- Konu Sahibi medd_cezir
- #37.221
Hayalotummmmm burdamisin canim, sanada günaydin ,,, ben simdi cikacam ama telefondan girerim![]()
burdayım bıtanemmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalotummmmm burdamisin canim, sanada günaydin ,,, ben simdi cikacam ama telefondan girerim![]()
burdayım bıtanemmmtamam canım telden gorusuruk ozaman
günaydın bu arada
![]()
aybıshım hoşgeldınnnnasılsın bıtanem teyzoşum cok buyumus ya maşallah
iyiyim kuzum bıraktıgın gıbıyım sen nasılsın canım benım![]()
Dua eksikligi var mi haberin var mi ? :44::44::44:
hoşbulduk, iyiyim tatlım çok sağol büyüdük teyzesi hafiften belli ediyo kendini göbeğimde![]()
yerım ben onu ya
hala çalışıyomusun bıtanem
gel artık konusalım yıne eskısı gıbı![]()
Gunaydinnn canim naber?[/QUOT
Günaydııııııın,iyiyim hayatım sen nasılsın?Dolma içi hazırlamaya çalışıyorum:)))![]()
çalışıyorum tatlım çok şükür bir sağlık sorunum yok, sadece yorgunluk var hep üzerimde bir de artık karnım acıyo eğilirken filan onun dışında kızım da ben de iyiyiz maşallahzıplayıp tepişip duruyo kuzum annesi çalışırken
ara ara bakıyorum tatlım rastlaştıkça yazarım merak etme.
sen neler yapıyosun, çalışmalar ne alemde?doktor vs. bir gelişme var mı?
yaw ben bişey yapmıyorumsiz benden alıntılarken ordan siliyosunuz yanlış parantezleri bırakıyonuz oyuzden o şekil oluyo yoksa benmkiler doğru ben iyicene bi baktim
günaydın hayalimhafta sonu gelsede konuşsak ya özledim
uyandım bile
günaydın tatlım
kızçelerim günaydınlarrrrr![]()
Günaydınnn bitaneeemm nihayeeeet![]()
gunaydın kızlar uyuyamıyorum ben bu yanmadan cok sızlıyor
canım gıdıcem kalkmaya halım yok yatamadım sızlamadangünaydın beklenen bebekimbitanem bi doktora gözüksen yine şu yanmalar için.:26:belki ilaç falan verir sana kuzum.:26:
Günaydınnn bitaneeemm nihayeeeet![]()
hancekim ya uğurum öksürüyo benim güzel kızım
netten biraz araştırdım ama yuttuğu tüylerden oluyomuş onları çıkartmak için yapıyomuş
bi halszleşti yavrum seninkisi hiç yaptımı böyle bişey:26:yada sen girner diye bi macun varmıs ondan veriyomusun silvera:26:
aman ıyı kuzum cok dıkkatlı ol fıstıgıma iyi bak annesiisim düşündünüzmü prensesime
bende gıdıyorum canım kontrollerime.kistim vardı zaten tedavi oluyordum.buay artık doğum kontrol ilaçlarınıda bıraktık çok şükür.şuan yumurta takibindeyimdün gittim enson 1 yumurtam vardı pzartesi günü tekrar gidip çatlayıp çatlamadığına bakılcak.bu ayda olmassa diğer ay için artık klomen ve çatlatma iğnesine başlıcam çok şükür.yani bebek için tedavilerim sonunda başladı allaha şükür
onun dışında bütün gün topıkteyim yine kuzum mesai saatlerim aynı yani
![]()
canım gıdıcem kalkmaya halım yok yatamadım sızlamadan
hancekim ya uğurum öksürüyo benim güzel kızım
netten biraz araştırdım ama yuttuğu tüylerden oluyomuş onları çıkartmak için yapıyomuş
bi halszleşti yavrum seninkisi hiç yaptımı böyle bişey:26:yada sen girner diye bi macun varmıs ondan veriyomusun silvera:26:
Yok bebeğim o macunu verir vermez kusuyo benimki,buğday ektim saksıya hergün kesip ondan yediriyorum,bide mamasına tüyleri için ilacı var onu veriyorum tüyleri hiç dökülmüyo onu içtiğinden beri..Buğday otuda tüylerinin dışkı yoluyla atılmasını sağlıyo bitanemm.
hadi hayırlısı tatlım güzel haberlerin duymayı nasip eder inşalllah Allah' ım en kısa zamanda
prensesimize isim düşünüyoruz da karar veremiyoruz bir kaç tane var aklımızda ama "sıla, rüya, hüma,arya" nasıl??beğendiğin var mı teyzoşu? ya da bir öenrin?önerilere açığız fazlasıyla![]()
Yok bebeğim o macunu verir vermez kusuyo benimki,buğday ektim saksıya hergün kesip ondan yediriyorum,bide mamasına tüyleri için ilacı var onu veriyorum tüyleri hiç dökülmüyo onu içtiğinden beri..Buğday otuda tüylerinin dışkı yoluyla atılmasını sağlıyo bitanemm.
benimki 3 senedir bende hiç böyle yapmamıştı.kedi çimi veriyorum aslında dışardayken bahçelerden ot çimde getiriyorum ama ilk defa olunca garibimde garipsedi birden:26:bende buğday ekim bari bundan sonra ılık süt içirdim biraz toparladı tuvaltine de çıktı baktım tüylerin birazını çıkarmış inşallah çözülmüştür sorunumuz![]()
inşallah aybishım
oy ben yirim onuneka güzel isimler hepsini çok beğendim hüma ve arya benimde tercihlerim arasında bi gün kızım olursa
bunun yanında hira ve rana isimlerinide cok severim
her ne olursa olsun adıyla buyusun inşallah teyzoşum
![]()
canım esım bır muddet yok burda annemlerden medet ummam zaten kaynanamlarıda bılıyorsunuz arkadaslarım ılgılnıyor saolsunlar ,ya daha once mantar gecırdım hemde baya agır ama bu baska ıdrar yolu enfekssıyonu desem degıl cok sızlıyo agrıyo sancı yapyor uyutmafı sancı bugun gıtmem lazım yoksa olucem agrıdaneşin daha gelmedimi kuzum.annenler falan yakınsa bi onları çağırsan tek başına gitmeniye oluyoki acaba bu anlattığın mantar yada iltihap sızlaması gibi birşeymi acaba.yoksa düşükten dolaymı:44:en iyisi bi doktor kuzum acilen beklemen git