- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.581
hosgeldin gurbetkizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doru valal ikinciler daha kiymetli oluyobide ne bicim laf allah göstermesin de
![]()
Hosbulduk canim ,, oh ne guzel ...benim krmizilar gelecek galibaa , kasigimda degisik agrilar var ..
hosgeldin gurbetkizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Kocanız Bilgili Olursa !
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor?
'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!
![]()
Kocanız Bilgili Olursa !
Karı koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar.
Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır:
'Ne oldu?Ne istiyorsun?' diye sorar.
Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle.'
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
-'Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız.
Karısı tekrar sorar.Peki, bu sana neyi gösteriyor?
Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
'Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum.
Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor?
'Gerizekalı Necatii, çadırımızı çalmışlar!!!!!!
![]()
ama bıtanem degısık demısın bak belkı meleğindir![]()
Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar,bebek istiyorum olmuyo bunda muhakkak bi hayır vardır yada zamanı var diyorum...
p.tesi günü işe başladım işyerimden memnun değilim,buzamana kadar çalıştığım ofiste erkek hiç olmamıştı burda var ve ben çok huzursuzum, çok moralim bozuk
p.tesi işe girdim dedim ya hiç kimse bana iş öğretmedi kendi çabamla yapıyorum...
çok moralim bozuk çok stresliyim çok kızıyorum ama hep içimde tek başıma yaşıyorum duygularımı eşimden korkuyorum...
bugün akşam iş çıkışı gelirken herşeyden soğudum dolmuşta kendi kendime içimden kızıyodum trafik çok kalabalıktı içimden çarpsın dedim saniye geçmeden bulunduğum dolmuş bi arabaya çarptı
sendende allah razi olsun sonserimm..bitanem peki ise girmeden önce arastirma yapmamismiydin erkek calisiyomu diye:44:ama surda cok haklisin isi birinin ögretmesi lazimdi.....yeni isen bi kisi nerden bilsin oranin prosedürünüher is yeri ayni isi yapsanda degisik bi calisma yöntemi uygulaya bilir.....kuzum benim kendini bu kadar üzme rabbimize sigin kötü seyler gecirme aklindan...yeterki daha kötüsü olmasin dermansiz bisey olmasinn
![]()
Allahım kötüsünden korusun eşime biraz önce konuştuk işe gitme dedi ortamı beğenmediğim için işten ayrıl dedi,
nasipse işe yarın gitmicem
Allahım çok büyük Allah nerde darda olan varsa yardıma muhtaç olan insanlara yardım etsin canlarımmm sizinle konuşunca içim rahatlıyo iç sıkıntım geçiyo
Allah ne muradınız varsa versin ilk olarak hayırlı sağlıklı ikiz versin hepimize :)
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm![]()
Hosgeldin canimm benim ....![]()
Allah razı olsun güzel dualarınız için kızlar,bebek istiyorum olmuyo bunda muhakkak bi hayır vardır yada zamanı var diyorum...
p.tesi günü işe başladım işyerimden memnun değilim,buzamana kadar çalıştığım ofiste erkek hiç olmamıştı burda var ve ben çok huzursuzum, çok moralim bozuk
p.tesi işe girdim dedim ya hiç kimse bana iş öğretmedi kendi çabamla yapıyorum...
çok moralim bozuk çok stresliyim çok kızıyorum ama hep içimde tek başıma yaşıyorum duygularımı eşimden korkuyorum...
bugün akşam iş çıkışı gelirken herşeyden soğudum dolmuşta kendi kendime içimden kızıyodum trafik çok kalabalıktı içimden çarpsın dedim saniye geçmeden bulunduğum dolmuş bi arabaya çarptı
Allahım kötüsünden korusun eşime biraz önce konuştuk işe gitme dedi ortamı beğenmediğim için işten ayrıl dedi,
nasipse işe yarın gitmicem
Allahım çok büyük Allah nerde darda olan varsa yardıma muhtaç olan insanlara yardım etsin canlarımmm sizinle konuşunca içim rahatlıyo iç sıkıntım geçiyo
Allah ne muradınız varsa versin ilk olarak hayırlı sağlıklı ikiz versin hepimize :)
hosgeldin habibtemsüpürgeni sevsinler emiii
gel in asagi suraya park ettt
![]()