• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oh ne guzel annen gile vakit gecirmisin , aman canim gecmis olsun dikkat et kendine .. grip cok kotu oluyor, bol portakal yeee:34::34::34::34:

Bitmek uzeremiii:52::52::52::52::52: bende birazdan yatarim zaten ,,, yaniii senn ne isin var yatakdan cikmaaayin pazartesi gune kadar , gozum gormesin seniiiii bak iyi haberlerini bekliyoruz en yakin zamandaa... Hayirli geceler canimmmmm benim öptüm seniii:16::16::16::16::54::54::54:

Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:

Ben değil bitanemm eşim grip olmuş,yemekten sonra portakal suyu içirdim zorla yattı şimdi sabahta kahvaltıdan sonra ilacını içiririm tamamdır,hemen atlatır inşallah çok nazlı oluyor :2:

bu aralar herkes sana naz yapiyo tatlim silverin nazini cek kocisin nazini cekk ohoooo :52:

gurbetim sana ilk dedigimde saat kacti yaw :53::53::53:cikamadim bi türlü simdik nasi yapacaksammm:27::27::27::27::27:inslalah güzel olur ya ilk deniycem :18::18::18::18::18::18:

hahah yap canim ,,,, guzel olur insallah canim cikmadan once sana birsey soracam , bi insan hamile kaldiysa ovu testide mi cift cizgi olmasi lazim ? bu konuda bilgin mi ?

Haa ben yanlis okumusum canim gecmis olsun .... enisteye de iyi bakarmis bizim kizz:16::16::16:

hahah yap canim ,,,, guzel olur insallah canim cikmadan once sana birsey soracam , bi insan hamile kaldiysa ovu testide mi cift cizgi olmasi lazim ? bu konuda bilgin mi ?

Haa ben yanlis okumusum canim gecmis olsun .... enisteye de iyi bakarmis bizim kizz:16::16::16:

gurbetim bildigim kadariyla cok kisi ona inanmisti ovulasyon tesi pozitif olunca hamilesin diye ama fos ciktigi anlasildi..cünkü onda bhcg hormonu ölcülmüyo kuzum benim...:31::31::31:

aynen gurbetim sen bakma ovu testlerine fln... senin bat bugun muydu ya.. :26:

Evet bugun canim 29.ci gun ama yarinda gelebilir diye dusunuyorum , ama ben hap filan attim gecen hafta gecikme yaptiriri mi ki?

ovu testi yaptim yenice ikinci cizgi silik cikyor 5 dk icinde.. tamam takmiyorum ovu testine ..

Bugün dinliyor teyzesiii çooooocumm:)))

Valla hiçbişey yok şuana kadar hayırlısı bakalım yarın neler olacak??

Sende varmı bi gelişme??:16:

bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm :54:

bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok :27:

vucudum da benim gibi siyirdi :24:

Back
X