• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilk isim ne olacak biliyor musunnnnnnn:) kasimi gözümü aldircammmm, kocamdan beter biyiklarim oldu:)))

yaw benımde kaşlarım cıktı yıne ya:27::27::27::27:bende senımı beklesem napsam kuafore gıtmek için:9::9::9::9::9::9:ben bıyık aldırmıyom daha sarıyım ya bellı olmayo cok:32::32::32:ama benımkı bazen dalga gecmıyo degıl benle:27::27::27:ama alırsamda sıyah cıkacaklar:1::1::1:

yaw benımde kaşlarım cıktı yıne ya:27::27::27::27:bende senımı beklesem napsam kuafore gıtmek için:9::9::9::9::9::9:ben bıyık aldırmıyom daha sarıyım ya bellı olmayo cok:32::32::32:ama benımkı bazen dalga gecmıyo degıl benle:27::27::27:ama alırsamda sıyah cıkacaklar:1::1::1:

ben esmerimmmmm, cikti mi beli oluyor. benimki de dalga geciyor. tras malzemesine ihtiyacin varsa benimkileri kullan diyor:)))) yaa ben burada bi iyi kuaför bulamadim. bir tane tavsiye ettiler ama 20 km uzakta, üsendim. birde ehliyetimin süresi gecti biyerlere gidemez oldum.. yarin benim ehliyet sinavim varrrrr.. dua edinnn bana:))

Ben geldimmm,,sevindim bitanemm iyi olmana ayyy o prospektüsleri okuma :))
Bana yasakladı eşim onları okumayı ne zaman okuduysam yan etkileri anında başlar bende:27:

ben esmerimmmmm, cikti mi beli oluyor. benimki de dalga geciyor. tras malzemesine ihtiyacin varsa benimkileri kullan diyor:)))) yaa ben burada bi iyi kuaför bulamadim. bir tane tavsiye ettiler ama 20 km uzakta, üsendim. birde ehliyetimin süresi gecti biyerlere gidemez oldum.. yarin benim ehliyet sinavim varrrrr.. dua edinnn bana:))

Ben köseyim bazen sevinirim bu duruma bazen sinir olurum,kaşlarım çok seyrek kaş ektirmeyi bile düşünmüştüm bacaklarımı sadece yazın 1 kez alırım bıyıkda yok hani varda sarı hayalotum gibi almadım hiç:)
Kuzenim var simsiyah çıkar onunda kıyamam haftada 1 gider kaş bıyığa ahh abla azıcık sana çekeydimya der hep halalarına çekmiş o..
Ben babamın kızıyım babama çekmişim babacığımda kösedir benim bıyığı vardır ama sakalı çok azdır...:54:

inşallah bıtanem.daha önceden varmıs zaten kuzum sorun etme gecersın kesın:46::46::46::46::46:

Ben geldimmm,,sevindim bitanemm iyi olmana ayyy o prospektüsleri okuma :))
Bana yasakladı eşim onları okumayı ne zaman okuduysam yan etkileri anında başlar bende:27:

yok kuzum ben daha doktorda cıkıyorum eczaneye dalıyorum arabay bındıgım gıbı baslıyorum okumaya:1::1::1::1:benımkını eşim gormuyor:27::27::27:cok oldu okuyalı :46::46::46:

yok kuzum ben daha doktorda cıkıyorum eczaneye dalıyorum arabay bındıgım gıbı baslıyorum okumaya:1::1::1::1:benımkını eşim gormuyor:27::27::27:cok oldu okuyalı :46::46::46:

İlaı içeyim o prospektüsü okuyayım ilaç daha kana karışmadan bende yan etki başlar.Ben ilacı aldığım gibi eşimde prospektüsünü alır elimden yada eczaneden prospektüsü olmadan gelir ilaçlar:)))

İyiyim hayatım sen nasılsın??

Türkiyeye geliyormuşsun yolun açık olsun sağlıcakla gel sağlıcakla git hayatım

tesekkür ederimmm. benimde misafirlerim var yarin gönderecegim, pazartesi de ben gidecegim. esimde kafasini dinler artik 10 gün:))) cok saol iyi dileklerin icinnnn... kuaföre gidecegim, hamama gidecegim, agdaciya gidecegim veeeeeee döner yiyecegim:)))

Derya baykalı izleyebilirsin çok güzel el örgüleri gösteriyor şuan.Pempe panterden kitap ayıracı yapıyorlar anlata anlata

Derya baykalı izleyebilirsin çok güzel el örgüleri gösteriyor şuan.Pempe panterden kitap ayıracı yapıyorlar anlata anlata

kuzum bızım uydu bozuk ya avrupa kanalları cekıyo bıtek ondada kanald acılıyo avrupada show star vs hıcbırı yokkı.:50::50:eşim gelsin tvbudan izlerim akşam tekrarını ben sıfresını bılmıyorum cunku:27::27::27::27:

Kız bu nassıl yapılıyo tutkl mutkal boncuk falanda varmı bunda??İyice merak ettim bak:)))

Benim yaptığım boncuk işide çok basit yapılınca çok şık ve ağır duruyor herkes çok zor sanıyor ama değil ee tabi uğraştırıyor :)))

çok kolay cnm bu seni kinden bile koly kasnağa ipleri önce enine sonra boyuna geridiriosuın sonra ek yerlerini tutkallıtorsun istersn üzerine boncuk yapıştıosunn çok kaloy yaniii :32::32::32:

Back
X