• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm :54:

bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok :27:

vucudum da benim gibi siyirdi :24:

aynen bende oyle haa geldi diyom yok birsey goguslerim agriyor aralikli ama uclarina koyulasma gibi brisey yok, birde senin akintin var mi canim? benim ki kuru yani brisey yok.

Evet bugun canim 29.ci gun ama yarinda gelebilir diye dusunuyorum , ama ben hap filan attim gecen hafta gecikme yaptiriri mi ki?

ovu testi yaptim yenice ikinci cizgi silik cikyor 5 dk icinde.. tamam takmiyorum ovu testine ..

ne hapi canim antibiyotik fln degilse yapmaz diye dusunuyorum :ssz:

bakma sen o testlere en iyisi normal testler biraz daha gecsin yap

bu ay niyeyse hepimizden baya baya umutluyum insallah hancegimm :54:

bende bi ara adet sancilarim geliyo sonra diyorum ki tamam olucam adet sonra hic biseyim yok :27:

vucudum da benim gibi siyirdi :24:

Aynen yaa 1 hafta önceden olan belirtilerin hiçbiri yok hayırlısı bitanemm ya bekleyip görüciiiiz artık..Civcivmi çıkacak kuşmu???:1::1:

aynen bende oyle haa geldi diyom yok birsey goguslerim agriyor aralikli ama uclarina koyulasma gibi brisey yok, birde senin akintin var mi canim? benim ki kuru yani brisey yok.

benim gogus uclari aciyodu ya manyak gibi gecti onlar canim biseyim yok akintim fln da yok :26:

ne hapi canim antibiyotik fln degilse yapmaz diye dusunuyorum :ssz:

bakma sen o testlere en iyisi normal testler biraz daha gecsin yap

zaten test filan yapmam ki bir hafta gecmesini beklerim , ondan sonra hayal kirikligina ugruyorum otomatik olarak ama benim adetim 29-30 cekiyor yani bun yarinida var hap olarak sinuzit icin attim , kagitda hamilelerde atabilir yaziyor recetesiz bir ilac zaten birde burun spray sIkTIm canim..

benim gogus uclari aciyodu ya manyak gibi gecti onlar canim biseyim yok akintim fln da yok :26:

Buyuk allahim bize hayirlisini versin insallah ..

zaten test filan yapmam ki bir hafta gecmesini beklerim , ondan sonra hayal kirikligina ugruyorum otomatik olarak ama benim adetim 29-30 cekiyor yani bun yarinida var hap olarak sinuzit icin attim , kagitda hamilelerde atabilir yaziyor recetesiz bir ilac zaten birde burun spray sIkTIm canim..

Buyuk allahim bize hayirlisini versin insallah ..

oyle bi hapsa bisey olmaz gurbetim insallah canimm benim 2 gun gecti ama yapmicam test fln sonra cok uzuluyorumm :14:

aminnn:16:

Canlarım eşim ıhlamur istedi uyuyamıyormuş ben çıkıyorum,yarın erkenden burdayım,sizde erken gelinde kahvelerimizi beraber içelim canlarımm öpüyorum en kocamanından..İyi geceler,Allah rahatlık versin...:54::9::9::9::9::3:

suna canim seni tanidim bi topik acmistin kahverengi leken gelmisti süphelenmistin karar vermedinizmi halen hamilelik konusuna:31:yaw bence tereddütte kalmayin basimiza ne gelecegini bilmiyoz hemen hamilede kalinamiyo ....kalanda var ama cogunlukta sorun yasaniyo..deneyin bence korunmayi birakin.ben 5 yil düsünmedim simdiki aklim olsaydi hic korunmazdimm cok pismanimmmm:6::6::6::6:

korunmayıbıraktım kadere kırk beş artıkkk olur inşallah olmazsada acelemiz yok

habbite loorim biriisi degisik bi alinti yapiyo isler iyice karisiyoooo:1::1::1::1::1::1:hayalotum bi taktik yapiyo alintida:1::1::1::1:
yaw ben bişey yapmıyorum :4::4::1::1:siz benden alıntılarken ordan siliyosunuz yanlış parantezleri bırakıyonuz oyuzden o şekil oluyo yoksa benmkiler doğru ben iyicene bi baktim:53::53::33::33::33::33::33:
Gunaydin ball hatunlarrrrr:16::16::16:
günaydın hayalim:16::16::16:hafta sonu gelsede konuşsak ya özledim:54::54::54:
Hadii kızlaaaar uyanın artııık:4::4::4::32::32:
uyandım bile:46::46::46::46::46:
Gunaydinnn canim naber?

günaydın tatlım:29::29:

kızçelerim günaydınlarrrrr:16::16::16:

Back
X