• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

deprem olmasın bıtanem allahım korusun ama aklıma o geldı:44:

Bugün ara ara oldu çok şaşırdımda hiç olmamıştı böyle son seferki uzun sürünce korktum.Burdan çok tır geçer evin yolundan onlar her geçtiğinde bi tık sallanır ev ama öyle değildi işte içten gelen bişeydi sanki anlatamıyorumki :27::27:

ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerden:1::1::1:doğma büyüme istanbulluyum canım:29::29:

hayalotum sende cok memleketlisin hepsinden almiisindir biraz....:46::46::46::46::46:bi yemege bilem neka cok malzeme koyarsan oka güzel olur:46::46::46::46::46:..sende güzelsindir eminimm:52::52::52::52::52::3:

Son düzenleme:
ozaman hep barabar türkü söyleyelim gari :)
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları :))

Bende sever oldum o şarkıyı:)))

Benim düğünümde yenge hatın bi türlü angara havası çaldıramadıydı:))

İzmirde hep roman havası moda:))

Hatta hala aklımda şarkılar ayağına pembe şalvar giyer kollarını kaldırsa o bile yeter,onun adı narinde anasıda güzeel kollarını kaldırsa o bile yeteeeerrr:))))))))

hayalotum sende cok memleketlisin hepsinden almiisindir biraz....:46::46::46::46::46:bi yemege bilem neka cok malzeme koyarsan oka güzel olur:46::46::46::46::46:..sende güzelsindir eminimm:52::52::52::52::52::3:
muhabbetiniz çok güzel ya :)
insanı güldürüyorsunuz alıştım artık kadınlar klübüne önceden hiç girmiyodum bi kaç günden beri aranıza katılıyorum ama çok memnunum stresim azalıyo bayan bayana sohbet etmek dertleşmek güzel kızlar

sen nasılsın kızçem.okuyabıldınmı dualarını:16:

Sukur iyiyim canim , canim yasinlerim kaldi simdi birazdan yatmadan 2-3 kere okuyacam insallah kirmizilar gelmeden sabah yarin okuyacam :16::16::16::16:

Yaaaa ben bişey diyeceğim ama gülmeyin sakın ilk defa olunca hem korktum sonra bi anlam veremedim neden olduğuna,yemekten sonra koltukta otururken bi titreşim oldu sanki 10-15 saniye süren koltukta telefon var sandım baktım benim örgüden başka bişey yok ama o benden geldi neden niye olmuştur bi fikri olan yada kendisinede olan varmı??

Allahallahh neden oldukii , bendede olur o arada icim titrer bir anda.

Ok sağol bebeğim ay ne bileyim ya birden kendimi veremeyince konu bölüyormuşum zannettim:54::54:
:1::1::1::1:yok kuzum valla ben sazan gıbı dalıyorum olaya benım gıbı balıklama atla:9::9::9::9::9::9:
:))) bikere daha sevindim köylü kızı olduğuma bunları duymak güzel
hepimiz kardeşizzzzz:29::29::29::29::29::29::29::29:yaw hepimiz köylüyüz kim şehirliki.he holdıng sahıbı olursan bıraz şehirlilikten kaparsın sanırsam:9::9::9::9:
ozaman hep barabar türkü söyleyelim gari :)
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları :))
:66::66::66::66::66::66::66::66::66:
Bugün ara ara oldu çok şaşırdımda hiç olmamıştı böyle son seferki uzun sürünce korktum.Burdan çok tır geçer evin yolundan onlar her geçtiğinde bi tık sallanır ev ama öyle değildi işte içten gelen bişeydi sanki anlatamıyorumki :27::27:
alaala belkım sen cok kendını kaptırdın bıtanem.bendede olur bıtanem ama düşüyomusum gıbı olur bıyerden genelde uykuda olur insanlara ama ben otururken bıle oyle oluyomusum sankı:26:

he kuzum heryerde bagım var:27::27::27:yaw güzellik 5 para etmez gonuller bır olsun:46::46::46::46::46:o senın guzellıgın bıtanem:54::54::54::54::54::54:

Sukur iyiyim canim , canim yasinlerim kaldi simdi birazdan yatmadan 2-3 kere okuyacam insallah kirmizilar gelmeden sabah yarin okuyacam :16::16::16::16:

Anlatamadımki bitanem ya iç titremesi gibi değil sadece oranın içinde olan bişey gibi sanki:27:

Bende sever oldum o şarkıyı:)))

Benim düğünümde yenge hatın bi türlü angara havası çaldıramadıydı:))

İzmirde hep roman havası moda:))

Hatta hala aklımda şarkılar ayağına pembe şalvar giyer kollarını kaldırsa o bile yeter,onun adı narinde anasıda güzeel kollarını kaldırsa o bile yeteeeerrr:))))))))
tam bizim havalar neka guzel neka guzle:46::46::46::46::46::46:
muhabbetiniz çok güzel ya :)
insanı güldürüyorsunuz alıştım artık kadınlar klübüne önceden hiç girmiyodum bi kaç günden beri aranıza katılıyorum ama çok memnunum stresim azalıyo bayan bayana sohbet etmek dertleşmek güzel kızlar

aaaa her topıkte yok bak bıtek bızım topık guzel:46::46::46::46::46::46:sende bızle kal hep gıtme hıc kızçem:29::29::29::29::29:

yaw ben daha hıcbırını okuyamadım yasınlerımı persembelerı okuyorumda tesbıhlerıme bıle başlayamadım daha:50::50:

:1::1::1::1:yok kuzum valla ben sazan gıbı dalıyorum olaya benım gıbı balıklama atla:9::9::9::9::9::9:

hepimiz kardeşizzzzz:29::29::29::29::29::29::29::29:yaw hepimiz köylüyüz kim şehirliki.he holdıng sahıbı olursan bıraz şehirlilikten kaparsın sanırsam:9::9::9::9:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

alaala belkım sen cok kendını kaptırdın bıtanem.bendede olur bıtanem ama düşüyomusum gıbı olur bıyerden genelde uykuda olur insanlara ama ben otururken bıle oyle oluyomusum sankı:26:

he kuzum heryerde bagım var:27::27::27:yaw güzellik 5 para etmez gonuller bır olsun:46::46::46::46::46:o senın guzellıgın bıtanem:54::54::54::54::54::54:

köylü olmaktan gurur duyuyorum tabiki canım zengin yada şehirli değilim iyikide
ben memnunum köylü olmaktan

Back
X