• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende alıyorum kedi çimi ama para gidiyo ona.dışardan topluyodum bahçelerden:1::1::1:bende ekerım bundan sonra saksıya yesin dursun minnoşum:29::29:bizimkisi bize ilk geldiği zaman kusmustu ama biz ozaman alışma evresi belki istemiyodur bizi diye ona bağlamıstık.3 senedırde hiç bişey olmadı yavruma:16:bazen burnu akar onuda ben gormessem gelır ustume siler:9::9::9::9:inşallah bıtmıstır bıtanem.ya dılıde yokkı anlatsın garıbım bekleyıp gorucez artık:31:

Telefondaydım bitanemm yazamadım,evet kuzucuklarım benim ya bi yeri ağrısa söyleyemez anlatamaz derdini belli başlı olanları anlatıyor bizimki oyun oynamak istediğinde faresini getirir önüme atar,ucu tüylü bi sopası var onu sürükler(çokta komik görünür onu getirirken üstüne basmamak için açar bacakları öyle yürür)),ot yemek istediğinde balkon kapısında ıııııh der mama istediğinde mamasının olduğu dolabın önünde ıııııh der sıpa miyavlamıyo bizimki.Kızgınlık dönemlerinde böööğürür sadece:)))Bide ben bişey dersem bana ııııh diye cevap verir çocukum..İnşallah bişeyi yoktur bitanem geçer inşallah:16::16:

Arası o kadar mesafelimi canım ya,Allah yardımcın olsun.Hayırlı olsun işinde bu arada :16:

Evet cnm bak evde 9 buçuk ta çıktım bura saatte daha varmadık yaklaşık 2 saatimi alıyor yol :) İsveç'de yasıyorum ama Danimarka'da çalışıyorum ve okuyorum :) Allah razı olsun cnm

Telefondaydım bitanemm yazamadım,evet kuzucuklarım benim ya bi yeri ağrısa söyleyemez anlatamaz derdini belli başlı olanları anlatıyor bizimki oyun oynamak istediğinde faresini getirir önüme atar,ucu tüylü bi sopası var onu sürükler(çokta komik görünür onu getirirken üstüne basmamak için açar bacakları öyle yürür)),ot yemek istediğinde balkon kapısında ıııııh der mama istediğinde mamasının olduğu dolabın önünde ıııııh der sıpa miyavlamıyo bizimki.Kızgınlık dönemlerinde böööğürür sadece:)))Bide ben bişey dersem bana ııııh diye cevap verir çocukum..İnşallah bişeyi yoktur bitanem geçer inşallah:16::16:

benımkı miyavlıyo ablası buyuk ya bılıyo :1::1::1:
benımkıde her ne ısterse ıstesın otursam bıle bacaklarımın arasından gecer.ayaga kalkmamı bekler.kalktıgım gıbı ne ıstıyorsa oraya kosar onunde durur ozaman anlarım:9::9::9:oyun gıbı bı amacı yok benımkının önceden cok oynardı ama sımdı sevmıyo buyudugu ıcın cok nadır oluyo oynama zamanları artık oyuzden rahatım.:1::1::1:eger bana kızdıysada sınsıce yanından gecmemı bekler ben gecerken patısıyle celme takar sonrada kaçar:10::10::10:öyle işte kuzum sanırım gectı cunku sabahtan berı 3kez tuvalete gıttı düzeldi yavrum:46::46::46:uyuyo sımdı:16::16:

benımkıde her ne ısterse ıstesın otursam bıle bacaklarımın arasından gecer.ayaga kalkmamı bekler.kalktıgım gıbı ne ıstıyorsa oraya kosar onunde durur ozaman anlarım:9::9::9:oyun gıbı bı amacı yok benımkının önceden cok oynardı ama sımdı sevmıyo buyudugu ıcın cok nadır oluyo oynama zamanları artık oyuzden rahatım.:1::1::1:eger bana kızdıysada sınsıce yanından gecmemı bekler ben gecerken patısıyle celme takar sonrada kaçar:10::10::10:öyle işte kuzum sanırım gectı cunku sabahtan berı 3kez tuvalete gıttı düzeldi yavrum:46::46::46:uyuyo sımdı:16::16:

:53::53::53::53:neka ilgilisiniz:27::27::27:

yaw beni kediniz olarak alin evinizeee.:27::27::27::27:.hayalotum bende brownili kek yemek istiyom kimse almiyo bana:4::4::4::4:

hayalotum senin yaptigin alintilarda bi şike var:4::4::4::4: ...yaw bak ben senden normal alinti yaptim hancekimin adida yazildi birdennn:27::27::27::27:

Son düzenleme:
cumaniz mübarek olsun habibtelerrr:16::16::16::16:

yaw nasida mübarek günde erken kalkiyommmm:46::46::46::46::46::46:

O huylar bizdede var önümde durur nooldu anneem derim vestiyerin önüne götürür beni faresini çıkartmam için,suyu biter götürür başına daha buna benzer neler neler.Bir keresinde deli gibi temizlik yapmışım evde canım çıkmış en son yerleri silip oturdum mutfağa bi sigara içiim dedim salondan bi ses geldi bir gittimki silver köşedeki menekşeyi atmış yere bir an gözüm döndü heryer toprak bir bağırmışım buna birden yok oldu ortadan..Aradan biraz zaman geçti salonda oturdum tv izliyorum bu kolidordan koşarak gelip suratımın ortasoına bir tane yapıştırdı ben bi an şok,ne kızacağımı bildim ne güleceğimi:)))Bizimki kızdımı unutmuyo o tokatı eninde sonunda atıyo:))))

İnşallah bitanemmm geçmiştir bişeyi kalmaz inşallah,şimdi nasıl??:16:

Evet cnm bak evde 9 buçuk ta çıktım bura saatte daha varmadık yaklaşık 2 saatimi alıyor yol :) İsveç'de yasıyorum ama Danimarka'da çalışıyorum ve okuyorum :) Allah razı olsun cnm

Hergün o kadar yol bitermi kuzum yaaa,saat farkımız ne kadar ???:54:

Niye öyle oluyoki benimde yaptığım alıntıda öyle yazıyo:44:

hancekim ben seninkini sen benimkini yapiyon öyle olmuyo hayalotum alinti yapinca isler karisiyo....:27::27::27::27::27:

mesala hayalotuma yanit verecem senin adin yaziyo sana cevap vermis gibi oluyom kafam karisiyo...::1::1::1::1::1::1:

bu kizce napiyo gelsin bi anlatsinnnn:51::51::51:

hancekim ben seninkini sen benimkini yapiyon öyle olmuyo hayalotum alinti yapinca isler karisiyo....:27::27::27::27::27:

mesala hayalotuma yanit verecem senin adin yaziyo sana cevap vermis gibi oluyom kafam karisiyo...::1::1::1::1::1::1:

bu kizce napiyo gelsin bi anlatsinnnn:51::51::51:

Nereye gitti birden çıktı anlayamadım:44::54::54:

Kuzzumm siirt dolması biliyormusun hiç duydunmu??:56::56:

Nereye gitti birden çıktı anlayamadım:44::54::54:

Kuzzumm siirt dolması biliyormusun hiç duydunmu??:56::56:

biri gelmistir kizi bi rahat birakmiyo cevresindeki uyuzlarrrrr:4::4::4::4::4:bide yumurtacigi var onumu büyütsün bunlarlami mücadele etsinnn:4::4::4::4::4:

abovvo neki hancekimmmmmm hic duymamistimmm:53::53::53::53::53::53::53:neyle yapiliyo bu dolmaaaaaaaa:27::27::27:

Back
X