- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.321
hu huu kimse yokmu yaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hu huu kimse yokmu yaa![]()
hosbulduk gurbetim bende oyleyim valla hic halim yok yattim esimde sagolsun kendi bulasiklari fln yikadi yemegini yapti birazdan gidicek kalkmak bile istemiyo canimm![]()
Canlarimmmmmmmmmm sIkIntIdan catliyorum ben yaa![]()
![]()
Canlarımmm ben biraz uzanayım yazıları çift görmeye başladım hafif baş ağrısıda başlar gibi oldu migrenim tutmadan göz pedimi takıp kulaklarımıda tıkayayım karanlık odada azıcık kestireyimde coşmasın migrenim öpüyorum hepinizi canlarımmmm![]()
daralma basti evin icinde , yapacak birsey yok ... sen napiyorsun canim hosgeldin bu arada.![]()
Allh dualarını kabul etsimn cnm inşallah hayra çıkarısnnn rüyanıyatakta degilim kizz odadayim yatiyorum amaaksam olur ya hemen oluyo zaten.. belirtim sanki hafif hafif belim agriyo gibi hissediyorum sonra geciyo gibi
bide ruyamda Allaha dua ediyorum gordum yalvariyorum ellerimi acmisim dua ediyodum![]()
habbite loorim ben geldimama sen gitmissinnnn
hayalotumda yok galiba yine misafiri var galibaaaaaaa![]()
habbitem neka iyi herifin varloorim senin regl yok görünürde
simdik anladim son mesajlarindan
dayan son cumaya kadarrrrrrrrrr![]()
hayalotum senin yumurtaciklar noldubüyüdümü erken yatiyodun bu yüzden marimmmm
bende yumurttacik ne olmaz bu gidisle uykum düzensiz bi yatiyom bi kalkiyom bi gecelere daliyommmm yani hayatim düzensizzzzz
herifim gecen diyoki kizzz yumurtla kizz yumurtlasana yumurtlamadinmi daha diyo...sensin kiz benim adim yokmu alalala dedim
horozlugun tuttu galiba git basimdan benim elimdemi dedimmmm aalalallalaaaaa![]()
kimse yok bende gideyim yalancı ekmek kadayıfı yapemm bariizaman geçsinnn
![]()
Ben geldim:)))
Bende bunun tarifini istiyorum o zaman![]()