- Konu Sahibi medd_cezir
- #36.741
Yani adet Olma Günüm mü Canım ?? Yoksa En Yüksek Doğurganlık günümü ??
adettini sordum canim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani adet Olma Günüm mü Canım ?? Yoksa En Yüksek Doğurganlık günümü ??
23 şubat canım![]()
sorma nedenim demistin ya kasigim agriyor adettin yaklasti filan mi diyecektim , ama yumurtlama zamanin galiba bu aralar o yuzden de agriya bilir kasigin canim ....
Hmm anladım kuzucumm sağolYaw bide bu akıntı diyolar ya hamilelikte nasıl geliyor ?Nasıl bir farklılık oluyo ?
hic bir bilgim yok canim benim yardimci olmak isterdim ..![]()
[SUB][/SUB]
Tamam kuzucumm sağol yinede![]()
Kizlarrr nerdesinizzzz![]()
saol bıtanemgörüşürüzzz canımm yolun açık olsunnnninş. güzel haberlerle gelirisnnn
Kizlarrr nerdesinizzzz![]()
simdik geldim gurbettimm
yaw looriden haber yok:26:inslalah bati gelmemistir merak ediyom :44::44:
Yaaa bende cikacam simdi canim yaa bekledim bekledim sizi.....bir saatlik kadar isim var esimin okuluna gidecem .. evet yaa loorim gelmedi bence test yapti hamile oldugunu ogrendi esiyle kutluyor suan ... ben kurdummm hayaliii
![]()
gidecenmi gurbetimmoldu kuzum sen isini yap
yok loorim önce bize hemen yazardi
yazacak inslalah ogüzel haberi
bi gelseydi merak ediyommmmmmmmmmmm![]()
Yaaa bende cikacam simdi canim yaa bekledim bekledim sizi.....bir saatlik kadar isim var esimin okuluna gidecem .. evet yaa loorim gelmedi bence test yapti hamile oldugunu ogrendi esiyle kutluyor suan ... ben kurdummm hayaliii
![]()
canbonlarım ben geldim doktordan
cok sukurkı1 tane yumurtacık yumurtlayabılmısım
hayatımda ılk defa bı doktor benle bukadar ılgılendı sıkıntılarımı dınledı dıyebılırımbayagı bı soru sordu rahat bı 15 dakka konustuk önce.nerelerde ne sekıl tedavı oldugumu anlattım.sonra muane ettı.yumurtan var dedı.kistim duruyo tabı.hem kendı fıkırlerını hemde kendı doktorumun dedıklerı hakkında yorumlar yaptı
kistin evet kalcak bundan sonra dedı.bunları hıc aklına bıle getırme bundan sonra dusunme bıle dedı.yoksayıyomus gıbı yap yoksa etkılenırsın kıstım var deyıp hamıle kalamassın dedı
pazartesı cagırdı gun asırı calısma verdı
sonra catlatma ıgnesını sordum.bunu bu ayı bıtırmeden uygulayamam sana dedı.yaptıgım zaman eger zamanı olmassa farklı sorunlar ortaya cıkarmıs
doktorum hakkındada kendılerı ıyı bı doktordur tedavı yontemı dogru fakat bıraz gec işletmiş dedi.ıstersen ona gıdebılırsın dedı.eger ona gıdersem bu ay olmassa klomen ve catlatma ıgnesı vercekmıs
ben yıne adet olursam kendı doktorumada gıdecegımı soyledım tamam dedı bırakma zaten.banada gelebılırsın aramızdakı farklara bakarak ortak bı yol ızlerız dedı
guzel konustu ılgılendı.demekkı kişiden kişiye degısıyormus bu gozlem olayı ıyıkıde gıtmısım
![]()
bak erken yatiyodun faydasi olmus yumurtacigin varmis sükürler olsunn
yaw calisin iyice herifin sonra bacaklarindan kaldirsin yapin biseyler iste alalalla benmi söylüm simdik burda![]()
tememhepisiciğini yapacam canbonum
![]()