- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.701
ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerdendoğma büyüme istanbulluyum canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerdendoğma büyüme istanbulluyum canım
![]()
köylü olmaktan gurur duyuyorum tabiki canım zengin yada şehirli değilim iyikide
ben memnunum köylü olmaktan
yok kuzum yasın okurken cok sukur zorlanmıyorum.45 dakkamı almıyo ezberledım sayılır artık.gecen gun mevlute gıttım ya hoca okurken bende onunla beraber ezbere okudum.hocada farkettı dudaklarımdan.sen bılıyomusun yok dedım cevırıden okuyorum.nıye ogrenmıyosun dedıbişey dıyemedım.ama tesbıhlerımde sayı karıstırıyorum bazen oyuzden onları ılk okuyodum sımdı hepsı yarına kaldı ama yetıstırırım inşallah
![]()
yok kuzum bız gurbet kızçemle dua topıgındeyız
orda arkadaslar arası yasin okuyup salavat getırıyoruz sıraylaama tefrıcıyeyı hıc okumadım .ama dua okumak guzel herbırı bırbırınden guzel .rabbımde kabul eder ınsallah
![]()
dua topiğine bende bakayım dua okurum bende
gecmisi okuyamadim ama eminimki kbirsuru gecmis olsun dilegi yazilmistir.sagolun canlarim.babam daha iyi su an cok sukur.hareketlerinde bir problem oldu.yavaslama oldu falan cok korkuttu bizi.hem.psikiyatriye hem norolojiye gittik.bisey bulamadilar ama 15 gun sonra tekrar norolojiye gidicez.kapsamli arastirirlar umarim.yaşindan dolayi olabilirmis ama daha 65 yasinda yaa.annesi 100e merdiven dayadi masallah sapasaglam.biraz tedirginim ama elden bisey gelmiyo.abimi kaybettikten sonra cok cöktü zaten.belki de onun etkileri.
İste bole canlarim.bu ara pek gelemiycem kusuruma bakmayin.opuyorum hepinizi
Evet canm Türkiye de böyle.ne yalan söyleyim bende hiç memnun değilim Dr um dan.evime çok yakın yürüme mesafesînde.dr güleryüzlü ama zorla konuşturuyom sanki.sormadan söylemiyor.sağlık ocağında ki Dr bana göre daha iyi valla.dr a her gittiğim de para ödüyorum.10 gün de bir de gitse.her gidişin de oduyorsun.muayne ücreti ayrı tahlıller için ayrı para ödüyorsundorusun hayalotum yine almanyada öyle bi sorun yok...özel var ama cok nadir..ben mesala özele gider gibi doktoruma gidiyorum kendi muayenesi hic para vermiyom.....nerdeyse 20 dk ilgileniyo kadin
bende olsam bende zorlanirdim hayalotum öyle 10 günde bir bu parayi vermeye..kizlardan okumustum aylik bile degilmis 10 günde bir veriyomusun bu parayi dorumu:26:
gecmisi okuyamadim ama eminimki kbirsuru gecmis olsun dilegi yazilmistir.sagolun canlarim.babam daha iyi su an cok sukur.hareketlerinde bir problem oldu.yavaslama oldu falan cok korkuttu bizi.hem.psikiyatriye hem norolojiye gittik.bisey bulamadilar ama 15 gun sonra tekrar norolojiye gidicez.kapsamli arastirirlar umarim.yaşindan dolayi olabilirmis ama daha 65 yasinda yaa.annesi 100e merdiven dayadi masallah sapasaglam.biraz tedirginim ama elden bisey gelmiyo.abimi kaybettikten sonra cok cöktü zaten.belki de onun etkileri.
Gunaydinnnn keserimmm napiyorsun`? iyimisin?
günaydınnn cnmmmm![]()
oyy herkese hala uyuyor yawwww![]()
![]()
yok bıtanem bana önerilen doktor almış seninkisi bi melekbenim dedğim dr mu kötü yorum almış cnmmm
aaaa hiç haberim yok bana çok çvdüler google amcada iiyi yorumlar olkkuudmmm
canımm bilemedim şimdi yaaa:26::26::26:
he kuzum aynen öyle oldu ama ikna ettim çok şükürhaaa anladım ben csnım yorumlaro birleştirdim ve anladım eniştem düzgün beyimi kıskandı yawwwkız kıskankmasınn adamcağızz çokk iyi zaten hiç labali değilmişş öle gayet seviyeli ciddi bir dr muş
inş. memnun kalırsın canımmm
Hosgeldin canim aynen herkes uyuyor gaiba sen napiyorsun?![]()
Hosgeldin canim aynen herkes uyuyor gaiba sen napiyorsun?![]()
gunaydın kızçelerimgunaydın gurbetkızçem ama gelınce konusuruz artık cıkmak uzereydım cunku öpüyorum
![]()
yok bıtanem bana önerilen doktor almış seninkisi bi melek
he kuzum aynen öyle oldu ama ikna ettim çok şükür
bebegım benım üzülme rabbım sıfa vercek ınsallah.yanında olun kuzum dualarımız senınlerabbım saglıklı uzun omurler nasıp eylesin canbonum
kızçeler dün gece eşimle konuştuk.dünkü kararsız olduğum doktora bi git dedi.hiçmi boşyere para harcamıyoruz tabıkı doktor doktor gezcen en ıyısını bulcan dedı.bende dedım annemın ordaki doktorada gıdeyım ozaman dedımbiraz düşündü tamam sen önce buna gıt ondan sonra dıgerıne gıdersın dedı.
işte büle içimden hiç gıtmek gelmıyor aslında buna ama yınede bı sansımı denıyım belkı benım hoşuma gıder.:26:ben evden cıkıyorum sımdı artık gelınce yazarım olanları
inşallah ilgilenir benımle tek duam bu düşündüklerimi anlatmayı başarabilirsem ne mutlu bana
neysem haydık öpüyorum herkesi
![]()