- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.261
Eki Görüntüle 625733 yakın olanı ekleyemedim bi türlü(((
wawwwww tatlımm bu beni aşar yaaawww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 625733 yakın olanı ekleyemedim bi türlü(((
kızçelerim benım gozlerım karardı bırden tansıyonummu dustu ne bıraz cıkımda uzanım ben gelırım yıne gecnce
oldumu öpüyorum
Canlarımm iyi günlerr HepinizeeBen Geldimm
![]()
Hoşgeldin canımmm![]()
hoş geldinn cnmm nasılsın![]()
Hoşbuldumm Teşekkürlerr
Ayy ben Çok iyiyim Kuzumm![]()
Canımmm annemle konuşuyordum cevap yazamadım,ne olduki öyle birden geçmiş olsun canımm dinlen güzelce bak aklım kaldı sende ben yazana kadar çıkmışsında:26:kızçelerim benım gozlerım karardı bırden tansıyonummu dustu ne bıraz cıkımda uzanım ben gelırım yıne gecnce
oldumu öpüyorum
Eki Görüntüle 625749 Eki Görüntüle 625748
canım bak buda masa örtüsü olcak ama tutkalım ve boncuğum bitti artık anname gidince alabilirimmm![]()
bende çıkıoyor canlarım biraz uzanayım tv keyfii yapayımm görüşüz birazdann![]()
miomeremın batı geçmişti en son.doktora gıdıcekdı cuma dıye ya noldu acep bak merak ettım sımdı.belkıde hamıstır![]()
merhaba kizlarrrrr... annem, yengem ve iki yegenim geldi Türkiye den. cok kalabaligiz ve acaip kaos var. kocam delirmek üzere:)))) doktora Gittim Hayalotcum. Ama doktora gitmeden 3 gün önce adet oldum. yani 17 gün gecikme ile. Doktor olabilir gecikme cok normal dedi. Bebek icinde acele etmeyin, cok düsünmeyin, panik yapmayin, oluruna birakin dedi. adetli oldugum icin hormon testi icin kan ve idrar örnegi aldi. 25 subatta randevu verdi. iste bu kadarrr:))) ben de Pazartesi Türkiye ye gidiyorum, 21 Subat a kadar yokum. Herkes kendine iyi baksin. Allah a emanet olun insalllahh...
bende hiç sevmiyorum danteli.bitek yatak odasında komıdın üstünde seviyorum.benımde boncuk işim var salondaHayır bitanemm boncuk,yakın olanın pikseli büyükmüş eklemedi.Bildiğin küçük kum boncuktan bide boru boncuktan yapılıyo.Çok basit salon takımı yaptım bundan ben:)))
Danteli sevmiyorum serili olarak yapmayı severim o ayrı:))))Sandık dolu dantelle:))
hoşgeldin bıtanemCanlarımm iyi günlerr HepinizeeBen Geldimm
![]()
canım ne oldu yawww:26::26::26: iyimisn benim de hep düşüo ama ilaçlardan seninde ondan mı düştü kiii:26::26::26:
merhaba kizlarrrrr... annem, yengem ve iki yegenim geldi Türkiye den. cok kalabaligiz ve acaip kaos var. kocam delirmek üzere:)))) doktora Gittim Hayalotcum. Ama doktora gitmeden 3 gün önce adet oldum. yani 17 gün gecikme ile. Doktor olabilir gecikme cok normal dedi. Bebek icinde acele etmeyin, cok düsünmeyin, panik yapmayin, oluruna birakin dedi. adetli oldugum icin hormon testi icin kan ve idrar örnegi aldi. 25 subatta randevu verdi. iste bu kadarrr:))) ben de Pazartesi Türkiye ye gidiyorum, 21 Subat a kadar yokum. Herkes kendine iyi baksin. Allah a emanet olun insalllahh...
ayrica bir de her gün icmem icin bir vitamin verdi. Adi Centrum...
düzenli iç canım adını duymadım ama folıkasıt gıbı bıseymı![]()
a dan z ye vitamin. Hamile kalmaya karar veren kadinlara veriliyor yada hamile olan kadinlara. Türkiye dede var. bence rahatlikla icmeye baslayabilirsiniz. Benim yengem e de vermismis doktor. Ayricaaaaaa, bana hala Türkiye ye geldigimde ne getirecegimi yazmadinnnn:))
tamam bıtanem turkıyedede folıkasıt verıyolar bende ıcıyorum
kuzum canının saglıgı bıtanem
öyle şeymi olur.ama bulusalım gormek tanımak ısterım senı![]()