan sonra kaselere koy canim, ilk kaynamaya basladimi az altini kis ki tasmasin canim , ama hala kayniyacak pirincler pisene kadar .. anæata bilmisimdir insallah dur briazdan resmini koyarim sen nasil yapiyorsun canim? sen firinda mi yapiyorsun'?

Canimmmmm bak böyle oluyor benm sütlaclarim biraz daha sogumasi lazim , ama hemen resmini cekiyim gösteriyim dedim sizlere... kolay yapmasida ..:16::16:

$foto(12).webp

Back
X